Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hestia to nie jest tu nic winna, zapieprzyla ta ubezpieczycielka w agencji, a to agencja co ma rozne ubezpieczenia.

Na razie mam uszczerbek ale mam nadzieje ze mi go zlikwiduja :)

No wiem, ale jak Ci powiedzieli, ze pokryja, to musza pokryc.

Myslalam o trwalym uszczerbku... :roll: Za zlamania cos sie nalezy, a za kolana? :roll:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak sobie nie naprawie to bede miec trwaly ;) Zartuje wole zeby nie zostal zaden uszczerbek. Juz wole zaplacic :)

Markotko, nie o to chodzi. Jak sobie zlamiesz reke, to tez Ci sie zrosnie, ale sie nazywa, ze masz trwaly uszczerbek na zdrowiu. Zalezy, czy akurat Twoje cus jest w tabelce... :roll: Bo jak nie ma, to nawet jak nie naprawisz to doopa blada.

Marta - też trzymam kciuki :D żeby wszystko się dobrze skończyło :D

Małgoś - mam taki malutki pomysł odnośnie marcowej imprezki.

Może powinniśmy znaleźć jakiś fajny pensjonacik w okolicach Krakowa i go wynająć tylko dla nas. Będize miejsce do spania dla wszystkich, będzie gdzie pić i tańczyć (jak ktoś chce). Co Wy na to?

Dziekuje za wszytskie kciuki. Poslalam dzis fakture do hestii bo sie tam nic nie da dodzownic maja automatyczna infoline, trzeba wciskac numerki ale zaden nie pasuje do mojego problemu. Pani w ubezpieczalni powiedziala, ze mam poslac bo moja sprawa nie jest jeszcze zamknieta.

Hej.

Kochane, jesli znajdziecie pensjonacik, w ktorym mozna pic i tanczyc, to go ahead. Ja takiego szczerze mowiac nie znam. Jesli chodzi o nocleg, to wiem, o tym hostelu: http://www.trzykafki.pl/tani_hotel.htm?s=4 , gdzie dla zorganizowanych grup (15 lub wiecej osob) jest bardzo tanio, ale z cala pewnoscia nie ma tam zadnych atrakcji. Pensjonaty i hostele sa raczej tylko do spania, inaczej te 300 knajp wkolo Rynku by zbankrutowalo. :wink: Mysle, ze co do picia i tanczenia to nie powinniscie sie martwic, raczej martwcie sie, gdzie bedziecie spac. :roll: A okolice Krakowa, wierz mi Maluszku, do atrakcyjnych nie naleza w ogole i logistycznie, kiedy wiekszosc chce przyjechac pociagiem, byloby to troche uciazliwe. :roll:

Markotko nie daj sie. :wink: