Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beton suchy prezentuje sie w dzienniku. Na razie go nie odwiedzam. :wink: Stanelo na listwach bialych, drewnianych.

Malka, nie sciemniaj, remont skonczyli juz chyba... Do Radomia tez kawalek... :roll: No to jak my sie mamy integrowac???

czy na A4 remont skończył się kiedykolwiek ??

Nie miałam okazji zaobserwować , nigdy nie spotkałam się by oba pasy były otwarte, zawsze gdzieś jakieś wahadło :evil:

ale nie jest źle, można stara olkuską śmignąć :D

Beton suchy prezentuje sie w dzienniku. Na razie go nie odwiedzam. :wink: Stanelo na listwach bialych, drewnianych.

Malka, nie sciemniaj, remont skonczyli juz chyba... Do Radomia tez kawalek... :roll: No to jak my sie mamy integrowac???

czy na A4 remont skończył się kiedykolwiek ??

Nie miałam okazji zaobserwować , nigdy nie spotkałam się by oba pasy były otwarte, zawsze gdzieś jakieś wahadło :evil:

ale nie jest źle, można stara olkuską śmignąć :D

:lol: :lol: :lol: :lol: Specjalnie Cie prowokuje. Ostatnio jak jechalam to remontu nie bylo wprawdzie, ale solniczki jechaly jednym pasem i na jedno wyszlo... :evil:

Co będzie z materiału w złote wzory ?

O to zmiana planów "listwowych".

Będziesz malowała na biało czy kupujesz gotowe ?

Takie listwy z mdf (chyba) gotowe, białe to bardzo się ścierają. Przynajmniej te, które miałam w bloku takie były. Zrobiły się po roku siwe.

Chyba lepiej malować, albo kupić fartowniej niż ja.

Do Radomia raptem ok 200 km.

Material w literki? To sa zaslony do mojego pokoju. Przynajmniej w planach.

A czerwony material ma isc na drzwi do malego WC, ale to nie bedzie ten, ktory w dzienniku, znalazlam lepszy.

Listwy maja byc malowane, drewniane. Zawsze to latwiej pyknac je tam, gdzie sie pobrudza... :roll: No i proste sa, bez wypuklosci. :roll:

No to jak ledwie 200 km to moze, moze... :wink:

No wlasnie malka, a gdzie Ty tak mniej wiecej? Moze jakis poludniowy zlocik, bo te malpy z Wa-wy ciagle sie spotykaja, a my co?

chciałam - jako małpa z Warszawy - strzelić focha :-? :-?

a Wy to co? do nas przyjechać to co - nie łaska :x