malgos2 17.02.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 W Krakowie spałam w Hotelu System Premium, bardzo przyzwoicie. Z tego co wiem mają też wersję Pop, ale nei wiem jak tam jest System chyba jest dosc daleko od centrum, nie? A ta wersja Pop to nie wiesz gdzie? OK, mam go. To jest ulica Conrada, strasznie daleko, obok IKEI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 W Krakowie spałam w Hotelu System Premium, bardzo przyzwoicie. Z tego co wiem mają też wersję Pop, ale nei wiem jak tam jest System chyba jest dosc daleko od centrum, nie? A ta wersja Pop to nie wiesz gdzie? OK, mam go. To jest ulica Conrada, strasznie daleko, obok IKEI... System Premium na 29 Listopada, a POP tuż przy wjeździe do Krakowa, naprzeciwko Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.02.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 to gdzie mam zabulowac ten nocleg??????? bo wiecie na upartego to ja mam tam 2 ciotki i znajomego, ale ja chce z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 17.02.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ja spałam kiedyś w tym http://www.he.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Anja, ja nie wiem, co z tego wyniknie. Jesli naprawde chcesz przyjechac, to dobrze Ci radze - rezerwuj na wlasna reke, bo duza grupa jest niesterowna. Potem sie okaze, ze czesc pojedzie do Zakopanego, czesc do Wieliczki, czesc znajdzie kuzynostwo w Krakowie a my sie nigdy razem nie napijemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.02.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 oki oki jutro sie tym zajme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 oki oki jutro sie tym zajme Wiesz, rzadko bywam w hotelach w Krakowie no i kazdy ma inne preferencje i inna kieszen. Ja Ci moge na pewno doradzic w kwestii lokalizacji itp. Juz sie nie moge doczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.02.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ja spałam kiedyś w tym http://www.he.pl ja zabukowalam ten nocleg, wierze Justynce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 17.02.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ja spałam kiedyś w tym http://www.he.pl ja zabukowalam ten nocleg, wierze Justynce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ja spałam kiedyś w tym http://www.he.pl ja zabukowalam ten nocleg, wierze Justynce. Bedziesz spala jak krolowa. Moze nawet jakies krakowskiego potomka zrobicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.02.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 To gdzie w końcu babki rezerwujecie? wolałabym być tam gdzie większość cobym nikogo nie szukała na drugi dzień a w ogóle w nidzielę macie jakieś zwiedzanie w planach cy cuś? ... grupowo czy indywidualnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 To gdzie w końcu babki rezerwujecie? wolałabym być tam gdzie większość cobym nikogo nie szukała na drugi dzień a w ogóle w nidzielę macie jakieś zwiedzanie w planach cy cuś? ... grupowo czy indywidualnie? Daggulka, Krakow jest naprawde nieduzy, a spac mozecie chyba w osobnych lozkach? Anja zrobila rezerwacje w dobrym hotelu, niedaleko Rynku, przy samym dworcu, ale nie jest on jakos bardzo tani, wiec to zalezy, ile chcecie wydac... Plan na niedziele mozna ustalic jak juz bedzie wiadomo kto i o ktorej dotrze. Sluze za przewodnika tylko cicho musze mowic, bo jak pisalam u Neferki straz miejska mandaty daje. No i niektore laski mi nie przepuszcza, jak im betonu nie pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.02.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ja spałam kiedyś w tym http://www.he.pl Daggulko ja tu gdzie Justynka dala naiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Daggulko, jesli Ci cena pasi, to rezerwuj, bo potem wszyscy sie wymiksuja, a Ty na lodzie zostaniesz. Spac przeciez bedziesz z mezem, to chyba Ci wystarczy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.02.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 no ale po co drewno do lasu ... sama jadę a serio - sama jadę bo mój małż jakby to ująć ... no to powiem prosto z mostu .... nienawidzi imprez pod każdą postacią, w każdym miejscu i o każdej porze ... za wsze sama chadzam i jeżdżę na wszelkiego rodzaju dżamprezy- taki mój krzyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Sorry, myslalam, ze pytalas, czy przyjechac z polowka... To moze dobierz sobie jakas babeczke do pokoju? A KaskaMaciej nie jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.02.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 dla mnie żaden problem ... spać się sama nie boję popatrz: złożyłam mojej połowce propozycję: jedź ze mną ...zabiorę Cię swoim samochodem , zarezerwuję pokój dwuosobowy z wygodami i kompem, zapłacę za Ciebie , odpuszczę Ci pójście ze mną na imprezę a niedzielę spędzimy na zwiedzaniu .... odpowiedź brzmi : "NIE" .... po czym powiedział, że w maju nad Warszawą się zastanowi ... masakra z takim chopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 17.02.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 dla mnie żaden problem ... spać się sama nie boję popatrz: złożyłam mojej połowce propozycję: jedź ze mną ...zabiorę Cię swoim samochodem , zarezerwuję pokój dwuosobowy z wygodami i kompem, zapłacę za Ciebie , odpuszczę Ci pójście ze mną na imprezę a niedzielę spędzimy na zwiedzaniu .... odpowiedź brzmi : "NIE" .... po czym powiedział, że w maju nad Warszawą się zastanowi ... masakra z takim chopem mój taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.02.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 a moj ze mna pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Moj by pojechal... No to super, ze ktos tu zaczal konkretnie myslec, bo juz sie balam, ze sama bede musiala tego Paulanera pic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts