malgos2 06.02.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Juz myslalam, ze nigdy nie przyjdziesz... Dzieki. Teraz jeszcze jedyne 100 tysiecy na meble i sprzet i moge sie wprowdzac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 eee tam 100 tys moze Ci nie wystarczyc zartuje oczywiscie to kiedy parapetowa? ja jade po swoje parapety wewnetrzne jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Parapety to ja juz mam... Catering sie jakis zalatwi, podloga ciepla, mozna na niej siedziec w zasadzie... Ale musicie przyniesc sprzet alpinistyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Parapety to ja juz mam... Catering sie jakis zalatwi, podloga ciepla, mozna na niej siedziec w zasadzie... Ale musicie przyniesc sprzet alpinistyczny. Odpowiednia ilość alkoholu i sprzęt niepotrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.02.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ale musicie przyniesc sprzet alpinistyczny. po co ??? Twoi sąsiedzi nas wniosą ... na pewno z radością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Parapety to ja juz mam... Catering sie jakis zalatwi, podloga ciepla, mozna na niej siedziec w zasadzie... Ale musicie przyniesc sprzet alpinistyczny. Odpowiednia ilość alkoholu i sprzęt niepotrzebny A jak do chalupy wrocisz jak nas z zewnatrz zapiankuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.02.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Parapety to ja juz mam... Catering sie jakis zalatwi, podloga ciepla, mozna na niej siedziec w zasadzie... Ale musicie przyniesc sprzet alpinistyczny. Odpowiednia ilość alkoholu i sprzęt niepotrzebny A jak do chalupy wrocisz jak nas z zewnatrz zapiankuja? Malgos wtedy juz zostaniemy z Toba na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Parapety to ja juz mam... Catering sie jakis zalatwi, podloga ciepla, mozna na niej siedziec w zasadzie... Ale musicie przyniesc sprzet alpinistyczny. Odpowiednia ilość alkoholu i sprzęt niepotrzebny A jak do chalupy wrocisz jak nas z zewnatrz zapiankuja? Malgos wtedy juz zostaniemy z Toba na zawsze Ale kogos bedziemy musialy spuszczac raz na jakis czas po alkohol na stacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Parapety to ja juz mam... Catering sie jakis zalatwi, podloga ciepla, mozna na niej siedziec w zasadzie... Ale musicie przyniesc sprzet alpinistyczny. Odpowiednia ilość alkoholu i sprzęt niepotrzebny A jak do chalupy wrocisz jak nas z zewnatrz zapiankuja? Wydostaniemy się i będzie "Ogniem i mieczem" Takiej impry jeszcze nie przerabiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Parapety to ja juz mam... Catering sie jakis zalatwi, podloga ciepla, mozna na niej siedziec w zasadzie... Ale musicie przyniesc sprzet alpinistyczny. Odpowiednia ilość alkoholu i sprzęt niepotrzebny A jak do chalupy wrocisz jak nas z zewnatrz zapiankuja? Wydostaniemy się i będzie "Ogniem i mieczem" Takiej impry jeszcze nie przerabiałam Ale wsadzanie na pal to chyba w Potopie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.02.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Parapety to ja juz mam... Catering sie jakis zalatwi, podloga ciepla, mozna na niej siedziec w zasadzie... Ale musicie przyniesc sprzet alpinistyczny. Odpowiednia ilość alkoholu i sprzęt niepotrzebny A jak do chalupy wrocisz jak nas z zewnatrz zapiankuja? Wydostaniemy się i będzie "Ogniem i mieczem" Takiej impry jeszcze nie przerabiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 To musimy sie w ten maldrzyk nauczyc rece skladac jak nasze chlopy beda palic, gwalcic i rabowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 A nie k&^%a, z gwalceniem to juz przesadzilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 To musimy sie w ten maldrzyk nauczyc rece skladac jak nasze chlopy beda palic, gwalcic i rabowac. Ja się zapisuję na gwałcenie sąsiada. Pianką. A mam znajomą w firmie produkującej piany ( największej w Polsce) więc lepiej niech on sie wcześniej sam zapiankuje. Od stóp do głów. I małdrzyk tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.02.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Twoi sąsiedzi nas wniosą ... Miałem użyć innego zaimka ... Was .... ....ale na stację mogę się wbić jak trzeba ... i Wam coś dostarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Twoi sąsiedzi nas wniosą ... Miałem użyć innego zaimka ... Was .... ....ale na stację mogę się wbić jak trzeba ... i Wam coś dostarczyć Ciebie tez zapraszamy Gwozdziku, tylko Ty masz gwalty zakazane, bo zazdrosne bedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.02.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ..., tylko Ty masz gwalty zakazane,...... ...szczególnie z Twoimi sąsiadami ... ... i nie zamierzam się narzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 http://img528.imageshack.us/img528/9868/06piana8484632fb2.jpg I jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.02.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ja jestem chetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 A to sasiad z 1 pietra... http://img24.imageshack.us/img24/5877/0100095546qe1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts