malgos2 16.02.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Hestia to nie jest tu nic winna, zapieprzyla ta ubezpieczycielka w agencji, a to agencja co ma rozne ubezpieczenia. Na razie mam uszczerbek ale mam nadzieje ze mi go zlikwiduja No wiem, ale jak Ci powiedzieli, ze pokryja, to musza pokryc. Myslalam o trwalym uszczerbku... Za zlamania cos sie nalezy, a za kolana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Jak sobie nie naprawie to bede miec trwaly Zartuje wole zeby nie zostal zaden uszczerbek. Juz wole zaplacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Jak sobie nie naprawie to bede miec trwaly Zartuje wole zeby nie zostal zaden uszczerbek. Juz wole zaplacic Markotko, nie o to chodzi. Jak sobie zlamiesz reke, to tez Ci sie zrosnie, ale sie nazywa, ze masz trwaly uszczerbek na zdrowiu. Zalezy, czy akurat Twoje cus jest w tabelce... Bo jak nie ma, to nawet jak nie naprawisz to doopa blada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Nie wiem nawet czy mam taka opcje w ubezpieczeniu ktore mam w pracy. Musze popytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Nie wiem nawet czy mam taka opcje w ubezpieczeniu ktore mam w pracy. Musze popytac. Przypomnij sobie o wszelkich ubezpieczeniach, ktore masz. Jakies karty kredytowe, rozne takie. Mnie sie wtedy tez poprzypominalo. Stowka tu, 5 stowek tam i zbiera sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.02.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dzień dobry Ale numery się porobiły...Marta, trzymam kciuki no bo tak sie skończyć nie może... A tą panią to bym chyba...tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.02.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Marta - też trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło Małgoś - mam taki malutki pomysł odnośnie marcowej imprezki. Może powinniśmy znaleźć jakiś fajny pensjonacik w okolicach Krakowa i go wynająć tylko dla nas. Będize miejsce do spania dla wszystkich, będzie gdzie pić i tańczyć (jak ktoś chce). Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.02.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 jestem "za" ... oczywiście, że pensjonacik to super pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.02.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 właśnie doczytałam o tef fakturze markotki... trzymam kciuki by się wszystko dobrze skończyło... a panią to ja tez bym tam lekko przydusiła... pensjonacik? jaki pensjonacik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.02.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dziekuje za wszytskie kciuki. Poslalam dzis fakture do hestii bo sie tam nic nie da dodzownic maja automatyczna infoline, trzeba wciskac numerki ale zaden nie pasuje do mojego problemu. Pani w ubezpieczalni powiedziala, ze mam poslac bo moja sprawa nie jest jeszcze zamknieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.02.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A pewnie, ze nie zamknięta. Narozrabiali to niech teraz kombinują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.02.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ja przyjade z mezem, a gdzie my mamy rezerwowac noclegi?????? gdzie sie wszyscy akomoduja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Hej. Kochane, jesli znajdziecie pensjonacik, w ktorym mozna pic i tanczyc, to go ahead. Ja takiego szczerze mowiac nie znam. Jesli chodzi o nocleg, to wiem, o tym hostelu: http://www.trzykafki.pl/tani_hotel.htm?s=4 , gdzie dla zorganizowanych grup (15 lub wiecej osob) jest bardzo tanio, ale z cala pewnoscia nie ma tam zadnych atrakcji. Pensjonaty i hostele sa raczej tylko do spania, inaczej te 300 knajp wkolo Rynku by zbankrutowalo. Mysle, ze co do picia i tanczenia to nie powinniscie sie martwic, raczej martwcie sie, gdzie bedziecie spac. A okolice Krakowa, wierz mi Maluszku, do atrakcyjnych nie naleza w ogole i logistycznie, kiedy wiekszosc chce przyjechac pociagiem, byloby to troche uciazliwe. Markotko nie daj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Przywitać się przyszłam !! Markoto, nie daj się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.02.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dzieki dziewczyny, na razie sie nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.02.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Markotko -współczuję bardzo -nie dośc że kolanko ranne -to jeszcze kasę chcą ! Oszuści cholerni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 No nie jest to przyjemne boksowac sie z ubezpieczalniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.02.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 a Nefercia który hotelos wziela?????leze sie zapytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 a Nefercia który hotelos wziela????? leze sie zapytac Nefercia jeszcze nic nie wziela. Sa jeszcze oczko lepsze miejsca, ale takie czysto hotelowe, nie mieszkania.Np. ten: http://www.premiumhostel.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 W Krakowie spałam w Hotelu System Premium, bardzo przyzwoicie. Z tego co wiem mają też wersję Pop, ale nei wiem jak tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts