Maluszek 12.02.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 małgoś miłych snów wiolasz - lecę obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 kobiety tłumaczki - trzymajta się.... teraz pewnie bidulki śpia.... ciiiii dzień dobry szeptam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.02.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 niom peffnie spiom..jo se na kwlikiem po slienciutku tys wysptok doberek..i uciekom na paluskach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Śpisz....? to ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, dzień dobry tylko powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.02.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 e tam KOOONIEEC SPAAAAAAAAANIA Malgos wstawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No wlasnie... Na razie zarabiam na listwy przypodlogowe. Jak mi sie nie chceeeeeee... A po ki gwizdek Ci listwy przypodłogowe Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Hello. Nie spie, nie spie, ale prawie. Snieg wali jak glupi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Hello. Nie spie, nie spie, ale prawie. Snieg wali jak glupi... ŚNIEG jaki babo śnieg??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 u mnie też sypie... i gdzie ta wiosna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 jesoooo to gdzie Wy mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Polska południowa - jak by nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No wlasnie malka, a gdzie Ty tak mniej wiecej? Moze jakis poludniowy zlocik, bo te malpy z Wa-wy ciagle sie spotykaja, a my co? Kurna, ja tu cala noc robie, spiesze sie, a ten gnojek, co tlumaczenie zamawial gdzies zniknal... A tak mu na czasie zalezalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Do Ciebie mam jakieś 60 km. Naszą cudną A4 - jakieś 2 godziny jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 12.02.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 hej hej Beton już suchy ? Jakieś listwy aluminiowe planujesz ? Jak kupowałam listwy to w Obi były tańsze niż w Praktikerze i to sporo. Ja mieszkam w Radomiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Beton suchy prezentuje sie w dzienniku. Na razie go nie odwiedzam. Stanelo na listwach bialych, drewnianych. Malka, nie sciemniaj, remont skonczyli juz chyba... Do Radomia tez kawalek... No to jak my sie mamy integrowac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Beton suchy prezentuje sie w dzienniku. Na razie go nie odwiedzam. Stanelo na listwach bialych, drewnianych. Malka, nie sciemniaj, remont skonczyli juz chyba... Do Radomia tez kawalek... No to jak my sie mamy integrowac??? czy na A4 remont skończył się kiedykolwiek ?? Nie miałam okazji zaobserwować , nigdy nie spotkałam się by oba pasy były otwarte, zawsze gdzieś jakieś wahadło ale nie jest źle, można stara olkuską śmignąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Beton suchy prezentuje sie w dzienniku. Na razie go nie odwiedzam. Stanelo na listwach bialych, drewnianych. Malka, nie sciemniaj, remont skonczyli juz chyba... Do Radomia tez kawalek... No to jak my sie mamy integrowac??? czy na A4 remont skończył się kiedykolwiek ?? Nie miałam okazji zaobserwować , nigdy nie spotkałam się by oba pasy były otwarte, zawsze gdzieś jakieś wahadło ale nie jest źle, można stara olkuską śmignąć Specjalnie Cie prowokuje. Ostatnio jak jechalam to remontu nie bylo wprawdzie, ale solniczki jechaly jednym pasem i na jedno wyszlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 12.02.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Co będzie z materiału w złote wzory ?O to zmiana planów "listwowych".Będziesz malowała na biało czy kupujesz gotowe ?Takie listwy z mdf (chyba) gotowe, białe to bardzo się ścierają. Przynajmniej te, które miałam w bloku takie były. Zrobiły się po roku siwe.Chyba lepiej malować, albo kupić fartowniej niż ja. Do Radomia raptem ok 200 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Material w literki? To sa zaslony do mojego pokoju. Przynajmniej w planach. A czerwony material ma isc na drzwi do malego WC, ale to nie bedzie ten, ktory w dzienniku, znalazlam lepszy. Listwy maja byc malowane, drewniane. Zawsze to latwiej pyknac je tam, gdzie sie pobrudza... No i proste sa, bez wypuklosci. No to jak ledwie 200 km to moze, moze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No wlasnie malka, a gdzie Ty tak mniej wiecej? Moze jakis poludniowy zlocik, bo te malpy z Wa-wy ciagle sie spotykaja, a my co? chciałam - jako małpa z Warszawy - strzelić focha a Wy to co? do nas przyjechać to co - nie łaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts