malka 16.02.2009 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 jassu łone dalej..kuniec swiata..gotujom o 1,30 w nocy impreze co za 2 niedziele mo byc..echhh ale coś smacznego to by się zjadło co?? jesssssssssssu 1.30 ślubny się ze mną rozwiedzie, albo co gorsza do łóżka nie wpusci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 jassu łone dalej..kuniec swiata..gotujom o 1,30 w nocy impreze co za 2 niedziele mo byc..echhh Za 3 niedziele... Malka, nie problem znalezc, problem wejsc w sobote w 20 osob, kumasz? A knajpy-knajpy (te, co ich 300 jest) sa od picia, nie od jedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.02.2009 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 jassu łone dalej..kuniec swiata..gotujom o 1,30 w nocy impreze co za 2 niedziele mo byc..echhh Za 3 niedziele... Malka, nie problem znalezc, problem wejsc w sobote w 20 osob, kumasz? A knajpy-knajpy (te, co ich 300 jest) sa od picia, nie od jedzenia. Przecież jest cos takiego jak rezerwacja, no nie ? Więc miły lokalik z barem i przekaskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.02.2009 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 spadam, bo jutro pozew na stole znajdę. dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 00:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 jassu łone dalej..kuniec swiata..gotujom o 1,30 w nocy impreze co za 2 niedziele mo byc..echhh Za 3 niedziele... Malka, nie problem znalezc, problem wejsc w sobote w 20 osob, kumasz? A knajpy-knajpy (te, co ich 300 jest) sa od picia, nie od jedzenia. Przecież jest cos takiego jak rezerwacja, no nie ? Więc miły lokalik z barem i przekaskami. Taki mam, ale gdyby ktos chcial cos konkretniejszego, nooooo... Malka, Ty lepiej mi sie tu na liste wpisuj i nie czaruj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.02.2009 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A co to za heca zarezerwować miejscówkę w jakiejs knajpie ? Małgoś- myśl - muza ma być, wiesz ... i żarcie w miarę, ale drinki ważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 01:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A co to za heca zarezerwować miejscówkę w jakiejs knajpie ? Małgoś- myśl - muza ma być, wiesz ... i żarcie w miarę, ale drinki ważniejsze. Neferka, jasne, ale nie bedziesz w restauracji siedziec caly dzien, bo Cie wyrzuca... A takich z dancingami to nie ma... Pomysla mam takiego, zeby sie umowic z dziennikami (tymi, co musza wrocic wieczorem) kolo 3 w kafejce z czekolada, tam pogadac, zrobic punkt zborny, zebrac ekipe, zarezerwowac restauracje na jaka 7-8 cos takiego czy jak tam bedziecie chcieli, zjesc i na balety isc do Psa, gdzie rezerowac nic nie trzeba, bo i tak sie pije na stojaco dopoki sie krzesla nie upoluje, no i balety sa na dole... Dobry plan? Tam, gdzie bylysmy sa jakies salatki, tosty, cos mozna zjesc, ale nie wiem, czy Ci do rana starczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.02.2009 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Jasne, że starczy. I tak może być - jeśli da sie tam pogadać i również potańczyć ... why not ? Można po prostu imprę zacząć o 18;00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.02.2009 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 O 17.00 ląduję, bookuję sie w chałupie, zostawiam graty, zbieram ekipę i wio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 01:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No jak Ci starczy to tak bedzie najprosciej i bez zadnego kombinowania. A jak sie nagadamy tam gdzie bylysmy, to mozna dalej w tango do Psa isc jak kto chetny bedzie. A jak Duch zglodnieje, to sie go wysle na zurek do Polakowskiego za rog. Ale przyjechac mozesz wczesniej, bo ja z ekipa dziennikow bede szalec od samego rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.02.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Małgoś, kto lub co jest ta ekipa dziennników? dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.02.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 To kiedy konkretnie jest ta imprezka ? Może i ja bym się pojawiła - fajnie byłoby Was poznać osobiście :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.02.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Maluszku, impreza przewidziana jest na 14 marca. Bądź, bądź bądź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.02.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Postaram się być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.02.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 2,35 jeszcze nie spały jassoo witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.02.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Cześć Duchu, a Ty co zegarynka, czy inspektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.02.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Cześć Duchu, a Ty co zegarynka, czy inspektor Zjawa Kurcze, tylko jedna pinte Guinnessa im postawic i juz impreze skrecaja Co za towarzystwo!! Maja, zazdrosnica...bo wszedzie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dzien dobry. Wiola, jest ekipa dziennikow i nocnikow. Mam nadzieje, ze jednak dolaczysz do nocnikow. Do dziennikow naleza kobiety ciezarne i matki karmiace. Maluszku, badz, badz. Maju - Ty to biedna jestes teraz, ale jak sie sezon zacznie to do Ciebie beda sie zjezdzac, nie opedzisz sie... Duchu, ja nie spalam znacznie dluzej tylko nie chcialo mi sie samej ze soba gadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.02.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 tseba bylok tseba bylok jak zawsek pofftasom ze czasym clek musiporosmaffiac z kims naprhaffdem inteligentnym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.02.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 jest ekipa dziennikow i nocnikow. Mam nadzieje, ze jednak dolaczysz do nocnikow. Do dziennikow naleza kobiety ciezarne i matki karmiace. i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts