nitubaga 08.02.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jak malza nie ma to mieszkam z mama, na szczescie nie doplacam do interesu specjalnie. nooo a jak małż jest? To wtedy w jego pracowni, ktora odnajmuje jak go nie ma. Dzieki temu za nia nie placimy, a mnie jest weselej. hm... to Ty tak ciut na walizkach ... oj przydałaby się ta przeprowadzka, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jak malza nie ma to mieszkam z mama, na szczescie nie doplacam do interesu specjalnie. nooo a jak małż jest? To wtedy w jego pracowni, ktora odnajmuje jak go nie ma. Dzieki temu za nia nie placimy, a mnie jest weselej. hm... to Ty tak ciut na walizkach ... oj przydałaby się ta przeprowadzka, nie? No kurcze przydalaby sie, ale ciezko jest, no... Chyba, ze jakis niespodziewany przyplyw gotowki nastapi z nieba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 .... z nieba powiadasz.... to jakby padała to zadzwoń do mnie też ciut by mi się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 .... z nieba powiadasz.... to jakby padała to zadzwoń do mnie też ciut by mi się przydało Dobra... Taki glupi teraz okres jest, bo trzeba bylo sie splukac na zarejestrowanie spolki, takie tam... Byle do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 tez tak sobie mówię już gdzies od tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.02.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 .... z nieba powiadasz.... to jakby padała to zadzwoń do mnie też ciut by mi się przydało Dobra... Taki glupi teraz okres jest, bo trzeba bylo sie splukac na zarejestrowanie spolki, takie tam... Byle do wiosny. ja już ją czuję i nieważne, że w tvn mówią co innego a rejestrować to chyba się też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 .... z nieba powiadasz.... to jakby padała to zadzwoń do mnie też ciut by mi się przydało Dobra... Taki glupi teraz okres jest, bo trzeba bylo sie splukac na zarejestrowanie spolki, takie tam... Byle do wiosny. ja już ją czuję i nieważne, że w tvn mówią co innego a rejestrować to chyba się też będę A co bedziesz robic, jak juz sie zarejestrujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.02.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 .... z nieba powiadasz.... to jakby padała to zadzwoń do mnie też ciut by mi się przydało Dobra... Taki glupi teraz okres jest, bo trzeba bylo sie splukac na zarejestrowanie spolki, takie tam... Byle do wiosny. ja już ją czuję i nieważne, że w tvn mówią co innego a rejestrować to chyba się też będę A co bedziesz robic, jak juz sie zarejestrujesz? jak to co będę się obcyndalać tylko na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 .... z nieba powiadasz.... to jakby padała to zadzwoń do mnie też ciut by mi się przydało Dobra... Taki glupi teraz okres jest, bo trzeba bylo sie splukac na zarejestrowanie spolki, takie tam... Byle do wiosny. ja już ją czuję i nieważne, że w tvn mówią co innego a rejestrować to chyba się też będę A co bedziesz robic, jak juz sie zarejestrujesz? jak to co będę się obcyndalać tylko na swoim Acha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.02.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 zazdroszczę i nie zazdroszczę jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 zazdroszczę i nie zazdroszczę jednocześnie To trzeba lubic, ja akurat lubie... Nie wyobrazam sobie miec np. glupiego szefa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Co dziś i komu zapiankowali ?? nic.....?? nudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Malka, nie wywoluj wilka z lasu. Dzisiaj tam nie bylam, moze akurat zapiankowali, zakwasowali albo jeszcze cos innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Malka, nie wywoluj wilka z lasu. Dzisiaj tam nie bylam, moze akurat zapiankowali, zakwasowali albo jeszcze cos innego... zasrali.... tak mi się samo nasunęło,bo generalnie "Dzień świra" mi do głowy przychodzi jak myslę o stosunkach sąsiedzkich panujących w Waszej wspólnocie- ale nie oszukujmy się -poziom ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Malka, nie wywoluj wilka z lasu. Dzisiaj tam nie bylam, moze akurat zapiankowali, zakwasowali albo jeszcze cos innego... zasrali.... tak mi się samo nasunęło,bo generalnie "Dzień świra" mi do głowy przychodzi jak myslę o stosunkach sąsiedzkich panujących w Waszej wspólnocie- ale nie oszukujmy się -poziom ten sam. Tez mi to do glowy przyszlo, ze np. moze mi sasiad zawartosc kuwety pod drzwi wysypac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Masz szczescie, ze Braza nie slyszy. Przeciez to jest klaczka... klaczka to też koń jest -tak jak suka to pies Klaczka to klaczka, a koń to koń Do tego to najśliczniejsza klaczka na świecie, więc z szaconkiem proszem Cześć i czołem wszystkim!! Przy okazji .. na tę parapetówę to ja mogę jeszcze Katmę zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Malka, nie wywoluj wilka z lasu. Dzisiaj tam nie bylam, moze akurat zapiankowali, zakwasowali albo jeszcze cos innego... zasrali.... tak mi się samo nasunęło,bo generalnie "Dzień świra" mi do głowy przychodzi jak myslę o stosunkach sąsiedzkich panujących w Waszej wspólnocie- ale nie oszukujmy się -poziom ten sam. Tez mi to do glowy przyszlo, ze np. moze mi sasiad zawartosc kuwety pod drzwi wysypac... Ty się ciesz,że kanalizacja jest (bo jest - co??) bo tu było by zdecydowanie gorzej niż z kuwetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Braza, jasne, zabieraj Katme koniecznie. Niech sasiad mysli, ze schronisko zakladam. Malka, kanaliza na razie jest (chyba), ale niewykluczone, ze mi narobi pod drzwi... Moze go uprzedze, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Uprzedź!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Braza, jasne, zabieraj Katme koniecznie. Niech sasiad mysli, ze schronisko zakladam. Malka, kanaliza na razie jest (chyba), ale niewykluczone, ze mi narobi pod drzwi... Moze go uprzedze, co? moje młode nieustannie powtarza "kto pierwszy, ten lepszy", a wiesz dziecięcych mądrości nie mozna lekceważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts