malgos2 18.02.2009 00:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 na Plantach moga sie przespac, a w niektorych miejscach beda mieli fajne towarzystwo... No i po kłopocie, blisko natury, bez krępacji, tanio i jeszcze nowe znajomosci można zawrzeć ja widze same plusy Tylko nad ranem jak ptaki zaczna sie budzic, to beda musieli stamtad spierdzelac w podskokach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 hhmm ucieczka smieszna acz pozyteczna..ide spac bo mnie juz oczy zawodza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.02.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 hhmm ucieczka smieszna acz pozyteczna..ide spac bo mnie juz oczy zawodza.. Masz moje oczy ? bo moje tez zawodzą....jak głośno zawodzą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2009 00:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 hhmm ucieczka smieszna acz pozyteczna..ide spac bo mnie juz oczy zawodza.. Masz moje oczy ? bo moje tez zawodzą....jak głośno zawodzą ... Idzcie, idzcie. Ja tu zostane na posterunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.02.2009 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Jeszcze mam chwilke, zostało mi 25 stron do przeczytania i uciekam, młode jutro na 8 trza zawieźć, bo jakies przedstawienie mają z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2009 00:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A ja sobie odpuscilam prace naukowa, dopoki nie zrobie backupu, co by nie robic tego samego w kolko tak jak po ostatnim crashu... Teraz czyszcze komp i bede robic kopie calego kompa. 10h i luzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.02.2009 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Toś mnie Małgoś z tą informatyczną nomenklaturą zaskoczyła Sama takich cudów nie umie robić, mam "nadwornego" informatyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2009 01:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 No przestan, to raczej informatyczne przedszkole. Moj informatyk nadworny tylko na Macu sie zna, wiec niestety tu musze liczyc na pomoc fachowa z zewnatrz. By the way - mam do sprzedania poprzedniego laptopa, po formatowaniu, w pelni sprawny Acer Aspire 3632 z 2006 r. (chyba) - 500 zl mi starczy. Gdyby ktos chcial dla jakiegos dziecka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.02.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 na Plantach moga sie przespac, a w niektorych miejscach beda mieli fajne towarzystwo... No i po kłopocie, blisko natury, bez krępacji, tanio i jeszcze nowe znajomosci można zawrzeć ja widze same plusy Tylko nad ranem jak ptaki zaczna sie budzic, to beda musieli stamtad spierdzelac w podskokach... najlepiej do mcdonalda na wstretną, ale jedyna dostępną kawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.02.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Bossssze jak ja kocham Kraków. Chyba nie powinnam tak mowic, no nie? skoro zdradziłam go dla Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.02.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 To w końcu sami rezerwujemy a nie razem? Jeśli tak to pewnie i my znaczy się ja i moja połówka w europejskim się zatrzymamy Kiedyś korzystałam już z tego hotelu - sympatyczny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.02.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ja bym pojechala ale ciezko mi cos rezerwowac, bo nie wiem czy mi cos nie wyskoczy w stylu zabieg np, poza tym macie szalone plany i chyba sobie odpuszcze tym razem bo obawiam sie ze nie dam rady z ta noga, za to jak wroce do mobilnosci to nie odpuszcze betonowi Markotko, Wiola chyba tez nie zostanie na noc (no chyba, ze zaszaleje...) i przyjedzie wczesniej, wiec jesli dasz rade to przyjedz i zalapiesz sie na ekipe dziennikow. Z Editta tez moze sie uda umowic wczesnym popoludniem. Monia obiecala wpasc. Blisko masz, dasz rade. Do toalety Duch Cie bedzie nosil. Myslałaś, że przeoczę? Niech ja Cie tam dorwę w tym Krakowie, to Ci dam... specjalnie już przyjadę, choćby mi 150 innych planów wyskoczyło. a zobaczysz ps. nie nocuję, nie mogę tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.02.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wiolasz bez nerwow Malgos nie pisala, ze nie przyjedziesz tylko ze nie zostaniesz na noc wiec luzik A Duszek musialby byc jakims supermenem zeby mnie wyrwac i zaniesc do kibelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A Duszek musialby byc jakims supermenem zeby mnie wyrwac i zaniesc do kibelka a cio mnie kiedy łomineło bo niefolloluje sa fami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Hejka. To co Maluszku, nie obrazisz sie, jesli wycieczka skonczy sie w Europejskim a nie gdzies w doopie ciemnej? Mysle, ze to dobry wybor. Ma wiele plusow - nie trzeba brac taksowki, jest zaraz przy dworcu no i... Galerii Krakowskiej... Wiola, czytaj uchem a nie brzuchem, jak by powiedziala Wioletta z Brzyduli. A tak na marginesie to na ktora bys dotarla mniej wiecej? Chce jakis plan wycieczki ulozyc. Myszo, nawet Maciek Sturh zdradzil Krakow, nie jestes sama... Duchu, bedziesz nosil Markotke do toalety, gdyz jest kontuzjowana biedna. Markotko, nie doceniasz rycerza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Malgos nie moge go narazac na kontuzje kregoslupa bo potem musialabym mu rente do konca zycia wyplacac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 wez skombinuj jakis noclega na liste wrzuc osoby i wynajmijmy z10 pokoi gdzies 2 osobowych czy cos..dla mnie dandiego i kamysia..3jeczke czy cós.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ty masz pojecia markoto choc blade ile wazy paczka ipe np?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.02.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Obawiam sie, ze nie wiecej niz ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Kochani, poczytajcie tutaj: http://forum.muratordom.pl/post3110104.htm#3110104. Jesli ktoś chciałby poprzeć mój wniosek o bana dla lumpa, to można iśc do uwag o forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts