malgos2 08.02.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Braza, jasne, zabieraj Katme koniecznie. Niech sasiad mysli, ze schronisko zakladam. Malka, kanaliza na razie jest (chyba), ale niewykluczone, ze mi narobi pod drzwi... Moze go uprzedze, co? moje młode nieustannie powtarza "kto pierwszy, ten lepszy", a wiesz dziecięcych mądrości nie mozna lekceważyć No i Twoje mlode umie to robic i w dodatku nikt mu nie moze podskoczyc jak kupe wali na srodku drogi. Moze mi go pozyczysz, co? A moze tak narobic i na drzwiach rozmazac? Trudniej bedzie to zmyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Szczególnie, jak zdrowo przyschnie ... przez noc na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Szczególnie, jak zdrowo przyschnie ... przez noc na przykład A gdyby tak jeszcze Ksiezniczka udostepnila nam swoje szlachetne odchody??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.02.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Bedzie mogl powiedziec: shit happens... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 No i Twoje mlode umie to robic i w dodatku nikt mu nie moze podskoczyc jak kupe wali na srodku drogi. Moze mi go pozyczysz, co? ja sobie wypraszam, moje młode tylko olało nagrobek, na środku drogi to odchody oddaje dziecię Pluszka. a z rozmazywaniem -pomysł genialny - tylko kto się podejmie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Nie wiem, czy księżniczka zniży się do jego poziomu Wątpliwe, ona z chamami i burakami się nie zadaje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 No i Twoje mlode umie to robic i w dodatku nikt mu nie moze podskoczyc jak kupe wali na srodku drogi. Moze mi go pozyczysz, co? ja sobie wypraszam, moje młode tylko olało nagrobek, na środku drogi to odchody oddaje dziecię Pluszka. a z rozmazywaniem -pomysł genialny - tylko kto się podejmie ?? Och, sorry, dzieci sobie pomylilam... Ale Pluszka dzieciaka tez przyjmiemy. Jak mi powiedzial kominiarz, swoje gowno nikomu nie smierdzi, wiec moze kazdy rozmaze swoje, tylko nie wiem, jak Ksiezniczka moglaby to zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 no przecież ustalone - Księżniczka nie zniża się do takiego poziomu więc nic rozmazywać nie musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 OK. Ksiezniczka jest zwolniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 powiem Ci że też kiedyś nasuwał mi się taki pomysł do głowy jak miałam przerypy z sąsiadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.02.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no ładnie..... co ja tu czytam... a ja Was miałam za takie spokojne, wyważone, delikatne .... ech.... a teraz z innej mańki - czujecie wiosnę? bo u mnie słońce świeci ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.02.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Bry Nitu, podziel sie słońcem u mnie znów śnieg napadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 u mnie śnieg błoto plucha szaruga... i co by tu jeszcze... i poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Hejka. U mnie tez szaro-buro i ponuro. Wczoraj w necie znalazlam taki tekst: za kazdym razem jak pies sasiada narobi mi na podjazd, ja mu to wrzucam do skrzynki na listy. Nitu, z ta delikatnoscia to chyba Ci sie fora pomylily... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.02.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Hejka. U mnie tez szaro-buro i ponuro. Wczoraj w necie znalazlam taki tekst: za kazdym razem jak pies sasiada narobi mi na podjazd, ja mu to wrzucam do skrzynki na listy. Nitu, z ta delikatnoscia to chyba Ci sie fora pomylily... no super !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Malgos a juz wiesz ktoremu sasiadowi to gowno wrzucic do skrzynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.02.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 witam wasza ..lady makbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Lady Mackbet to o mnie? Anja, wiem juz, ktoremu... I skrzynki europejskie, to latwo bedzie wrzucic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.02.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 I skrzynki europejskie, to latwo bedzie wrzucic... ale jak "wcisnąc" w te szparki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts