malgos2 12.02.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Jakos mi do Warszaffki nie po drodze. Malpki Ci sie nie podobaja? http://img13.imageshack.us/img13/8928/monkeys1303559cd8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dobrze, że nie jestem z Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dobrze, że nie jestem z Wawy oooooooo a to czemu? ja co prawda tez nie jestem, ale dobrze mi tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Gdyby nie paskudne wrazenia estetyczne to tez by mi Wawa nie przeszkadzala. No i jeszcze to, ze nie ma gdzie sie piwa napic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.02.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 tiaaa, a Kraków to piękny jest...zwłaszcza poza rynkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Irma, mnie sie coraz mnie podoba, szczegolnie Florianska i Szewska z tymi wszystkimi szyldami, kebabami . W Pradze to by bylo nie do pomyslenia. Dzieki Bogu upic jest sie gdzie, co by o tym wszystkim zapomniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.02.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 to fakt, upić się jest gdzie ja z kolei nienawidzę ul. długiej...brrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dluga tez jest super. Mozna sie zabic na chodniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.02.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 oprócz tego nie cierpiałam prądnika białego i czerwonegokrowodrzy, zwłaszca okolic bronowickiejbieżanowaitd..lubiłam wolę justowską i olszę, bo tam mieszkałam oj, tam nie pasowałam do tego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.02.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Irma, mnie sie coraz mnie podoba, szczegolnie Florianska i Szewska z tymi wszystkimi szyldami, kebabami . No właśnie -wychodzi na to, że kebab to nasza potrawa narodowa U nas w Sandomierzu powstała kolejna (chyba siódma) pizzeria! a "normalnego" obiadu nie uświadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.02.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 u nas w Garwolinie, który jest w koncu głęboką prowincją to nawet chińska knajpa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Jakos mi do Warszaffki nie po drodze. no mnie tez do centrum nie ciągnie, ciągle jakoś nie w tę stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Irma, mnie sie coraz mnie podoba, szczegolnie Florianska i Szewska z tymi wszystkimi szyldami, kebabami . No właśnie -wychodzi na to, że kebab to nasza potrawa narodowa U nas w Sandomierzu powstała kolejna (chyba siódma) pizzeria! a "normalnego" obiadu nie uświadczysz Zeby chociaz ten kebab umieli robic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 witanko jak tam na froncie??..panie milosniczki kuchni pseudo arabskiej hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.02.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Witanko Małgoś, powiedz mi jaka u Ciebie pogoda? sypie mocno? Bo jutro mieliśmy jechać po Lunę a tu coś mi się widzi że nie bedzie tak różowo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 13.02.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 hej hej czyżbyś smacznie spała ?? A czerwony material ma isc na drzwi do malego WC, ale to nie bedzie ten, ktory w dzienniku, znalazlam lepszy. pokażesz ? jak go przyczepisz do drzwi? Listwy maja byc malowane, drewniane. Zawsze to latwiej pyknac je tam, gdzie sie pobrudza... No i proste sa, bez wypuklosci czym malujesz, wiesz już ? Ładnie pomalować to nie jest tak łatwo i sporo roboty. Trzeba się przyłożyć . Musi być bardzo czysto w pomieszczeniu, bo śmieci się przyklejają. No to jak ledwie 200 km to moze, moze... ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Irma, mnie sie coraz mnie podoba, szczegolnie Florianska i Szewska z tymi wszystkimi szyldami, kebabami . No właśnie -wychodzi na to, że kebab to nasza potrawa narodowa U nas w Sandomierzu powstała kolejna (chyba siódma) pizzeria! a "normalnego" obiadu nie uświadczysz Zeby chociaz ten kebab umieli robic... No właśnie Co słychać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.02.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 to fakt, upić się jest gdzie ja z kolei nienawidzę ul. długiej...brrrr.... A gdzie jest Długa? I co na niej tak nie lubicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.02.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Hej laski. Celtorku, ten material jest w dekorii, taki ceglasto-czerwony z drobnym wzorem, chyba z kolekcji Palace, ale nie jestem 100% pewna. Jeszcze nie wiem, jak go przyczepie, malz mowi, ze ma jakis pomysl, a w ostatecznosci poszukam jakiegos tapicera. Listwy beda malowane biala farba przez moja ekipe betonowa, wszystko na ich glowie. Wiola, sypie strasznie. Pogoda jest taka jak po Nowym Roku, naprawde nie jest przyjemnie, jazda moze byc ciezka. Ania, Dluga jest od Nowego Kleparza i Alej do Plant. Ma to do siebie, ze jest Dluga, sa tam jakies dziwne sklepy i jest strasznie polamany chodnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dobra, dzięki za szczegółową odpowiedź Słuchajcie, zajrzyjcie tutaj http://forum.muratordom.pl/post3093953.htm#3093953 i może będziecie w stanie coś dorzucić Jamles jest świetnym facetem (Ci, którzy u mnie bywają mieli okazję trochę Go poznać) i zasługuje na uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts