Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wcale nie masz przerabane ..gosia kuzynka snacy powiedziała ze to zawsze trwa w cholere..i masz sie nie przejmowac..tylko pojsc do hestii i wyjasnic czy zaplacili...a francuzi kochaja pisma w których strasza ludzi bóg wie czym i masz na to nie zwracac uwagi pod warunkiem oczywiscie ze hestia zapłaciła względnie zapłaci..wiec no panic..markoto no panic..

Otoz mialam ubezpieczenie kosztow leczenia i akcji ratunkowej bo jechalam na narty wiec musialam sie ubezpieczyc bo to sporty ryzyka. Tzn mialam miec cos takiego. Nietsety pani w ubezpieczalni nie zaznaczyla ze to sporty ryzyka i nie wiem czy nie mialam ubezpieczonych tylko kosztow leczenia. Poniewaz mialam akcje ratunkowa, maz zadzownil na numer z polisy i tam pani po rozmowie z prowadzacymi akcje potwierdzila ze hestia to zaplaci i nie placilismy za karetke i zwozke z gory. W przychodni ktora byla prywatna nie interesowalo ich gdzie jestesmy ubezpieczeni tylko kazali placic. O te faktury upomniala sie hestia jak bylismy juz w Polsce, kazala przeslac sobie. Przyszla do mnie faktura odnosnie tej akcji ale myslalam ze to jakies potwierdzenie zpalaty bo ja z francuskiego pisadla ni huhu. Teraz dostalam znow fakture i ta wiadomosc o egzekucji. Bede jutro dozwnic do hesti i sie dowiadywac. Bo moze hestia sie oflagowala ze wzgledu na to ze ubezpieczenie nie bylo sportowe tylko zwykle. Jesli nie zaplaci to w sumie 3.5tys nas to bedzie kosztowac, przez glupia pomylke pani w ubezpieczalni :evil:

Markotko, a nie masz uszczerbku na zdrowiu jakowegos, zeby sobie z tego uszczknac plus moze masz w pracy jeszcze jakies grupowe ubezpieczenie? :roll: Tez mialam wypadek w Stanach, ktory mnie 6 tysiecy kosztowal jakies 6 lat temu + leczenie w Polsce nawet nie chce pamietac ile, ale w ten sposob jakos tam dalam rade... :roll:

Rozmowy z infolinia sa nagrywane, jesli przyjdzie do sadzenia sie z Hestia to sie tak latwo nie wywina...