malka 19.02.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 powiem Ci jutro, bo dziś nieco niedyssssponowana jestem- jedna z kawką za duszo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.02.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 tia i bydzie suusyc po chipsach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.02.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Kurde, zadac jakies budowlane pytanie, od razu wszyscy odpadaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.02.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 tia i bydzie suusyc po chipsach ja sobie wypraszzzzzzzzam, ja chipsów nie jadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.02.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ja tysz nie co wcale nie snayk se nie moshe mnie po nich suszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.02.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ja tysz nie co wcale nie snayk se nie moshe mnie po nich suszyc nie rozpowszechniam niesprawdzonych informacji sprawdzę - powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.02.2009 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 No i nikt mi kurde nie odpowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.02.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Oooo czekoladka dla mnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.02.2009 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Czekoladki jeszcze nikt nie wyrwal. Help yourself... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Bo wiedzą, że z gardła wyrwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2009 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No nie... Nie bedziesz musiala wyrywac. Prosze, czym chata bogata: http://img7.imageshack.us/img7/5997/chocolate8307170hl2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.02.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 malgos w ogole w tym temacie nie czaje bazy..na logike tez tego sie raczej nie da..sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Mniam - dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2009 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 malgos w ogole w tym temacie nie czaje bazy..na logike tez tego sie raczej nie da..sorki Ale czego sie nie da? Zrobic takiej zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.02.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 malgos ja po paru drinkach..23,20 zadalas pytanie... ja jeszcze na firmie bylem..z florianskiej moje orly dotarluy musialem smigac z nimi.. wymysle jutro jak nie wymysle zadzwonie do paru kumpli stolarzy zdjecie byloby dobre tegoz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Sorry, ze sie tak bezczelnie wetne miedzy wodke a zakaske, ale przyszedl mi pewien pomysl do glowy. Moze pamietacie uklad mojej tzw. wiekszej lazienki... Chcialam tam wstawic duza szafke stojaca, pod umywalke, ktora by byla od wanny do sciany, zeby miec troche blatu no i duza szafke. Po prawej stronie w rogu na scianie mam liczniki. No wiec albo przesuwanie szafki co pol roku, albo jakis genialny pomysl... Wymyslilam, ze mozna zrobic taka "szafe", z przesuwanymi drzwiami, zeby nie musialo byc boku, a moze i taka bylaby tansza. Tylko blat, jakas polka i przesuwany front. Dobry pomysl? Bardzo dobry. Znajdź stolarza - zrobi Ci co chcesz. Jest 100 pomysłów. I drzwi przesuwne i harmonijkowe - chowane (takie żaluzje) i co tylko sobie wymodzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2009 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 malgos ja po paru drinkach..23,20 zadalas pytanie... ja jeszcze na firmie bylem..z florianskiej moje orly dotarluy musialem smigac z nimi.. wymysle jutro jak nie wymysle zadzwonie do paru kumpli stolarzy zdjecie byloby dobre tegoz... O widzisz. Tylko Cie upic, od razu dobrze gadac zaczynasz... Moglby byc blat od wanny do sciany, umywalka na blacie, lewy bok normalny, prawy powiedzmy gdzies w srodku czy na 3/4 szerokosci, ale nie przy scianie, profil do przesuwania drzwi na podlodze i jakas polka tylko... No nie mow, ze sie nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2009 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Sorry, ze sie tak bezczelnie wetne miedzy wodke a zakaske, ale przyszedl mi pewien pomysl do glowy. Moze pamietacie uklad mojej tzw. wiekszej lazienki... Chcialam tam wstawic duza szafke stojaca, pod umywalke, ktora by byla od wanny do sciany, zeby miec troche blatu no i duza szafke. Po prawej stronie w rogu na scianie mam liczniki. No wiec albo przesuwanie szafki co pol roku, albo jakis genialny pomysl... Wymyslilam, ze mozna zrobic taka "szafe", z przesuwanymi drzwiami, zeby nie musialo byc boku, a moze i taka bylaby tansza. Tylko blat, jakas polka i przesuwany front. Dobry pomysl? Bardzo dobry. Znajdź stolarza - zrobi Ci co chcesz. Jest 100 pomysłów. I drzwi przesuwne i harmonijkowe - chowane (takie żaluzje) i co tylko sobie wymodzisz... W zasadzie chodzi tylko o to, zeby uniknac scianki z prawej strony przy scianie. Zeby mozna bylo te drzwi przesunac i zeby te pieprzone liczniki byly na wierzchu. A przy okazji termostat od podlogowki by sie tam wcisnelo, bo to tez watpliwa ozdoba jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.02.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 malgos generalnie da sie jak nefcia napisala na 200tys sposobuff...ale nie teraz ok..ze mnie zaden stolarz jest..jakies proste rzeczy chowane polki to akurat jak budowa cepa ale nie na dzisiaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Drzwi żaluzjowe :http://www.gryc.com.pl/products/products_zaluzje.asp?product=drzwi&products=ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts