Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość justyna_m
Masz dwa pociagi: 9:50 rano i jestes na 22:19, albo 19:40 i jestes na 10:34. Jak wezmiesz sypialny to nie jest niebezpiecznie. Niebezpiecznie jest tylko tam, gdzie sa siedzace normalne miejsca, bo tamte przedzialy nie sa zamykane. :roll:

szybciej ode mnie to sprawdziłaś :o muszę z mężem pogadać :roll: :wink:

Ostatnio tez nie chcial a jakos sie dal przekonac, ze Cie nie zgwalcimy. Poza tym meza mozesz wziac ze soba. 8)

on się mści, bo go dzisiaj nie puściłam na imprezę z kumplami :oops: a ja po prostu nie chciałam siedziec w ostatki sama w domu :roll: (moi znajomi z pracy z którymi miałam się dziś bawic mają grypę :( )

No i jak mimochodem wspomniałam o KRK to stwiedził: "chyba cię pogrzało?! :o ".....

K..wa -mogłam go puścic na tą wódkę :x

Ostatnio tez nie chcial a jakos sie dal przekonac, ze Cie nie zgwalcimy. Poza tym meza mozesz wziac ze soba. 8)

on się mści, bo go dzisiaj nie puściłam na imprezę z kumplami :oops: a ja po prostu nie chciałam siedziec w ostatki sama w domu :roll: (moi znajomi z pracy z którymi miałam się dziś bawic mają grypę :( )

No i jak mimochodem wspomniałam o KRK to stwiedził: "chyba cię pogrzało?! :o ".....

K..wa -mogłam go puścic na tą wódkę :x

Bez przesady, do siostry Cie pusci... Zreszta do 14-ego zapomni. A musisz sie go pytac w ogole? :roll: