malgos2 30.05.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 ciepło, gorąco... Komu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 30.05.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Lublin skąpany w słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2008 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Lublin skąpany w słońcu KRK rowniez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 30.05.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 kra, kra, kra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.05.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 wynika z Twoich opisów, ze mąż nie w ciemię bity nie da sobie w kaszę dmuchać, co? I bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.05.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 widzę, że jedna kaucja odpadła... nie ma co podrapać?? trzeba było zrobić na pamiątek zdjęcie płytkom chociaż, to już zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 widzę, że jedna kaucja odpadła... nie ma co podrapać?? trzeba było zrobić na pamiątek zdjęcie płytkom chociaż, to już zawsze coś Hej. Facet od podlogi powiedzial, ze w poniedzialek przywiezie probki. Mam nadzieje, bo jak nie to go... Maz sie scial dzisiaj z hydraulikiem - liczniki mi wystaja 2 cm z plyty gipsowej a on mu mowi, ze to sciana jest zle polozona. I ze jak on zakladal liczniki, to sciany nie bylo. No normalnie, jak mu przyp... Ale ma przyjsc, bo jest jeszcze zawor do wymiany w kaloryferze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.05.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 No to krok po kroku ..... ale remont bywa gorszy chyba od budowy. Cieplo w NY ale przyjemnie cieplo, Malgos , nie uwierzysz, ale chyba bedziemy miec nie takie duszne lato... pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 No to krok po kroku ..... ale remont bywa gorszy chyba od budowy. Cieplo w NY ale przyjemnie cieplo, Malgos , nie uwierzysz, ale chyba bedziemy miec nie takie duszne lato... pozdrawiam. Wlasnie odpowiedzial mi producent Marmorino z Kalifornii. To jest zydowska firma, sprowadzaja to z Izraela do Stanow i pisze mi, ze moga mi wyslac. Byc moze wysylaliby to wprost z Izraela, nie ze Stanow. Wlasnie pisze nastepnego maila z pytaniem ile za S&H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 30.05.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 widzę, że jedna kaucja odpadła... nie ma co podrapać?? trzeba było zrobić na pamiątek zdjęcie płytkom chociaż, to już zawsze coś Hej. Facet od podlogi powiedzial, ze w poniedzialek przywiezie probki. Mam nadzieje, bo jak nie to go... Maz sie scial dzisiaj z hydraulikiem - liczniki mi wystaja 2 cm z plyty gipsowej a on mu mowi, ze to sciana jest zle polozona. I ze jak on zakladal liczniki, to sciany nie bylo. No normalnie, jak mu przyp... Ale ma przyjsc, bo jest jeszcze zawor do wymiany w kaloryferze. więc była ta ściana czy jej nie było.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 widzę, że jedna kaucja odpadła... nie ma co podrapać?? trzeba było zrobić na pamiątek zdjęcie płytkom chociaż, to już zawsze coś Hej. Facet od podlogi powiedzial, ze w poniedzialek przywiezie probki. Mam nadzieje, bo jak nie to go... Maz sie scial dzisiaj z hydraulikiem - liczniki mi wystaja 2 cm z plyty gipsowej a on mu mowi, ze to sciana jest zle polozona. I ze jak on zakladal liczniki, to sciany nie bylo. No normalnie, jak mu przyp... Ale ma przyjsc, bo jest jeszcze zawor do wymiany w kaloryferze. więc była ta ściana czy jej nie było.? No jasne, ze byla. No niby gdzie mialaby byc? Geberit montowalismy w kwietniu, a liczniki zmieniali w lutym. Poza tym profili nikt nie usuwal, jest wszystko jak bylo. Jak ich dorwe, to normalnie zatluke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 30.05.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 tylko bij i kop lekko bo się zmeczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 31.05.2008 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Wal mocno i nie zwazaj na blagania o litosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2008 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Wal mocno i nie zwazaj na blagania o litosc. Na szczescie mam fachowy kij bejsbolowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 31.05.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Bardzo podoba mi sie ta podloga bambusowa w twoim gabinecie. Chyba z zalozenia duzo zniesie, bo jaki jest bambus kazdy wie... ale czy wymaga specjalnych zabiegow konserwujacych ? Podoba mi sie jeszcze bardzo ta wstawka luksferowa . Lubie wszelkie antresole odkad widzialam taka w mieszkaniu na Starym nowym Miescie w Wawie. Ale tamta byla azurowa, a Twoja mocno zabudowana i jest do niej wejscie - co bedzie pod antresola ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Bardzo podoba mi sie ta podloga bambusowa w twoim gabinecie. Chyba z zalozenia duzo zniesie, bo jaki jest bambus kazdy wie... ale czy wymaga specjalnych zabiegow konserwujacych ? Podoba mi sie jeszcze bardzo ta wstawka luksferowa . Lubie wszelkie antresole odkad widzialam taka w mieszkaniu na Starym nowym Miescie w Wawie. Ale tamta byla azurowa, a Twoja mocno zabudowana i jest do niej wejscie - co bedzie pod antresola ? Co do bambusa, to nie slyszalam (na razie), zeby byl jakis wymagajacy... On ma takie prazki, w ktore moze ewentualnie wchodzic brud, ale nie mam zamiaru tam wchodzic z blotem. Moja antresola jest zbudowana nad moim gabinetem i kuchnia, druga nad lazienka. Nad gabinetem bedziemy spac, a nad kuchnia antresola ma miec w zasadzie tylko ozdobna funkcje, dopoki w domu nie nazbiera sie tyle gratow, ze trzeba bedzie je jakos ukryc. Nad lazienka na razie jest odkryta, ale pewnie kiedys trzeba bedzie ja zakryc chociaz czesciowo. Wstawka luksferowa to moj pomysl. Bede mogla dzieki temu wstawic pelne drzwi do lazienki i na cale drzwi dac lustro. Na razie nie mam odzewu z firmy od marmorino, ale dzisiaj jest sobota, wiec pewnie nie pracuja. Moze jutro sie odezwa albo w poniedzialek. A jak nie, to beczka do walizki i heja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Bardzo elegancki czajnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 czajnik faktycznie piękny -ale te 4 piwa to mam nadzieję spożyłaś nie jako kierowca? A jeszcze pytanie z innej beczki -jakie płytki do łazienki rozważasz? (chyba że nie doczytałam -to sorry ,ale na focie widziałam tylko jeden wzór płytek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2008 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 czajnik faktycznie piękny -ale te 4 piwa to mam nadzieję spożyłaś nie jako kierowca? A jeszcze pytanie z innej beczki -jakie płytki do łazienki rozważasz? (chyba że nie doczytałam -to sorry ,ale na focie widziałam tylko jeden wzór płytek). No cos Ty! Jezdzilismy taksowkami i tramwajem, troche na nogach... Na sciane nie planuje zadnych plytek, tylko tynk ozdobny, w tym jest sek... Plytki tylko na podloge - wybralismy Azulev Orion Marron. Do WC jeszcze nie wiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 01.06.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 powitać wieczorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts