kachna28 07.02.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 No wiadomo, ze plytki maja byc w karo, bo w karo jest ladnie, a nie w karo jest brzydko. Nie wiedzialas? I kibel musi byc koniecznie po skosie. No to ja w łzience bedę miała ładnie -bo są w caro , na korytarzu i w kuchni już nie ładnie -bo prosto A kibelka nie mam po skosie -czyli nie jestem "trendy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 No wiadomo, ze plytki maja byc w karo, bo w karo jest ladnie, a nie w karo jest brzydko. Nie wiedzialas? I kibel musi byc koniecznie po skosie. No to ja w łzience bedę miała ładnie -bo są w caro , na korytarzu i w kuchni już nie ładnie -bo prosto A kibelka nie mam po skosie -czyli nie jestem "trendy" Nie jestes trendy grzebkowo. A masz duzo malych pomieszczen? Czy tak jak w Ameryce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.02.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 A masz duzo malych pomieszczen? Czy tak jak w Ameryce? a jak jest w Ameryce? bo ja mam małe wc, małą garderobę i małą sień.. to trendy czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 A masz duzo malych pomieszczen? Czy tak jak w Ameryce? a jak jest w Ameryce? bo ja mam małe wc, małą garderobę i małą sień.. to trendy czy nie? O to musialabys sie pana slusarza i karton-gipsiarzy zapytac. Ewentualnie mojego hydraulika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.02.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Acha -czyli to ich twierdzenie jest "jak w Ameryce"? myślałam, że Twoje -wypracowane na bazie życiowych (podróżniczych) doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Acha -czyli to ich twierdzenie jest "jak w Ameryce"? myślałam, że Twoje -wypracowane na bazie życiowych (podróżniczych) doświadczeń Na tym caly dowcip polega. Kiedys takiego jednego orla mi meza siostra przyprowadzila i malo sie nie zsikalysmy ze smiechu, jak nam chlopina, co najdalej w Myslenicach byl zaczal opowiadac... Ja tam sie nie chwale, gdzie jezdze, zeby ceny nie nabijac, wiec jak ich nieraz najdzie, to mozna boki zrywac. Troche szkoda, ze juz ich wszystkich pogonilam, a tak wesolo bylo... A wiesz, Hameryka to jest taki wielki kraj, ze naprawde trudno powiedziec, jak tam ludzie mieszkaja. Jedni mieszkaja w palacu a'la Carringtonowie, inni w przyczepie na pustyni w Arizonie. Ja tam taka madra nie jestem, zeby powiedziec w jednym zdaniu, jak zyje 300 milionow ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.02.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 ja obraz mieszkań w Ameryce mam tylko na podst. Sit-Comów, i niestety strasznie kiczowato mi się USA kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 To zacznij lepsze filmy ogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.02.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 To zacznij lepsze filmy ogladac. hmmm... chyba muszę, chociaż jakos "europejski" design mi bardziej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 To zacznij lepsze filmy ogladac. hmmm... chyba muszę, chociaż jakos "europejski" design mi bardziej pasuje Kasia, nie oslabiaj mnie... Sposrod wszystkich designerow, z ktorymi pracuje moj malz ZADEN nie urodzil sie w Ameryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.02.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 To zacznij lepsze filmy ogladac. hmmm... chyba muszę, chociaż jakos "europejski" design mi bardziej pasuje założe się że dom "z lepiej późno niż poźniej" to się prawie każdemu by spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.02.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 założe się że dom "z lepiej późno niż poźniej" to się prawie każdemu by spodobał czy to ten film z Diane Keaton i Jackiem Nicholsonem? jeśli tak -to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Tak, tak... Zobaczcie, co dostalam... http://www.streemo.pl/Portal/Video.aspx?MediaId=21437 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.02.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Małgoś, przyszłam pogratulować posadzki. A kotki bardzo zdolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.02.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Małgoś masz kota .... ...widać na odległość ... ale nie jesteś jedyna.......ja też mam kota ... i to dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.02.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Małgosiu, ale Ty chyba jakieś wykładziny położysz na tym betonie co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Mój kibel jest w rogu No kuxwa nie smiać się mi tu proszę, inacze bym siedziała z głową w pralce albo pod prysznicem Inaczej sie nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.02.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Mój kibel jest w rogu No kuxwa nie smiać się mi tu proszę, inacze bym siedziała z głową w pralce albo pod prysznicem Inaczej sie nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.02.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 no i przynajmniej kafelkarz był zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Małgoś jakie to uczucie chodzic po takiej podłodze? Jak dźwięki? Napisz coś o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts