monia i marek 10.02.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Małgoś, ja widze tylko kupę gładziutkiego i pięknego betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Monia, bo kupy byly na planowanej parapetowie, z rozmazaniem sasiadowi na drzwiach... A toaletka byla taka: http://img15.imageshack.us/img15/9300/c35492e4fcec18738873522ta9.jpg Nie dosc, ze nieosiagalna cenowo, to jeszcze mi link do niej zniknal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.02.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ale pikna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ale dalabys 6-7 tysiecy PLNow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.02.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 nie dałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.02.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ...a po cholerę płacić tyle pieniędzy za takie coś... ???? Przecież i tak kobieta nie pokazuje gościom miejsca, w którym się odmładza ... Duże lustro i porządna półka w łazience wystarczy ... ... chyba,że to ma być coś w rodzaju "Lustereczko powiedz przecie...." ... ...według mnie ... te pieniądze na "to coś" się nigdy nie zwrócą ..... ..... chyba,że się wierzy w bajki ....już spadam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Gwozdziku... Przemilcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.02.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Gwozdziku... Przemilcze... a ja sie cieszę, że mój mąż nie ma takiego podejścia do zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.02.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ...a po cholerę płacić tyle pieniędzy za takie coś... ???? Przecież i tak kobieta nie pokazuje gościom miejsca, w którym się odmładza ... Duże lustro i porządna półka w łazience wystarczy ... ... chyba,że to ma być coś w rodzaju "Lustereczko powiedz przecie...." ... ...według mnie ... te pieniądze na "to coś" się nigdy nie zwrócą ..... ..... chyba,że się wierzy w bajki Cholera, kasa zainwestowana w młode, też raczej (nam) się nie zwróci, to po cholerę ludzie sie reprodukują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.02.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ...a po cholerę płacić tyle pieniędzy za takie coś... ???? Przecież i tak kobieta nie pokazuje gościom miejsca, w którym się odmładza ... Duże lustro i porządna półka w łazience wystarczy ... ... chyba,że to ma być coś w rodzaju "Lustereczko powiedz przecie...." ... ...według mnie ... te pieniądze na "to coś" się nigdy nie zwrócą ..... ..... chyba,że się wierzy w bajki Cholera, kasa zainwestowana w młode, też raczej (nam) się nie zwróci, to po cholerę ludzie sie reprodukują nie zgadzam się - "młode" są nieprzeliczalne na żadne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.02.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 nie zgadzam się - "młode" są nieprzeliczalne na żadne pieniądze ...i stają się coraz mądrzejsze i ładniejsze ... a mebel jak to mebel ...próchnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dzień bry Małgoś, Zapomniałam do AGD dopytać o ten wypiekacz do chleba czy masz, czy masz ekspress do kawy? i czy inne rzeczy typu mikrofala, toster i takie tam też masz? Bo to chyba też pod to podchodzi? Wtedy nawet 15 tys nie wystarczy. Czy ktoś z Was czytał ostatnio teksty Maleńczuka odnoście instytucji małżeństwa? Bo ja się ostatnio skłaniam ku nim, uważam ze zaczynają mieć odbicie w zyciu. A przecież i tak nic w życiu nie zwraca się na 100 %. Nawet oszczędnosci nie mówiąc o urodzie. Tylko wpomnienia pozostają niezapomniane i coraz lepsze bo z roku na rok jest ich więcej. A kobieta/facet? po latach jeśli jest kochany jest lepszy od niejednego wybornego trunku A młode? Nie wiem, wiem że studnia bez dna. Ale to "daj buziaka" czy "kocham Cie" jest warte każdych pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 nie zgadzam się - "młode" są nieprzeliczalne na żadne pieniądze ...i stają się coraz mądrzejsze i ładniejsze ... a mebel jak to mebel ...próchnieje no cóz - mozna polemizować http://www.allegro.pl/item543988630_xviii_wieczna_sekretera_barokowa_unikat.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.02.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Monia, bo kupy byly na planowanej parapetowie, z rozmazaniem sasiadowi na drzwiach... A toaletka byla taka: http://img15.imageshack.us/img15/9300/c35492e4fcec18738873522ta9.jpg Nie dosc, ze nieosiagalna cenowo, to jeszcze mi link do niej zniknal... ale ladne buty przy tej toaletce leza dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 nie zgadzam się - "młode" są nieprzeliczalne na żadne pieniądze ...i stają się coraz mądrzejsze i ładniejsze ... a mebel jak to mebel ...próchnieje no cóz - mozna polemizować http://www.allegro.pl/item543988630_xviii_wieczna_sekretera_barokowa_unikat.html piękna tę kupiłabym na pewno tylko chyba lustra nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.02.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 lustra nie ma, bo to sekretera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nie znam różnicy pomiędzy sekreterą a toaletką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Małgoś, Zapomniałam do AGD dopytać o ten wypiekacz do chleba czy masz, czy masz ekspress do kawy? i czy inne rzeczy typu mikrofala, toster i takie tam też masz? Bo to chyba też pod to podchodzi? Wtedy nawet 15 tys nie wystarczy. Kochana, wypiekacz do chleba nie jest mi do niczego potrzebny, ekspres mam, mikrofala bedzie z piekarnikiem, toster mam na oku... Nie sprowokujesz mnie. A co do Malenczuka to bardzo go lubie, chociaz akurat jego zona jest dosc smetna. Nie wiem, co czytalas, ale mnie sie podoba, jak o swoich corkach mowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Gwozdziku... Przemilcze... a ja sie cieszę, że mój mąż nie ma takiego podejścia do zakupów Monia, ja tez sie ciesze, ze moj malz uwaza, ze toaletka jest mi absolutnie niezbedna, bo gdzie bede te mazidla wszystkie chowac, no gdzie? Dobra, nie bede milczec Gwozdziku, chcesz wiedziec, ile mam szminek, maskar, cieni i kredek do powiek, podkladow, pudrow, rozow, perfum i co sadze o przechowywaniu kosmetykow w lazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts