Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Irma, mnie sie coraz mnie podoba, szczegolnie Florianska i Szewska z tymi wszystkimi szyldami, kebabami :x :x :x :x .

No właśnie -wychodzi na to, że kebab to nasza potrawa narodowa :evil:

U nas w Sandomierzu powstała kolejna (chyba siódma) pizzeria! a "normalnego" obiadu nie uświadczysz :evil:

Zeby chociaz ten kebab umieli robic... :roll:

hej hej czyżbyś smacznie spała ?? :o :wink:

A czerwony material ma isc na drzwi do malego WC, ale to nie bedzie ten, ktory w dzienniku, znalazlam lepszy.

pokażesz ? jak go przyczepisz do drzwi?

Listwy maja byc malowane, drewniane. Zawsze to latwiej pyknac je tam, gdzie sie pobrudza... No i proste sa, bez wypuklosci

czym malujesz, wiesz już ? Ładnie pomalować to nie jest tak łatwo i sporo roboty. Trzeba się przyłożyć :wink: . Musi być bardzo czysto w pomieszczeniu, bo śmieci się przyklejają.

No to jak ledwie 200 km to moze, moze...

ok :wink:

Irma, mnie sie coraz mnie podoba, szczegolnie Florianska i Szewska z tymi wszystkimi szyldami, kebabami :x :x :x :x .

No właśnie -wychodzi na to, że kebab to nasza potrawa narodowa :evil:

U nas w Sandomierzu powstała kolejna (chyba siódma) pizzeria! a "normalnego" obiadu nie uświadczysz :evil:

Zeby chociaz ten kebab umieli robic... :roll:

No właśnie :-?

Co słychać???

Hej laski.

Celtorku, ten material jest w dekorii, taki ceglasto-czerwony z drobnym wzorem, chyba z kolekcji Palace, ale nie jestem 100% pewna. Jeszcze nie wiem, jak go przyczepie, malz mowi, ze ma jakis pomysl, a w ostatecznosci poszukam jakiegos tapicera. :roll: Listwy beda malowane biala farba przez moja ekipe betonowa, wszystko na ich glowie. :wink:

Wiola, sypie strasznie. :-? Pogoda jest taka jak po Nowym Roku, naprawde nie jest przyjemnie, jazda moze byc ciezka. :roll:

Ania, Dluga jest od Nowego Kleparza i Alej do Plant. Ma to do siebie, ze jest Dluga, sa tam jakies dziwne sklepy i jest strasznie polamany chodnik. :wink:

Dobra, dzięki za szczegółową odpowiedź :-? :wink: :D

Słuchajcie, zajrzyjcie tutaj http://forum.muratordom.pl/post3093953.htm#3093953 i może będziecie w stanie coś dorzucić :D Jamles jest świetnym facetem (Ci, którzy u mnie bywają mieli okazję trochę Go poznać) i zasługuje na uwagę :D