Magda 34 21.02.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Niestety Gosia, raczej nie dam rady w marcu Mąłżonek wyraził swoje niezadowolenie z wyjazdu. Powiedział, że by pojechał ze mną, ale nie w marcu. No to kiedy-pytam. A on: No nie wiem...latem, jak będę miał wolne. żeby wyjaśnić to od razu powiem, że mój małżonek pracuje wg ustalonego grafiku 12/24 więc nie ma sobót i niedziel wolnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.02.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Szkoda. Co sie odwlecze to nie uciecze, pewnie bedzie jeszcze niejedna okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.02.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.02.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Anja zrobi parapetowe, ja do Wrocka sie przejade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.02.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Gosia, byłoby super. Byłaś kiedyś we Wrocku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.02.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 No ba! Pare ladnych razy. Przewaznie na festiwal WRO. Zawsze mi sie podoba. Byla taka fajna kubanska knajpa na Kuzniczej. Ciekawe, czy jeszcze jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.02.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Cześć, Małgoś Co z szafką do łazienki? Kupiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.02.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Nie wiem czy o tej samej myślimy, ale to jest chyba Meksykańska Jakbyś przyjechała, to oprócz parapetówy u Ani możemy się wybrać do Ryneczku na cosik do jedzenia i picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.02.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Czekam na koniec licytacji, jeszcze 6 dni, a moze do tego czasu zarobie cos... To jest taki moj trick, bo ciezko ja znalezc, a jak zalicytuje teraz to ja ktos inny moze znalezc i mi ja podebrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.02.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Nie wiem czy o tej samej myślimy, ale to jest chyba Meksykańska Jakbyś przyjechała, to oprócz parapetówy u Ani możemy się wybrać do Ryneczku na cosik do jedzenia i picia Jest tez meksykanska, wiem. Tez bylam. A ta kubanska sie nazywala La Havana po prostu i na 100% byla kubanska, bo byl portret Fidela i cygara ludzie palili... Czekamy zatem na Anji parapetowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.02.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Cześć, Małgoś Co z szafką do łazienki? Kupiona? Cześć Moniu, rozmawiamy z Gosią o Wrocku. Mam nadzeję, że też wpadniesz na tę Ani parapetówę Zanosi się na "imprezę regionu dolnośląskiego" Wyciągnę Cię do barokowych ogrodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.02.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Cześć, Małgoś Co z szafką do łazienki? Kupiona? Cześć Moniu, rozmawiamy z Gosią o Wrocku. Mam nadzeję, że też wpadniesz na tę Ani parapetówę Zanosi się na "imprezę regionu dolnośląskiego" Wyciągnę Cię do barokowych ogrodów Ja tez kcem do barokowych ogrodow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.02.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Nie wiem czy o tej samej myślimy, ale to jest chyba Meksykańska Jakbyś przyjechała, to oprócz parapetówy u Ani możemy się wybrać do Ryneczku na cosik do jedzenia i picia Jest tez meksykanska, wiem. Tez bylam. A ta kubanska sie nazywala La Havana po prostu i na 100% byla kubanska, bo byl portret Fidela i cygara ludzie palili... Czekamy zatem na Anji parapetowe. No kurde Gosia, jeszcze się okaże, że mnie będziesz oprowadzać La Havana coś mi mówi, ale że ona na Kuźniczej to nie wiedziałam Ja posiłki najczęściej w domu spożywam więc po knajpach to chodzę tylko od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Jasne, że przyjadę - nie mogłabym sobie tego odpuścić Już jesteśmy dawno z Anią umówione Poza tym, Madziu, Ciebie muszę poznać osobiście No i te obiecane ogrody barokowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.02.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 W Krakowie ja tez slabo znam restauracje szczerze mowiac. Wiekszosc jest masakrycznie droga, a te wroclawskie mnie mile zaskoczyly. Tyle, ze to bylo juz jakis czas temu, moglo sie zmienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.02.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Cześć, Małgoś Co z szafką do łazienki? Kupiona? Cześć Moniu, rozmawiamy z Gosią o Wrocku. Mam nadzeję, że też wpadniesz na tę Ani parapetówę Zanosi się na "imprezę regionu dolnośląskiego" Wyciągnę Cię do barokowych ogrodów Ja tez kcem do barokowych ogrodow... A co Ty Gosia, chcesz tylko po kanjpach się włóczyć Obowiązkowo muszą być ogrody. Razem z Monią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.02.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Jasne, że przyjadę - nie mogłabym sobie tego odpuścić Już jesteśmy dawno z Anią umówione Poza tym, Madziu, Ciebie muszę poznać osobiście No i te obiecane ogrody barokowe Masz ja w banku. I mnie też by było bardzo miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.02.2009 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 A gdzie te ogrody sa? W miescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.02.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 W samym centrum. W ogrodzie Ossolinskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.02.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 To najstarsza częśc miasta . Mury obronne z XIII w. To taka ciekawostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts