wiolasz 15.02.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Małgoś - przepraszam na chwilę ... ale tłumaczenia potrzebuję .. co (kto) to jest greyhufflalek ...bo mnie Duch tym nawiedził .. i nie wiem czy go uściskać, czy mu przyp...olić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Oj weź, mało to lamp w Ikei? gadaj ze starym i szoruj, za dwa tygodnie w sobotę. A stół ikeowski widziałaś na żywo? po 300 zł jest i jest boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Małgoś - przepraszam na chwilę ... ale tłumaczenia potrzebuję .. co (kto) to jest greyhufflalek ...bo mnie Duch tym nawiedził .. i nie wiem czy go uściskać, czy mu przyp...olić A w jakim kontekscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.02.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 u Brazy poczytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.02.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Oj weź, mało to lamp w Ikei? gadaj ze starym i szoruj, za dwa tygodnie w sobotę. A stół ikeowski widziałaś na żywo? po 300 zł jest i jest boski a który? ten do kuchni jokkmokk? a zresztą co mój stary ma do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.02.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 hłe h łe wielki hufnalek...hufnal se na wiki sprawdź..łomałko niom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Właśnie ten, malować go nawet nie muszę bo mi i do drzwi i do blatu pasuje.Twój stary będzie mego zabawiał, zeby mój z babami się nie nudził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Właśnie ten, malować go nawet nie muszę bo mi i do drzwi i do blatu pasuje. Twój stary będzie mego zabawiał, zeby mój z babami się nie nudził. Ooooo, i to jest dobra koncepcja. Zeby nam w plotach nie przeszkadzali. Kasia, nie daj sie prosic, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.02.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 hłe h łe wielki hufnalek...hufnal se na wiki sprawdź..łomałko niom hufnal to wiedziałem ... ...ale przedrostek grey może zmienić wszystko ...np. madry .... niemądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Małgoś - przepraszam na chwilę ... ale tłumaczenia potrzebuję .. co (kto) to jest greyhufflalek ...bo mnie Duch tym nawiedził .. i nie wiem czy go uściskać, czy mu przyp...olić Szarym gwozdziem jestes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 czemu szarym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.02.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 i uderz tu w hufnalka..niom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.02.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kasia, nie daj sie prosic, he? Pomyslę, bo jesli siora będzie wtedy w KRK to się u niej przekimam bo tak tam i z powrotem mi się nie opyla ... Ale jeśli w ogóle to napewno nie byłabym z mężulem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ty sie kochana gliną nie zasłaniaj... w maju glina nie straszna.... Bo Ty warszawianka jesteś i chyba prawdziwej gliny nie widziałaś W sierpniu synek znajomego buty zostawił i zanim ojca zawołał to już był po kolana uświniony Wiolasz -Kasia nie jest żadna warszawianka -tylko NASZA Galicjanka no jak nie jak tak.... ja z Tarnobrzega jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kasia, nie daj sie prosic, he? Pomyslę, bo jesli siora będzie wtedy w KRK to się u niej przekimam bo tak tam i z powrotem mi się nie opyla ... Ale jeśli w ogóle to napewno nie byłabym z mężulem No to z mezulem czy bez, wpadaj nach Krakau, udzielimy Ci lekcji picia, fajnie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.02.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 czemu szarym? no właśnie ... Duchu - powiedz co oznacza grey ... bo tak myślę, że po angielsku to nie to samo, co po Twojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.02.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 wielki duzi po mojemu wielki gwozdzik mialec byc nio a ty saras..podteekstuff searchingujes i na ring nie fies czy fightinghoffac ..cy paxoffac..niom jo nie oblazom ludziskuff..na co dzien..nie lubiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Miales byc grejt Gwozdzik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.02.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 .niom jo nie oblazom ludziskuff..na co dzien..nie lubiem.. ... to wszyscy wiedzą ... ...ale ja lubię uczyć się języków obcych GREYDUCHU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.02.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k010.gif senkjujem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts