Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja bym pojechala ale ciezko mi cos rezerwowac, bo nie wiem czy mi cos nie wyskoczy w stylu zabieg np, poza tym macie szalone plany i chyba sobie odpuszcze tym razem bo obawiam sie ze nie dam rady z ta noga, za to jak wroce do mobilnosci to nie odpuszcze betonowi :)

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja bym pojechala ale ciezko mi cos rezerwowac, bo nie wiem czy mi cos nie wyskoczy w stylu zabieg np, poza tym macie szalone plany i chyba sobie odpuszcze tym razem bo obawiam sie ze nie dam rady z ta noga, za to jak wroce do mobilnosci to nie odpuszcze betonowi :)

Markotko, Wiola chyba tez nie zostanie na noc (no chyba, ze zaszaleje...) i przyjedzie wczesniej, wiec jesli dasz rade to przyjedz i zalapiesz sie na ekipe dziennikow. :wink: Z Editta tez moze sie uda umowic wczesnym popoludniem. Monia obiecala wpasc. Blisko masz, dasz rade. Do toalety Duch Cie bedzie nosil. :wink:

tak nieśmiało rzeknę, jeśli w sobote choć popołudnię bede miała wolne, to na małą kawkę pewnie wpadnę (pokusa poznania Was jest silniejsza niz rozsądek :oops: ), to wtedy Markotko mogę wrzucic gdzieś na tylny fotel :wink:

no chyba,że ten Śląsk to cieszyński jest, to troche nie po drodze do Krakófka :(

Ja jestem z Cieszyńskiego Śląska ... i tak kusi mnie coby wziąć nawigację i swoim samochodem przyjechać ... ale cholera boję się tego Krakowa ... zatłoczony, zakorkowany, nie znam miasta (choć byłam kilka razy u brata - ale jako pasażer :wink: :lol: ).

Ja jestem z Cieszyńskiego Śląska ... i tak kusi mnie coby wziąć nawigację i swoim samochodem przyjechać ... ale cholera boję się tego Krakowa ... zatłoczony, zakorkowany, nie znam miasta (choć byłam kilka razy u brata - ale jako pasażer :wink: :lol: ).

W sobote nie powinno byc zle... :wink:

jak się nie zabiorę z Duchem, to przyjadę albo swoim albo autobusem :roll: ... jeszcze rozważę :wink: ... jutro w necie se poszukam jakiegoś noclegu ... a teraz lulać trza bo jutro cięzki dzień - 13 godzin w pracy ( 5 spotkań :evil: ).... masakra :roll:

no właśnie wiem ...ale się tak zastanawiam - bo jakby jechał pociągiem to tak ...hm ...w grupie raźniej :roll: :wink:

a tak serio - zaczęłam rozważć temat samodzielnego pojechania i wzięcia byka za rogi - no kiedyś w końcu muszę przestać się bać jeździć po dużych miastach i torach tramwajowych :wink: :lol: :oops:

no ja to od siebie ... dwupasmówką na Katowice od samiuśkiego połednia kraju czyli od Cieszyna :roll: :lol:

No to za bramkami jedziesz prosto, na rondo za Leroy M, na rondzie w prawo, prosto caly czas az do Alej, w Aleje w lewo, a potem to musze sprawdzic, czy latwiej jest od dworca czy od Galerii Krakowskiej. :roll: No i to jeszcze zalezy, gdzie bedziesz mieszkac. :roll:

No i to jeszcze zalezy, gdzie bedziesz mieszkac. :roll:

No ja z tym mieszkaniem to mam problem, bo chałupa w rozsypce, a wynajmowane czas juz zwalniać :-?

Kurna bezdomna bedę :cry:

dobrze,że wiosna idzie i nowy most na S1 wybudowali.