malgos2 09.02.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Smierdziec to dopiero bedzie, jak parapetowe sie zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 09.02.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A kiedy będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To zalezy, czy chcecie parapetowe w pustym czy w umeblowanym... W pustym moze byc chocby jutro, w umeblowanym to tak z 2 lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.02.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ....z ostatnich postów cały czas "waniejet" ... Małgoś - dzięki - ...za czytanie "nie tylko komentarzy" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kochany, ja sobie Twoj dziennik do powiadomien dodalam 100 lat temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 09.02.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ja raczej nie dotrę, ale trzymam gorąco kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Oj, sama nie przyjedziesz, to Cie laski przytargaja. Braza na konia (sorry, klaczke) wrzuci i nie bedziesz miala wyjscia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Hejka. U mnie tez szaro-buro i ponuro. Wczoraj w necie znalazlam taki tekst: za kazdym razem jak pies sasiada narobi mi na podjazd, ja mu to wrzucam do skrzynki na listy. Nitu, z ta delikatnoscia to chyba Ci sie fora pomylily... no super !!!!!!!!!!! a ja się kuźwa nie dziwię bo mnie też to wk....wia jak cały trawnik , gdzie dzieci mogłyby pobiegać są grubo obs..ne i zrobiłabym chętnie tak jak w dniu świra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 09.02.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 No nie wiem Może dam radę z Wrocławia na tej klaczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Hejka. U mnie tez szaro-buro i ponuro. Wczoraj w necie znalazlam taki tekst: za kazdym razem jak pies sasiada narobi mi na podjazd, ja mu to wrzucam do skrzynki na listy. Nitu, z ta delikatnoscia to chyba Ci sie fora pomylily... no super !!!!!!!!!!! a ja się kuźwa nie dziwię bo mnie też to wk....wia jak cały trawnik , gdzie dzieci mogłyby pobiegać są grubo obs..ne i zrobiłabym chętnie tak jak w dniu świra No to miko, do dziela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To zalezy, czy chcecie parapetowe w pustym czy w umeblowanym... W pustym moze byc chocby jutro, w umeblowanym to tak z 2 lata... jakim umeblowanym jak Ty masz mieć totalny minimalizm? Na materac i toaletkę będziesz dwa lata oszczędzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To zalezy, czy chcecie parapetowe w pustym czy w umeblowanym... W pustym moze byc chocby jutro, w umeblowanym to tak z 2 lata... jakim umeblowanym jak Ty masz mieć totalny minimalizm? Na materac i toaletkę będziesz dwa lata oszczędzać? Wez mnie nie denerwuj... Meble do kuchni 10-11 tys., sprzet AGD co najmniej 10, materac - 1000, 2 sofy - z 2500, szafa 5 m - 7000, regal 5 m - nie wiem..., stol - 1000, 6 krzesel - 1800, lawa... 2 lata to moze malo byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To zalezy, czy chcecie parapetowe w pustym czy w umeblowanym... W pustym moze byc chocby jutro, w umeblowanym to tak z 2 lata... jakim umeblowanym jak Ty masz mieć totalny minimalizm? Na materac i toaletkę będziesz dwa lata oszczędzać? Wez mnie nie denerwuj... Meble do kuchni 10-11 tys.(jeszcze niedawno chciałaś dostać od wygranej w totka tylko 7 tys. Zdrożały? ), sprzet AGD co najmniej 10,(o matko, będziesz miała Miele?) materac - 1000,(no tak musi być dobry ale myśle że 1 tys. to mało) 2 sofy - z 2500,(po 2,5 tys sztuka? Namiar daj ) szafa 5 m - 7000, regal 5 m - nie wiem...,(Twój mąż artysta to i szafę Ci zrobi a jak nie to pożyczę Ci swojego) stol - 1000, 6 krzesel - 1800,(totalnie niepotrzebne, Japończycy świetnie sobie radzą na parterze ) lawa... 2 lata to moze malo byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To zalezy, czy chcecie parapetowe w pustym czy w umeblowanym... W pustym moze byc chocby jutro, w umeblowanym to tak z 2 lata... jakim umeblowanym jak Ty masz mieć totalny minimalizm? Na materac i toaletkę będziesz dwa lata oszczędzać? Wez mnie nie denerwuj... Meble do kuchni 10-11 tys.(jeszcze niedawno chciałaś dostać od wygranej w totka tylko 7 tys. Zdrożały? ), sprzet AGD co najmniej 10,(o matko, będziesz miała Miele?) materac - 1000,(no tak musi być dobry ale myśle że 1 tys. to mało) 2 sofy - z 2500,(po 2,5 tys sztuka? Namiar daj ) szafa 5 m - 7000, regal 5 m - nie wiem...,(Twój mąż artysta to i szafę Ci zrobi a jak nie to pożyczę Ci swojego) stol - 1000, 6 krzesel - 1800,(totalnie niepotrzebne, Japończycy świetnie sobie radzą na parterze ) lawa... 2 lata to moze malo byc... Nie badz taka madra... AGD raczej najtansze z mozliwych (se policz...), sofe znalazlam jedna za 1600, wiec licze na to, ze w 2500 sie zmieszcze za 2 http://www.1meble-sosnowe.pl/sofy/sofy.htm , szafe wole w dobre rece oddac, najwyzej regal malz moze zrobic.... No i o toaletce zapomnialam oczywiscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To zalezy, czy chcecie parapetowe w pustym czy w umeblowanym... W pustym moze byc chocby jutro, w umeblowanym to tak z 2 lata... jakim umeblowanym jak Ty masz mieć totalny minimalizm? Na materac i toaletkę będziesz dwa lata oszczędzać? Wez mnie nie denerwuj... Meble do kuchni 10-11 tys.(jeszcze niedawno chciałaś dostać od wygranej w totka tylko 7 tys. Zdrożały? ), sprzet AGD co najmniej 10,(o matko, będziesz miała Miele?) materac - 1000,(no tak musi być dobry ale myśle że 1 tys. to mało) 2 sofy - z 2500,(po 2,5 tys sztuka? Namiar daj ) szafa 5 m - 7000, regal 5 m - nie wiem...,(Twój mąż artysta to i szafę Ci zrobi a jak nie to pożyczę Ci swojego) stol - 1000, 6 krzesel - 1800,(totalnie niepotrzebne, Japończycy świetnie sobie radzą na parterze ) lawa... 2 lata to moze malo byc... Nie badz taka madra... AGD raczej najtansze z mozliwych (se policz...), sofe znalazlam jedna za 1600, wiec licze na to, ze w 2500 sie zmieszcze za 2 http://www.1meble-sosnowe.pl/sofy/sofy.htm , szafe wole w dobre rece oddac, najwyzej regal malz moze zrobic.... No i o toaletce zapomnialam oczywiscie... oj no żartuję sobie z Ciebie. Piszę, że nam na parapetówę nie potrzebne luksusy. Już sam fakt że będę stópkami mymi dotykać TEGO betonu... miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To zalezy, czy chcecie parapetowe w pustym czy w umeblowanym... W pustym moze byc chocby jutro, w umeblowanym to tak z 2 lata... jakim umeblowanym jak Ty masz mieć totalny minimalizm? Na materac i toaletkę będziesz dwa lata oszczędzać? Wez mnie nie denerwuj... Meble do kuchni 10-11 tys.(jeszcze niedawno chciałaś dostać od wygranej w totka tylko 7 tys. Zdrożały? ), sprzet AGD co najmniej 10,(o matko, będziesz miała Miele?) materac - 1000,(no tak musi być dobry ale myśle że 1 tys. to mało) 2 sofy - z 2500,(po 2,5 tys sztuka? Namiar daj ) szafa 5 m - 7000, regal 5 m - nie wiem...,(Twój mąż artysta to i szafę Ci zrobi a jak nie to pożyczę Ci swojego) stol - 1000, 6 krzesel - 1800,(totalnie niepotrzebne, Japończycy świetnie sobie radzą na parterze ) lawa... 2 lata to moze malo byc... Wiolaszko, interpretacja idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 No to przeciez mowie, ze parapetowe mozemy zrobic bez mebli, moze nawet lepiej, luzniej sie bedziemy czuc... Tylko sprzet grajacy, echo i moja podloga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.02.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ... najwyzej regal malz moze zrobic.... ... ...na gwoździe małż może liczyć ... ...szkoda tylko, że do mebla nawet najlepsze gwoździe nie za bardzo .... bo się rozpadnie (mebel) .... szczególnie po ostrej parapetówie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 możemy obcasami rytm wystukiwać Wyliczyłam AGD jakie wystarczy: okap 800 zł, lodówka 1200, zmywarka 1300, płyta + piekarnik 1800 zł. I już. Nie daje to 10 tys. Zrobiłaś się płaczka jak ja. Wiem, wiem, pocieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.02.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Tylko sprzet grajacy, echo i moja podloga... ... a może perkusja ??? ...polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts