ghost34 16.02.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 ja jezdem anty skezoffny malgoska..idem . free willy 5 nakrencic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.02.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 ja jezdem anty skezoffny malgoska..idem . free willy 5 nakrencic Dobra, dobra... Widzialam Cie jak wino otwierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.02.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 ja tez widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Duszku oficjalnie Ci chcialam baaardzo podziekowac za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ale rakieta z tego Ducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.02.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A co zrobil Markotko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Pomogl mi dowiedziec sie o co kaman z dokumentami w zagramanicznym jezyku Dandi potwierdzil, ze mam przerabane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.02.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 a co sie stalo??????????chca kase od Ciebie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.02.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Markotko dzizas co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.02.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 wcale nie masz przerabane ..gosia kuzynka snacy powiedziała ze to zawsze trwa w cholere..i masz sie nie przejmowac..tylko pojsc do hestii i wyjasnic czy zaplacili...a francuzi kochaja pisma w których strasza ludzi bóg wie czym i masz na to nie zwracac uwagi pod warunkiem oczywiscie ze hestia zapłaciła względnie zapłaci..wiec no panic..markoto no panic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Markotko, a dlaczego oni Tobie to wyslali, a nie ubezpieczalni? No i poza wszystkim my teraz przeciez w unionii mamy prawo isc do lekarza w UE na NFZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.02.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 to prawda. trzeba miec karte EKUZ, wyrabia sie w NFZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ekhm, jak sie jedzie na narty, to sie miec powinno takie cus, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.02.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 wydaje mi sie ze tak, ale Markotka miala pewnie jakies inne ubezpieczenie bo to madra dziewczyna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Otoz mialam ubezpieczenie kosztow leczenia i akcji ratunkowej bo jechalam na narty wiec musialam sie ubezpieczyc bo to sporty ryzyka. Tzn mialam miec cos takiego. Nietsety pani w ubezpieczalni nie zaznaczyla ze to sporty ryzyka i nie wiem czy nie mialam ubezpieczonych tylko kosztow leczenia. Poniewaz mialam akcje ratunkowa, maz zadzownil na numer z polisy i tam pani po rozmowie z prowadzacymi akcje potwierdzila ze hestia to zaplaci i nie placilismy za karetke i zwozke z gory. W przychodni ktora byla prywatna nie interesowalo ich gdzie jestesmy ubezpieczeni tylko kazali placic. O te faktury upomniala sie hestia jak bylismy juz w Polsce, kazala przeslac sobie. Przyszla do mnie faktura odnosnie tej akcji ale myslalam ze to jakies potwierdzenie zpalaty bo ja z francuskiego pisadla ni huhu. Teraz dostalam znow fakture i ta wiadomosc o egzekucji. Bede jutro dozwnic do hesti i sie dowiadywac. Bo moze hestia sie oflagowala ze wzgledu na to ze ubezpieczenie nie bylo sportowe tylko zwykle. Jesli nie zaplaci to w sumie 3.5tys nas to bedzie kosztowac, przez glupia pomylke pani w ubezpieczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Markotko, a nie masz uszczerbku na zdrowiu jakowegos, zeby sobie z tego uszczknac plus moze masz w pracy jeszcze jakies grupowe ubezpieczenie? Tez mialam wypadek w Stanach, ktory mnie 6 tysiecy kosztowal jakies 6 lat temu + leczenie w Polsce nawet nie chce pamietac ile, ale w ten sposob jakos tam dalam rade... Rozmowy z infolinia sa nagrywane, jesli przyjdzie do sadzenia sie z Hestia to sie tak latwo nie wywina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Hestia to nie jest tu nic winna, zapieprzyla ta ubezpieczycielka w agencji, a to agencja co ma rozne ubezpieczenia. Na razie mam uszczerbek ale mam nadzieje ze mi go zlikwiduja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.02.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No nie ciekawie to wygląda..... mam pytanie, jak długo "przechowywane" sa nagrania z infolinii ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts