taszana 17.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Cześć Małgoś!Spieszę z rewizytą tak jak juz napisałam Wasza podłoga jest wyniszczająco piękna!!!A Twoje "białe" inspiracje już tez podkradłam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witaj taszana. Czekam, az do bialych inspiracji dokleisz swoje wnetrza. Podloga dziekuje za komplementa. Wpadaj czesciej i nie przejmuj sie tymi wszystkimi gadulami tutaj. Malka, z tym awatarem jakos szybciej Cie poznaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.02.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 malgos....jak tam z tymi..pnoclegami i takimi tam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Malka, z tym awatarem jakos szybciej Cie poznaje. A ten zdzierżysz ?? jakos bardziej mi na teraz pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Duchu, przeciez z Ciebie najlepszy spec od podlog, wiec na podlodze spac mozesz... Anja zarezerwowala w Hotelu Europejskim, link strona wczesniej. Ja znam jeszcze ze dwa hostele - Trzy Kafki i Premium Hostel (tez juz byly linki), ale chyba umiecie sobie sami zadzwonic? Z mieszkaniem pomysl dobry, tylko trudniej znalezc takie, w ktorym bylaby odpowiednia ilosc odpowiednich lozek. Na szczescie ludzkosc google wymyslila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Malka, z tym awatarem jakos szybciej Cie poznaje. A ten zdzierżysz ?? jakos bardziej mi na teraz pasuje. Fajny, ozywiajacy taki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.02.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Duchu, przeciez z Ciebie najlepszy spec od podlog, wiec na podlodze spac mozesz... Anja zarezerwowala w Hotelu Europejskim, link strona wczesniej. Ja znam jeszcze ze dwa hostele - Trzy Kafki i Premium Hostel (tez juz byly linki), ale chyba umiecie sobie sami zadzwonic? Z mieszkaniem pomysl dobry, tylko trudniej znalezc takie, w ktorym bylaby odpowiednia ilosc odpowiednich lozek. Na szczescie ludzkosc google wymyslila. znam 3 kawki, glosno ale blisko wszystkiego, w smrodzie alei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Duchu, przeciez z Ciebie najlepszy spec od podlog, wiec na podlodze spac mozesz... Anja zarezerwowala w Hotelu Europejskim, link strona wczesniej. Ja znam jeszcze ze dwa hostele - Trzy Kafki i Premium Hostel (tez juz byly linki), ale chyba umiecie sobie sami zadzwonic? Z mieszkaniem pomysl dobry, tylko trudniej znalezc takie, w ktorym bylaby odpowiednia ilosc odpowiednich lozek. Na szczescie ludzkosc google wymyslila. znam 3 kawki, glosno ale blisko wszystkiego, w smrodzie alei Sa tez drugie, na Dolnych Mlynow. Troche lepsze, z lazienkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja w Krakowie znam Żaczka tego przy Błoniach.... też kiedys byłam młoda (sza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.02.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 eeeee, ja 3 kafffki tez z mlodosci, . Tam nie bylo zle w tych pokojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 W Żaczku w 2-3 osobowym pokoju bywało 10 na waleta A pokoje...hmmmmmm chyba fajne były, jakoś mi nie utkwiło w pamięci....ciekawe czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Do Zaczka to bym Was jednak nie wysylala... No i 3 kafki nawet przy Alejach na jedna noc sa znosne - z soboty na niedziele... Nie wiem, czy przy Rynku rzygajacy Anglicy nie beda robili wiecej halasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.02.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 chetnie zrobie slaskie hastings ..w krakuffku..uprawiac wojnę..na cudzym terenku jest jedna z madrych zasad sun -tzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Do Zaczka to bym Was jednak nie wysylala... No i 3 kafki nawet przy Alejach na jedna noc sa znosne - z soboty na niedziele... Nie wiem, czy przy Rynku rzygajacy Anglicy nie beda robili wiecej halasu. Małgoś , Żaczka to ja znam sprzed 12-13 lat, myslę,że nieco sie zmieniło. a poza tym toć akademik, a nie Sheraton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.02.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ludzie czego wy jeszcze nie spicie? paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 chetnie zrobie slaskie hastings ..w krakuffku..uprawiac wojnę..na cudzym terenku jest jedna z madrych zasad sun -tzu Ale bedziesz Haroldem, Haraldem czy Wilhelmem? Malka, nigdy nie bylam w Zaczku, ale wystarczy mi to, co slyszalam... A w Sheratonie jest bardzo tani basen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.02.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 zadne noclegi wam nie potrzebne. pogadac w krakowie to sobie w nocy na ławeczce mozna. mowiłam park jordana. tanio i dobrze. Czy whatever to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.02.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ale bedziesz Haroldem, Haraldem czy Wilhelmem? sgadnij...jak mom tsaskac..angluff...s albionku...ale stsalom po locach nie bedem ghodził.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2009 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ale bedziesz Haroldem, Haraldem czy Wilhelmem? sgadnij...jak mom tsaskac..angluff...s albionku...ale stsalom po locach nie bedem ghodził.. OK, z ta strzala to moze w ogole tak nie bylo, wis? Mysza, park Jordana za daleko, na Plantach moga sie przespac, a w niektorych miejscach beda mieli fajne towarzystwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.02.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 na Plantach moga sie przespac, a w niektorych miejscach beda mieli fajne towarzystwo... No i po kłopocie, blisko natury, bez krępacji, tanio i jeszcze nowe znajomosci można zawrzeć ja widze same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts