malka 15.02.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie , spoko Małgoś nikt się niewymiksowywuje Co się odwlecze....jak mawiaja starzy górale Ruszymy zadki do Krakófka... togzie to miało byc "Galeria Krakowska" box 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie , spoko Małgoś nikt się niewymiksowywuje Co się odwlecze....jak mawiaja starzy górale Ruszymy zadki do Krakófka... togzie to miało byc "Galeria Krakowska" box 8 a co jest w ósemce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie , spoko Małgoś nikt się niewymiksowywuje Co się odwlecze....jak mawiaja starzy górale Ruszymy zadki do Krakófka... togzie to miało byc "Galeria Krakowska" box 8 a co jest w ósemce? No jak to ?? Małgoś (GPS nigdy nie kłamie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.02.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 togzie to miało byc "Galeria Krakowska" box 8 Mi też w Krakowskiej by pasiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Dobra, to znajdę...Nie mam GPSa kurczę, to jak się tam dostane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 15.02.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Malgos, Twoj watek to chyba jest jednak za dlugi,zeby sie przez niego przekopala ale pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Już wiem, ta ulica Pawia to niedaleko Ikei jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.02.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nie mam GPSa kurczę, .... czasami lepiej liczyć na siebie niż na GPS ... kiedyś to opisałem ... trafisz bez GPS... na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Za to dobrze posługuję się mapą taką na papierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.02.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 i tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Malgos, Twoj watek to chyba jest jednak za dlugi,zeby sie przez niego przekopala ale pozdrawiam serdecznie Komentarze mozesz sobie darowac, rzuc okiem na zdjecia podlogi w dzienniku i bedziesz wiedziala, o czym byly glownie... O szukaniu ekipy. Rowniez pozdrawiam i wpadaj czesciej. W Galerii Krakowskiej na piwo sie nie umawiam. Szans nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.02.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 W Galerii Krakowskiej na piwo sie nie umawiam. Szans nie ma. a czemu jesteś "anty"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 czemu? ja już znalazłam gdzie to jest i wogle. Nie wydziwiaj bo mnie mąż nie podwiezie, no. Ma być blisko Ikei, jak chcesz to Cię z przystanku po drodze z WIeliczki zgarniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 W Galerii Krakowskiej na piwo sie nie umawiam. Szans nie ma. a czemu jesteś "anty"? Kasia, co to za przyjemnosc siedziec w zasmrodzonym KFC i McDonaldem miejscu, gdzie rece mi puchna od plesni w klimie, tlumy przewalaja sie jak w przejsciu podziemnym na dworcu, ciezko znalezc miejsce i piwo kosztuje 12 zl? Daj spokoj, w Krakowie tyle swietnych kafejek jest, a ja sie bede w GK umawiac? Co to ja, ze wsi jezdem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 czemu? ja już znalazłam gdzie to jest i wogle. Nie wydziwiaj bo mnie mąż nie podwiezie, no. Ma być blisko Ikei, jak chcesz to Cię z przystanku po drodze z WIeliczki zgarniemy Tak sie sklada, ze GK jest tez blisko Rynku, a wkolo Rynku jest jakies 300 knajp do wyboru. Umowic sie tam mozemy i spacerkiem do jakiegos fajnego miejsca przejdziemy, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 W Galerii Krakowskiej na piwo sie nie umawiam. Szans nie ma. a czemu jesteś "anty"? Kasia, co to za przyjemnosc siedziec w zasmrodzonym KFC i McDonaldem miejscu, gdzie rece mi puchna od plesni w klimie, tlumy przewalaja sie jak w przejsciu podziemnym na dworcu, ciezko znalezc miejsce i piwo kosztuje 12 zl? Daj spokoj, w Krakowie tyle swietnych kafejek jest, a ja sie bede w GK umawiac? Co to ja, ze wsi jezdem? Ty może nie ale ja tak. Mówię: daleko nie pojadę bo sama nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 W Galerii Krakowskiej na piwo sie nie umawiam. Szans nie ma. a czemu jesteś "anty"? Kasia, co to za przyjemnosc siedziec w zasmrodzonym KFC i McDonaldem miejscu, gdzie rece mi puchna od plesni w klimie, tlumy przewalaja sie jak w przejsciu podziemnym na dworcu, ciezko znalezc miejsce i piwo kosztuje 12 zl? Daj spokoj, w Krakowie tyle swietnych kafejek jest, a ja sie bede w GK umawiac? Co to ja, ze wsi jezdem? Ty może nie ale ja tak. Mówię: daleko nie pojadę bo sama nie będę. Czytaj co Ci proponejszon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 czemu? ja już znalazłam gdzie to jest i wogle. Nie wydziwiaj bo mnie mąż nie podwiezie, no. Ma być blisko Ikei, jak chcesz to Cię z przystanku po drodze z WIeliczki zgarniemy Tak sie sklada, ze GK jest tez blisko Rynku, a wkolo Rynku jest jakies 300 knajp do wyboru. Umowic sie tam mozemy i spacerkiem do jakiegos fajnego miejsca przejdziemy, OK? kochana ja po zakupy jadę i spowrotem bedę jeszcze wracać. Innymi kategoriami myślimy bo ja z dzieckiem i marudnym mężem będę. Jak chcesz po Rynku i fajnych miejscach łazić, to umówmy sie za 4 tygodnie. Przyjade sama pociągiem i spoko. Może być tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 czemu? ja już znalazłam gdzie to jest i wogle. Nie wydziwiaj bo mnie mąż nie podwiezie, no. Ma być blisko Ikei, jak chcesz to Cię z przystanku po drodze z WIeliczki zgarniemy Tak sie sklada, ze GK jest tez blisko Rynku, a wkolo Rynku jest jakies 300 knajp do wyboru. Umowic sie tam mozemy i spacerkiem do jakiegos fajnego miejsca przejdziemy, OK? kochana ja po zakupy jadę i spowrotem bedę jeszcze wracać. Innymi kategoriami myślimy bo ja z dzieckiem i marudnym mężem będę. Jak chcesz po Rynku i fajnych miejscach łazić, to umówmy sie za 4 tygodnie. Przyjade sama pociągiem i spoko. Może być tak? Jezu, Wiola, jak juz tak koniecznie chcesz, to moge sie poswiecic, ale zobacz sobie jeszcze raz na tego GPSa, ze Rynek jest 3 minuty od GK. A od Ikei to akurat jest zupelnie do dooopy dojazd powiem Ci. Akurat byloby Wam duuuuzo wygodniej gdzie indziej, ale jak chcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No bo ja najchętniej to bez bagaży przyjechalabym. A to bedą ciągle jęczeć, a to marudzić pić, szczyć i wogle. To chętniej na pogaduchy podjechałabym sama. No i jeszcze Kaśka moze by przyjechała, DarioAS chętnie bym poznała. to tak z grubsza. WIesz o co chodzi, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts