markoto 17.02.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja bym pojechala ale ciezko mi cos rezerwowac, bo nie wiem czy mi cos nie wyskoczy w stylu zabieg np, poza tym macie szalone plany i chyba sobie odpuszcze tym razem bo obawiam sie ze nie dam rady z ta noga, za to jak wroce do mobilnosci to nie odpuszcze betonowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja bym pojechala ale ciezko mi cos rezerwowac, bo nie wiem czy mi cos nie wyskoczy w stylu zabieg np, poza tym macie szalone plany i chyba sobie odpuszcze tym razem bo obawiam sie ze nie dam rady z ta noga, za to jak wroce do mobilnosci to nie odpuszcze betonowi Markotko, Wiola chyba tez nie zostanie na noc (no chyba, ze zaszaleje...) i przyjedzie wczesniej, wiec jesli dasz rade to przyjedz i zalapiesz sie na ekipe dziennikow. Z Editta tez moze sie uda umowic wczesnym popoludniem. Monia obiecala wpasc. Blisko masz, dasz rade. Do toalety Duch Cie bedzie nosil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 tak nieśmiało rzeknę, jeśli w sobote choć popołudnię bede miała wolne, to na małą kawkę pewnie wpadnę (pokusa poznania Was jest silniejsza niz rozsądek ), to wtedy Markotko mogę wrzucic gdzieś na tylny fotel no chyba,że ten Śląsk to cieszyński jest, to troche nie po drodze do Krakófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.02.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja jestem z Cieszyńskiego Śląska ... i tak kusi mnie coby wziąć nawigację i swoim samochodem przyjechać ... ale cholera boję się tego Krakowa ... zatłoczony, zakorkowany, nie znam miasta (choć byłam kilka razy u brata - ale jako pasażer ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 O widzisz Malka, dobra kobieto. Ja tez pracuje przeciez w niedziele, na pewno do 4 rano nie bede sie szlajac nigdzie. Do fryzjera juz sie umowilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja jestem z Cieszyńskiego Śląska ... i tak kusi mnie coby wziąć nawigację i swoim samochodem przyjechać ... ale cholera boję się tego Krakowa ... zatłoczony, zakorkowany, nie znam miasta (choć byłam kilka razy u brata - ale jako pasażer ). W sobote nie powinno byc zle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.02.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 jak się nie zabiorę z Duchem, to przyjadę albo swoim albo autobusem ... jeszcze rozważę ... jutro w necie se poszukam jakiegoś noclegu ... a teraz lulać trza bo jutro cięzki dzień - 13 godzin w pracy ( 5 spotkań ).... masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Z Duchem to raczej watpie zwazywszy, ze on nie ma prawa jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Daggulka, ja wyłącznie z GPS , a jeździdło to napewno gdzieś przed centrumem porzucę, bo ja mam dar wjazdu w jednokierunkowe a tych pod dostatkiem w Krakófku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.02.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 malkanie cieszynski Gliwice a ty skad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.02.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 no właśnie wiem ...ale się tak zastanawiam - bo jakby jechał pociągiem to tak ...hm ...w grupie raźniej a tak serio - zaczęłam rozważć temat samodzielnego pojechania i wzięcia byka za rogi - no kiedyś w końcu muszę przestać się bać jeździć po dużych miastach i torach tramwajowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Gliwice powiadasz.... ja Zagłębiaczka zza Brynicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 hellou ...ja sem wratil..a anja ma dar..niezwykly..hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Kochane, jak mi powiecie, z ktorej strony bedziecie jechaly to Wam wszystko wytlumacze, narysuje i w ogole. W Krakuffku nie jednokierunkowe sa zmora, ale strefy. Jedziesz, a tu prosto, z lewej i z prawej zakaz wjazdu... Potem Wam wszystko rozrysuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.02.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 no ja to od siebie ... dwupasmówką na Katowice od samiuśkiego połednia kraju czyli od Cieszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 no ja to od siebie ... dwupasmówką na Katowice od samiuśkiego połednia kraju czyli od Cieszyna No to za bramkami jedziesz prosto, na rondo za Leroy M, na rondzie w prawo, prosto caly czas az do Alej, w Aleje w lewo, a potem to musze sprawdzic, czy latwiej jest od dworca czy od Galerii Krakowskiej. No i to jeszcze zalezy, gdzie bedziesz mieszkac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.02.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 malka ja jak sie wybuduje tez wyemigruje do Zaglebia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 No i to jeszcze zalezy, gdzie bedziesz mieszkac. No ja z tym mieszkaniem to mam problem, bo chałupa w rozsypce, a wynajmowane czas juz zwalniać Kurna bezdomna bedę dobrze,że wiosna idzie i nowy most na S1 wybudowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Duchu, niw wkurzaj sie , to taka mała dygresyja była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts