Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

widzę, że jedna kaucja odpadła...

nie ma co podrapać??

:lol: :lol: :lol:

trzeba było zrobić na pamiątek zdjęcie płytkom chociaż, to już zawsze coś :wink:

Hej. Facet od podlogi powiedzial, ze w poniedzialek przywiezie probki. Mam nadzieje, bo jak nie to go... Maz sie scial dzisiaj z hydraulikiem - liczniki mi wystaja 2 cm z plyty gipsowej a on mu mowi, ze to sciana jest zle polozona. :evil: :evil: :evil: :evil: I ze jak on zakladal liczniki, to sciany nie bylo. No normalnie, jak mu przyp... :evil: :evil: :evil: Ale ma przyjsc, bo jest jeszcze zawor do wymiany w kaloryferze.

No to krok po kroku ..... ale remont bywa gorszy chyba od budowy. Cieplo w NY ale przyjemnie cieplo, Malgos , nie uwierzysz, ale chyba bedziemy miec nie takie duszne lato... pozdrawiam.

Wlasnie odpowiedzial mi producent Marmorino z Kalifornii. To jest zydowska firma, sprowadzaja to z Izraela do Stanow i pisze mi, ze moga mi wyslac. Byc moze wysylaliby to wprost z Izraela, nie ze Stanow. Wlasnie pisze nastepnego maila z pytaniem ile za S&H.

nie ma co podrapać??

trzeba było zrobić na pamiątek zdjęcie płytkom chociaż, to już zawsze coś :wink:

Hej. Facet od podlogi powiedzial, ze w poniedzialek przywiezie probki. Mam nadzieje, bo jak nie to go... Maz sie scial dzisiaj z hydraulikiem - liczniki mi wystaja 2 cm z plyty gipsowej a on mu mowi, ze to sciana jest zle polozona. :evil: :evil: :evil: :evil: I ze jak on zakladal liczniki, to sciany nie bylo. No normalnie, jak mu przyp... :evil: :evil: :evil: Ale ma przyjsc, bo jest jeszcze zawor do wymiany w kaloryferze.

więc była ta ściana czy jej nie było.?

nie ma co podrapać??

więc była ta ściana czy jej nie było.?

No jasne, ze byla. No niby gdzie mialaby byc? Geberit montowalismy w kwietniu, a liczniki zmieniali w lutym. Poza tym profili nikt nie usuwal, jest wszystko jak bylo. Jak ich dorwe, to normalnie zatluke... :evil: :evil: :evil:

Bardzo podoba mi sie ta podloga bambusowa w twoim gabinecie. Chyba z zalozenia duzo zniesie, bo jaki jest bambus kazdy wie... 8) ale czy wymaga specjalnych zabiegow konserwujacych ?

Podoba mi sie jeszcze bardzo ta wstawka luksferowa .

Lubie wszelkie antresole odkad widzialam taka w mieszkaniu na Starym nowym Miescie w Wawie. Ale tamta byla azurowa, a Twoja mocno zabudowana i jest do niej wejscie - co bedzie pod antresola ?

Bardzo podoba mi sie ta podloga bambusowa w twoim gabinecie. Chyba z zalozenia duzo zniesie, bo jaki jest bambus kazdy wie... 8) ale czy wymaga specjalnych zabiegow konserwujacych ?

Podoba mi sie jeszcze bardzo ta wstawka luksferowa .

Lubie wszelkie antresole odkad widzialam taka w mieszkaniu na Starym nowym Miescie w Wawie. Ale tamta byla azurowa, a Twoja mocno zabudowana i jest do niej wejscie - co bedzie pod antresola ?

Co do bambusa, to nie slyszalam (na razie), zeby byl jakis wymagajacy... :roll: On ma takie prazki, w ktore moze ewentualnie wchodzic brud, ale nie mam zamiaru tam wchodzic z blotem.

Moja antresola jest zbudowana nad moim gabinetem i kuchnia, druga nad lazienka. Nad gabinetem bedziemy spac, a nad kuchnia antresola ma miec w zasadzie tylko ozdobna funkcje, dopoki w domu nie nazbiera sie tyle gratow, ze trzeba bedzie je jakos ukryc. Nad lazienka na razie jest odkryta, ale pewnie kiedys trzeba bedzie ja zakryc chociaz czesciowo.

Wstawka luksferowa to moj pomysl. :roll: :wink: Bede mogla dzieki temu wstawic pelne drzwi do lazienki i na cale drzwi dac lustro.

Na razie nie mam odzewu z firmy od marmorino, ale dzisiaj jest sobota, wiec pewnie nie pracuja. Moze jutro sie odezwa albo w poniedzialek. A jak nie, to beczka do walizki i heja... :lol: :lol:

czajnik faktycznie piękny :) -ale te 4 piwa to mam nadzieję spożyłaś nie jako kierowca? :o A jeszcze pytanie z innej beczki -jakie płytki do łazienki rozważasz? (chyba że nie doczytałam -to sorry ,ale na focie widziałam tylko jeden wzór płytek).

No cos Ty! :o :o :o Jezdzilismy taksowkami i tramwajem, troche na nogach... :lol: :lol: :lol:

Na sciane nie planuje zadnych plytek, tylko tynk ozdobny, w tym jest sek... Plytki tylko na podloge - wybralismy Azulev Orion Marron. Do WC jeszcze nie wiemy... :roll: