Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej... Odglosy sa kamienne, czyli mam prawo wkurzac sasiada pietro nizej... :roll: Podloga jest ciepla, nagrzana od spodu, bardzo mi sie to podoba (zgadza sie z moja koncepcja, ze beton sie nagrzewa w przeciwienstwie do gresu). Inna sprawa, ze ja tam w obcasach przychodze, wiec stukam noooooo... :roll:

A co do kota... Dzisiaj sie dogadalam z kolezanka, ktora ma Maycoona i Bengalke, ze mi zrobi taki miks. Lubie duze koty... :wink:

Wykladzin chwilowo nie bedzie. Ani paneli... Jakos przeboleje, ze brzydko bedzie. :lol: :lol: :lol:

Skoro i tak nie śpisz plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssss, załóż butki na obcasach i zasuwaj w te i wewte po tych swoich cudnych betonach, niech sąsiedzi się dowiedzą "że cierpisz" na bezsenność.

choć przyznam,że efektowniejsze byłyby spacerki w nocy z niedzieli na poniedziałek :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: Niestety chyba jednak bedzie terakota. Taka piekna widzialam w OBI... :roll:

Najlepiej chińską kup - zaoszczędzisz na oświetleniu :)

To sie rozumie samo przez sie. No i pianke mozna latwo zeskrobac. :lol: :lol: :lol:

I nawet kwas nie jest groźny :)

A co do kota... Dzisiaj sie dogadalam z kolezanka, ktora ma Maycoona i Bengalke, ze mi zrobi taki miks. Lubie duze koty... :wink:

Cześć,

...kiedy Ci zrobi takiego Bengcoona ??? ... :D

... jak już go będziesz miała ... to zdjęcia cyknij ... bo ciekawy jestem

Cześć,

...kiedy Ci zrobi takiego Bengcoona ??? ... :D

... jak już go będziesz miała ... to zdjęcia cyknij ... bo ciekawy jestem

Niestety musze poczekac, az sie bede mogla wprowadzic, wiec troche to potrwa jeszcze. Ale fajnie by bylo... Nie zalezy mi na kocie za poltora kola, ale przy moim sasiedzie musze miec jakies wielkie kocisko, co by moglo obronne byc jak zajdzie potrzeba. :wink: