malka 14.02.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.02.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Akurat Ty malka masz do Ducha najblizej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.02.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Akurat Ty malka masz do Ducha najblizej. ale On - TEN DUCH - na wódke mnie nie zaprasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.02.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Akurat Ty malka masz do Ducha najblizej. ale On - TEN DUCH - na wódke mnie nie zaprasza Lubi kobiety z inicjatywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.02.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Akurat Ty malka masz do Ducha najblizej. ale On - TEN DUCH - na wódke mnie nie zaprasza Lubi kobiety z inicjatywa. no to mnie nie polubi. Moja inicjatywa zdechła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.02.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Akurat Ty malka masz do Ducha najblizej. ale On - TEN DUCH - na wódke mnie nie zaprasza Lubi kobiety z inicjatywa. no to mnie nie polubi. Moja inicjatywa zdechła dlaczego> przez ten burdel przed domem??? posprzata sie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.02.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Akurat Ty malka masz do Ducha najblizej. ale On - TEN DUCH - na wódke mnie nie zaprasza Lubi kobiety z inicjatywa. no to mnie nie polubi. Moja inicjatywa zdechła To moze sie jego zapytaj, ja go wcale tak dobrze nie znam, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.02.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 ale Duchu ma teraz czerone uszy, no tak go obgadalysmy, wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.02.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Akurat Ty malka masz do Ducha najblizej. ale On - TEN DUCH - na wódke mnie nie zaprasza Lubi kobiety z inicjatywa. no to mnie nie polubi. Moja inicjatywa zdechła dlaczego> przez ten burdel przed domem??? posprzata sie.... burdel przed domem to szczyt góry.... Małgoś - ja tez Go nie znam, ale nie znaczy,że wódki się nie można razem napoć... nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.02.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 jak sie czlowiek wodki napije to od razu jest lepiej... Malka musze sie wybrac do Twojego dziennika zeby zobaczyc kto to taki burdel zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.02.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 jak sie czlowiek wodki napije to od razu jest lepiej... Malka musze sie wybrac do Twojego dziennika zeby zobaczyc kto to taki burdel zrobil W dzienniku nie znajdziesz nazwisk. Ale na forum i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.02.2009 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 jak sie czlowiek wodki napije to od razu jest lepiej... Malka musze sie wybrac do Twojego dziennika zeby zobaczyc kto to taki burdel zrobil W dzienniku nie znajdziesz nazwisk. Ale na forum i owszem Ja tam podawalam nazwiska tych, ktorzy mi konkretnie podpadli, niech sie procesuja jak chca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.02.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 jak sie czlowiek wodki napije to od razu jest lepiej... Malka musze sie wybrac do Twojego dziennika zeby zobaczyc kto to taki burdel zrobil W dzienniku nie znajdziesz nazwisk. Ale na forum i owszem Ja tam podawalam nazwiska tych, ktorzy mi konkretnie podpadli, niech sie procesuja jak chca... Małgoś będzie wyrok -będa nazwiska . Ja samą prawdę pokazałam i powiedziałam, a pan i tak mnie straszył- niech mnie pozwie, ja nie mam nic do ukrycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.02.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 A dlaczego bez nazwisk - trudniej znależć w necie, ja w dzienniku piszę o swych planach i zamiarach, których pan P. nie musi znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.02.2009 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 A dlaczego bez nazwisk - trudniej znależć w necie, ja w dzienniku piszę o swych planach i zamiarach, których pan P. nie musi znać No tak, jak trafi na Twoj dziennik to sie po zdjeciach przeciez zorientuje jak u Nitu. Dlatego coraz bardziej mysle, ze w momentach krytycznych nalezy sie dzielic planami nie u siebie w watku, zeby to bylo trudniej znalezc. O ile taki kamuflaz jest potrzebny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.02.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 A dlaczego bez nazwisk - trudniej znależć w necie, ja w dzienniku piszę o swych planach i zamiarach, których pan P. nie musi znać No tak, jak trafi na Twoj dziennik to sie po zdjeciach przeciez zorientuje jak u Nitu. Dlatego coraz bardziej mysle, ze w momentach krytycznych nalezy sie dzielic planami nie u siebie w watku, zeby to bylo trudniej znalezc. O ile taki kamuflaz jest potrzebny... Jest - posta wysmarowałam w "wykonawca doskonały i mniej..." - pod chwilowym nikiem - i ta męda go znalazła - pozwać mine chciał , zgłaszać na policję , powiedziałam,że nic na przeciwko nie mam - narazie cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.02.2009 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 A dlaczego bez nazwisk - trudniej znależć w necie, ja w dzienniku piszę o swych planach i zamiarach, których pan P. nie musi znać No tak, jak trafi na Twoj dziennik to sie po zdjeciach przeciez zorientuje jak u Nitu. Dlatego coraz bardziej mysle, ze w momentach krytycznych nalezy sie dzielic planami nie u siebie w watku, zeby to bylo trudniej znalezc. O ile taki kamuflaz jest potrzebny... Jest - posta wysmarowałam w "wykonawca doskonały i mniej..." - pod chwilowym nikiem - i ta męda go znalazła - pozwać mine chciał , zgłaszać na policję , powiedziałam,że nic na przeciwko nie mam - narazie cisza. No to wrazliwy jakis... I inteligentna bestia, ze sie tak znalazl. Ode mnie nikt sie nie burzyl jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.02.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 taki yntelygentny inaczej - ponoc prawo studiował , zastanawiem się czy tak pilnie jak budownictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.02.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 nawet mi siem dzisiok nie czkało..sa barzo kobitki...bylem w wawce rasia nawet mnie uwieczniła heheh..jezdem w commentach jak wkretarką winko łotffierom..malka skad tys jezd mniej wiencej..i u cibie lepiej niech nic nie zdycho..bo jak wpadne na reanimacje..tos czegos takiego nie widziała wraz ze wszystkimi łokrfiafionymi bałwanami na worldzie wis.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.02.2009 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 taki yntelygentny inaczej - ponoc prawo studiował , zastanawiem się czy tak pilnie jak budownictwo Uuuu, no to ja juz bym sie bala, ze jak Ci pozew wykreci, to ino roz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts