anjamen 15.02.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Duch mieszka tam skad ostotnio Markotke odbieralam, nie powiem ze mi sie drogi porypaly jak ja odwiozlam i zamiast do Wroclawia znow do Krakowa wyruszylam, ale ja to sierota jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Anja, zabieraj Ducha po drodze i wpadaj. Neferka chce mieszkanie wynajac... na 1 noc?????????? No pewnie, a co? Mozna sobie wynajac apartament na 1 noc. Malka Ducha nie trzeba klonowac - Slask po drodze z Wrocka jest. Gdańsk i Suwałki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Duch mieszka tam skad ostotnio Markotke odbieralam, nie powiem ze mi sie drogi porypaly jak ja odwiozlam i zamiast do Wroclawia znow do Krakowa wyruszylam, ale ja to sierota jestem.... Trzeba bylo nie zawracac, przynajmniej bys sie napila. Malka, a po co do Suwalk chcesz jechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Duch mieszka tam skad ostotnio Markotke odbieralam, nie powiem ze mi sie drogi porypaly jak ja odwiozlam i zamiast do Wroclawia znow do Krakowa wyruszylam, ale ja to sierota jestem.... Trzeba bylo nie zawracac, przynajmniej bys sie napila. Malka, a po co do Suwalk chcesz jechac? A nie wiem, ale skoro po drodze to se pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 ja tam mam wszedzie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.02.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jejku, że Wy wszyscy tak daleko ale latem nie odpuszczę Wam ... do mnie się zjeżdżacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jejku, że Wy wszyscy tak daleko ale latem nie odpuszczę Wam ... do mnie się zjeżdżacie spoko, Kołobrzeg też po drodze do Krakófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.02.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jejku, że Wy wszyscy tak daleko ale latem nie odpuszczę Wam ... do mnie się zjeżdżacie spoko, Kołobrzeg też po drodze do Krakófka noo ... rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Tak mnie zagadaly, ze komentow znalezc nie moglam. Trzymam za slowo wszystkich, ktorzy sie zapowiedzieli + Ducha, ktory jeszcze o niczym nie wie, ale wyjscia nie ma. Zeby mi sie za 2 tygodnie nie okazalo, ze z 20 osob zrobi sie 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.02.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 hmm malgos mnie tsymo...na popoludnie siem stracem i jus mnie tsymajom hehe..bedem jak sie bedem miol cym dostac i kaj sdsemnonc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 hmm malgos mnie tsymo...na popoludnie siem stracem i jus mnie tsymajom hehe..bedem jak sie bedem miol cym dostac i kaj sdsemnonc.. Neferka jesli dotrze to mowi o wynajeciu mieszkania i to jest bardzo dobry pomysl. Takich na 4 albo nawet na 6 osob za 160-180 zl jest w sroc. A wiecej tam sie osobek ma zamiar wkulnac, wiec wis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.02.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 tsa tylko namiezyc....i bydzie dopsie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 o tu : http://www.apartments4u.pl/pl/apartments/1/krakow?gclid=CJSl9vva35gCFRVJtAodyhm2cA Ja chcę ten z kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 tsa tylko namiezyc....i bydzie dopsie.. To akurat zaden problem, ogloszen od groma. Z nami nie zginiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.02.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 " organizacja impezy na 20 osób w kilku postach - poradnik Malgoś" to będzie hit wydawniczy 2009 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Kochana, organizowalam imprezy na 40 osob z tego wiekszosc nie kumala po polskiemu, co utrudnialo dosc powaznie zycie, tu mamy tylko Ducha... Jak sie zbierze juz te 20 osob, to trzeba bedzie o zarelku pomyslec. To dopiero bedzie wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.02.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Kochana, organizowalam imprezy na 40 osob z tego wiekszosc nie kumala po polskiemu, co utrudnialo dosc powaznie zycie, tu mamy tylko Ducha... Jak sie zbierze juz te 20 osob, to trzeba bedzie o zarelku pomyslec. To dopiero bedzie wyzwanie. Małgos ja organizowałam imprezy i na setkę osób, ale nigdy w pół godziny i przez net żarełko - jaki problem, każdy coś przyniesie i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Kochana, organizowalam imprezy na 40 osob z tego wiekszosc nie kumala po polskiemu, co utrudnialo dosc powaznie zycie, tu mamy tylko Ducha... Jak sie zbierze juz te 20 osob, to trzeba bedzie o zarelku pomyslec. To dopiero bedzie wyzwanie. Małgos ja organizowałam imprezy i na setkę osób, ale nigdy w pół godziny i przez net żarełko - jaki problem, każdy coś przyniesie i po kłopocie Do knajpy? No co Ty, wywala nas na zbity pysk. Trzeba bedzie o czyms pomyslec. Chyba, ze za trzy tygodnie z 20 osob zrobia sie 3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.02.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Kochana, organizowalam imprezy na 40 osob z tego wiekszosc nie kumala po polskiemu, co utrudnialo dosc powaznie zycie, tu mamy tylko Ducha... Jak sie zbierze juz te 20 osob, to trzeba bedzie o zarelku pomyslec. To dopiero bedzie wyzwanie. Małgos ja organizowałam imprezy i na setkę osób, ale nigdy w pół godziny i przez net żarełko - jaki problem, każdy coś przyniesie i po kłopocie Do knajpy? No co Ty, wywala nas na zbity pysk. Trzeba bedzie o czyms pomyslec. Chyba, ze za trzy tygodnie z 20 osob zrobia sie 3... no to trza poszukać knajpy z żarełkiem i już Mało tego masz ? ze trzy setki to przy samym rynku będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.02.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 jassu łone dalej..kuniec swiata..gotujom o 1,30 w nocy impreze co za 2 niedziele mo byc..echhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts