mikopiko 07.02.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 no fajnie to wygląda , tak równiutko, widać , że fachowcy wiedzieli co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 01:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Hej... Odglosy sa kamienne, czyli mam prawo wkurzac sasiada pietro nizej... Podloga jest ciepla, nagrzana od spodu, bardzo mi sie to podoba (zgadza sie z moja koncepcja, ze beton sie nagrzewa w przeciwienstwie do gresu). Inna sprawa, ze ja tam w obcasach przychodze, wiec stukam noooooo... A co do kota... Dzisiaj sie dogadalam z kolezanka, ktora ma Maycoona i Bengalke, ze mi zrobi taki miks. Lubie duze koty... Wykladzin chwilowo nie bedzie. Ani paneli... Jakos przeboleje, ze brzydko bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2009 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Skoro i tak nie śpisz plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssss, załóż butki na obcasach i zasuwaj w te i wewte po tych swoich cudnych betonach, niech sąsiedzi się dowiedzą "że cierpisz" na bezsenność. choć przyznam,że efektowniejsze byłyby spacerki w nocy z niedzieli na poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.02.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jakos przeboleje, ze brzydko bedzie. ciekawe jak długo w tej "brzydocie" wytrzymasz? Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dzien dobry. Jak tylko sie przeprowadze to obcasy obowiazkowe beda dopoki ten z dolu nie przestanie swirowac... No chyba, ze hydraulik mnie do wykladziny przekona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Na pewno zbierasz teraz na deskę barlinecką - przyznaj się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Niestety chyba jednak bedzie terakota. Taka piekna widzialam w OBI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Niestety chyba jednak bedzie terakota. Taka piekna widzialam w OBI... Najlepiej chińską kup - zaoszczędzisz na oświetleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Niestety chyba jednak bedzie terakota. Taka piekna widzialam w OBI... Najlepiej chińską kup - zaoszczędzisz na oświetleniu To sie rozumie samo przez sie. No i pianke mozna latwo zeskrobac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Niestety chyba jednak bedzie terakota. Taka piekna widzialam w OBI... Najlepiej chińską kup - zaoszczędzisz na oświetleniu To sie rozumie samo przez sie. No i pianke mozna latwo zeskrobac. I nawet kwas nie jest groźny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Niestety chyba jednak bedzie terakota. Taka piekna widzialam w OBI... Najlepiej chińską kup - zaoszczędzisz na oświetleniu To sie rozumie samo przez sie. No i pianke mozna latwo zeskrobac. I nawet kwas nie jest groźny Myslisz, ze kwas tez mnie jeszcze czeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.02.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 dzień bry hmmm białe ściany mówisz? jakoś przeboleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 dzień bry hmmm białe ściany mówisz? jakoś przeboleję Ufffff... Bo juz sie balam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.02.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 malgos, następnym razem to już koniecznie kawa u Ciebie na betonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Myslisz, ze kwas tez mnie jeszcze czeka? Myślę, że głupota ludzkanie zna granic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.02.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 A co do kota... Dzisiaj sie dogadalam z kolezanka, ktora ma Maycoona i Bengalke, ze mi zrobi taki miks. Lubie duze koty... Cześć, ...kiedy Ci zrobi takiego Bengcoona ??? ... ... jak już go będziesz miała ... to zdjęcia cyknij ... bo ciekawy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Zapraszam wszystkich w kazdej chwili... Poza niedzielami... Tez mi ten kwas do glowy przyszedl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 A co do kota... Dzisiaj sie dogadalam z kolezanka, ktora ma Maycoona i Bengalke, ze mi zrobi taki miks. Lubie duze koty... Cześć, ...kiedy Ci zrobi takiego Bengcoona ??? ... ... jak już go będziesz miała ... to zdjęcia cyknij ... bo ciekawy jestem Niestety musze poczekac, az sie bede mogla wprowadzic, wiec troche to potrwa jeszcze. Ale fajnie by bylo... Nie zalezy mi na kocie za poltora kola, ale przy moim sasiedzie musze miec jakies wielkie kocisko, co by moglo obronne byc jak zajdzie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.02.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 kup sobie Jaguara ... (jak w starym kawale) ... pojeździć można i ... postraszyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 kup sobie Jaguara ... (jak w starym kawale) ... pojeździć można i ... postraszyć ... W NY kiedys facet trzymal tygrysa w mieszkaniu. Ale tam przepisy tego zabraniaja, a u nas? Chyba nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts