Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

jassu łone dalej..kuniec swiata..gotujom o 1,30 w nocy impreze co za 2 niedziele mo byc..echhh :wink: :wink:

ale coś smacznego to by się zjadło co??

jesssssssssssu 1.30 :o

ślubny się ze mną rozwiedzie, albo co gorsza do łóżka nie wpusci :lol: :lol:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jassu łone dalej..kuniec swiata..gotujom o 1,30 w nocy impreze co za 2 niedziele mo byc..echhh :wink: :wink:

Za 3 niedziele... :roll:

Malka, nie problem znalezc, problem wejsc w sobote w 20 osob, kumasz? A knajpy-knajpy (te, co ich 300 jest) sa od picia, nie od jedzenia. 8)

Przecież jest cos takiego jak rezerwacja, no nie ? Więc miły lokalik z barem i przekaskami.

Za 3 niedziele... :roll:

Malka, nie problem znalezc, problem wejsc w sobote w 20 osob, kumasz? A knajpy-knajpy (te, co ich 300 jest) sa od picia, nie od jedzenia. 8)

Przecież jest cos takiego jak rezerwacja, no nie ? Więc miły lokalik z barem i przekaskami.

Taki mam, ale gdyby ktos chcial cos konkretniejszego, nooooo... Malka, Ty lepiej mi sie tu na liste wpisuj i nie czaruj. 8)

A co to za heca zarezerwować miejscówkę w jakiejs knajpie ? Małgoś- myśl - muza ma być, wiesz ... i żarcie w miarę, ale drinki ważniejsze.

Neferka, jasne, ale nie bedziesz w restauracji siedziec caly dzien, bo Cie wyrzuca... A takich z dancingami to nie ma... :roll: Pomysla mam takiego, zeby sie umowic z dziennikami (tymi, co musza wrocic wieczorem) kolo 3 w kafejce z czekolada, tam pogadac, zrobic punkt zborny, zebrac ekipe, zarezerwowac restauracje na jaka 7-8 cos takiego czy jak tam bedziecie chcieli, zjesc i na balety isc do Psa, gdzie rezerowac nic nie trzeba, bo i tak sie pije na stojaco dopoki sie krzesla nie upoluje, no i balety sa na dole... Dobry plan? Tam, gdzie bylysmy sa jakies salatki, tosty, cos mozna zjesc, ale nie wiem, czy Ci do rana starczy... :roll: :wink:

No jak Ci starczy to tak bedzie najprosciej i bez zadnego kombinowania. A jak sie nagadamy tam gdzie bylysmy, to mozna dalej w tango do Psa isc jak kto chetny bedzie. 8) A jak Duch zglodnieje, to sie go wysle na zurek do Polakowskiego za rog. :p

Ale przyjechac mozesz wczesniej, bo ja z ekipa dziennikow bede szalec od samego rana... :D 8)

Dzien dobry.

Wiola, jest ekipa dziennikow i nocnikow. Mam nadzieje, ze jednak dolaczysz do nocnikow. :roll: Do dziennikow naleza kobiety ciezarne i matki karmiace.

Maluszku, badz, badz. :D

Maju - Ty to biedna jestes teraz, ale jak sie sezon zacznie to do Ciebie beda sie zjezdzac, nie opedzisz sie... :wink:

Duchu, ja nie spalam znacznie dluzej tylko nie chcialo mi sie samej ze soba gadac. :roll: :wink: