braza 07.02.2009 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 A który to dokładnie ... ten niekompletny w siatce na łbie ???? I w ogóle, co tu się qur...a dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Tak, on byl kompletny Brazuniu... kiedys... zanim mnie nie spotkal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Małgoś, Ty sobie naprawdę lodowisko robisz No fajnie to wygląda, nie powiem ... ja bym się nie odważyła, ale efekt jest ciekawy, nawet bardzo ciekawy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Tak, on byl kompletny Brazuniu... kiedys... zanim mnie nie spotkal... No miał facet pecha ... już na początku, jak tylko taki brzydki przyszedł na świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 00:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Tak, on byl kompletny Brazuniu... kiedys... zanim mnie nie spotkal... No miał facet pecha ... już na początku, jak tylko taki brzydki przyszedł na świat Brzydki i wredny... Lodowisko jest OK, chociaz ten impregnat sie zetrze chyba za jakies 2 lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 No, ale 2 lata będzie cool!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 00:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Potem tez bedzie cool, tylko bede musiala sasiadom znowu nasmrodzic. I zrobimy piana party potem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2009 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Ja to teraz sobie doczytałam, że Wy tutaj "Trylogię" organizujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 00:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 A, bo Neferka lubi sobie troche pogwalcic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 07.02.2009 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 zerkałem na podłogi wyglądaja chyba własciwie ? przypominają faktycznie to co sobie wyobrażalem tylko w ciemniejszej wersji. co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Hej. Dalej drzwi, a potem reperowanie budzetu przez dluzszy okres... Niby nie musze miec duzo mebli, a jednak uzbiera sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.02.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dzień dobry -witam się sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dzien dobry. Byl u mnie dzisiaj hydraulik obrocic liczniki, ktore mi wystawaly 2 cm ze sciany i... przyszedl kominiarz sprawdzic wentylacje. Powiedzial, ze to jest niemozliwe, ze sie kurzylo przez wentylacje do sasiada po drugiej stronie, bo nie mamy wspolnych ciagow. No i ze suszarke ewakuacyjna da sie do wentylacji mojej podlaczyc. Byl tez z nimi prezesik i oczywiscie dalej nie moze uwierzyc w to, ze tam NIE BEDZIE zadnej wykladziny. Chcial mnie wciagnac w polemike na temat kosztow naprawy. Ze przeciez mowilam, ze to 250 za m2 a tam nie ma nawet metra. No kuzwa on mi bedzie mowil ile mnie to kosztuje. Ciekawe, ktora firma przyjechalaby 60 km w jedna strone zrobic 1 m2 posadzki. Acha, no i jeszcze hydraulik orzekl, ze bedzie brzydko. Nastepny designer mi sie trafil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.02.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 ach, jak ja to kocham hydraulik, glazurnik, murarz...każdy Ci powie co jest ładne i jak masz urządzić mieszkanie, dom czy cokolwiek...A najgorsze jest to, ze większość ludzi się ich słucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 No wiadomo, ze plytki maja byc w karo, bo w karo jest ladnie, a nie w karo jest brzydko. Nie wiedzialas? I kibel musi byc koniecznie po skosie. Szkoda tylko, ze w tym swoim upodobaniu do piekna nie zauwazyli, ze mi spierdzielili podloge. Tam gdzie jest parkiet, od deski do sciany jest z 5 cm. Wiem, mea culpa, ze sama tego nie wylapalam wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.02.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 kiedyś nasz majster mi się chwalił, że u niego na poddaszu to nie ma ani jednej ściany prostej chodziło mu o ściany po skosie i naprawdę uważał, ze już piekniej się nie da... a o moim domku, powiedział tak: chce Pani usłyszeć prawdę? bardzo dużo bardzo małych pomieszczeń...no i mina znawcy na koniec kiedyś wykonawca jednej mojej klientce wmówił, ze płytki które razem wybrałyśmy wyglądają trumiennie i ona dopóki nie skończył byla nimi załamana...A łazienka oczywiście wyszła bardzo ładnie i elegancko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Za to u mnie naprawde nie ma ani jednej sciany prostej. Okazalo sie, ze kuchnie mam w trapezie. U mnie slusarz chcial mi robic okragla platforme w salonie oraz podobnie jak u Ciebie - wszyscy chcieli mi rozwalac sciany miedzy pokojami, bo teraz w Ameryce tak ludzie mieszkaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.02.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 ))) dobre!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Nie bedę kłamać. Wygląda fajowo, tylko jeszcze ze scianami i ich odcieniem wg mnie coś zrobić. A te kaloryfery będą tak z rurami wystawać? Ale beton wyszedł betonowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Nie bedę kłamać. Wygląda fajowo, tylko jeszcze ze scianami i ich odcieniem wg mnie coś zrobić. A te kaloryfery będą tak z rurami wystawać? Ale beton wyszedł betonowo O nie, kochana, sciany maja byc biale i beda biale. Kaloryfery musza tak wystawac rurami, nie ma co z tym zrobic. Same w sobie beda czyms zasloniete, zrobimy jakas obudowe czy parawan czy cos. Pod oknem bedzie miejsce do pracy malza, wiec tam jakis regal bedzie, moze to sie jakos schowa w masie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts