Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

W Krakowie spałam w Hotelu System Premium, bardzo przyzwoicie. Z tego co wiem mają też wersję Pop, ale nei wiem jak tam jest :roll:

System chyba jest dosc daleko od centrum, nie? A ta wersja Pop to nie wiesz gdzie? :roll:

OK, mam go. To jest ulica Conrada, strasznie daleko, obok IKEI... :roll:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W Krakowie spałam w Hotelu System Premium, bardzo przyzwoicie. Z tego co wiem mają też wersję Pop, ale nei wiem jak tam jest :roll:

System chyba jest dosc daleko od centrum, nie? A ta wersja Pop to nie wiesz gdzie? :roll:

OK, mam go. To jest ulica Conrada, strasznie daleko, obok IKEI... :roll:

System Premium na 29 Listopada, a POP tuż przy wjeździe do Krakowa, naprzeciwko Ikea :D

Anja, ja nie wiem, co z tego wyniknie. Jesli naprawde chcesz przyjechac, to dobrze Ci radze - rezerwuj na wlasna reke, bo duza grupa jest niesterowna. Potem sie okaze, ze czesc pojedzie do Zakopanego, czesc do Wieliczki, czesc znajdzie kuzynostwo w Krakowie a my sie nigdy razem nie napijemy. :wink:

To gdzie w końcu babki rezerwujecie?

wolałabym być tam gdzie większość cobym nikogo nie szukała na drugi dzień :roll:

a w ogóle w nidzielę macie jakieś zwiedzanie w planach cy cuś? :roll: ... grupowo czy indywidualnie? :wink: :D

Daggulka, Krakow jest naprawde nieduzy, a spac mozecie chyba w osobnych lozkach? :roll: :lol: Anja zrobila rezerwacje w dobrym hotelu, niedaleko Rynku, przy samym dworcu, ale nie jest on jakos bardzo tani, wiec to zalezy, ile chcecie wydac... :roll:

Plan na niedziele mozna ustalic jak juz bedzie wiadomo kto i o ktorej dotrze. Sluze za przewodnika tylko cicho musze mowic, bo jak pisalam u Neferki straz miejska mandaty daje. :lol: :lol: :lol: No i niektore laski mi nie przepuszcza, jak im betonu nie pokaze. :wink:

no ale po co drewno do lasu :roll: ... sama jadę :D

a serio - sama jadę bo mój małż jakby to ująć ... no to powiem prosto z mostu .... nienawidzi imprez pod każdą postacią, w każdym miejscu i o każdej porze :lol: ... za wsze sama chadzam i jeżdżę na wszelkiego rodzaju dżamprezy- taki mój krzyż :roll:

dla mnie żaden problem ... spać się sama nie boję :wink: :lol:

popatrz: złożyłam mojej połowce propozycję: jedź ze mną ...zabiorę Cię swoim samochodem , zarezerwuję pokój dwuosobowy z wygodami i kompem, zapłacę za Ciebie , odpuszczę Ci pójście ze mną na imprezę a niedzielę spędzimy na zwiedzaniu .... odpowiedź brzmi : "NIE" .... po czym powiedział, że w maju nad Warszawą się zastanowi :roll: ... masakra z takim chopem :wink:

Gość justyna_m
dla mnie żaden problem ... spać się sama nie boję :wink: :lol:

popatrz: złożyłam mojej połowce propozycję: jedź ze mną ...zabiorę Cię swoim samochodem , zarezerwuję pokój dwuosobowy z wygodami i kompem, zapłacę za Ciebie , odpuszczę Ci pójście ze mną na imprezę a niedzielę spędzimy na zwiedzaniu .... odpowiedź brzmi : "NIE" .... po czym powiedział, że w maju nad Warszawą się zastanowi :roll: ... masakra z takim chopem :wink:

mój taki sam :roll: