Nefer 23.02.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 kurna ale to pikne jezd Zajebioooooooooooza szkoda, że do nieczego mi nie pasuje Aleeeeeeeee może do czarnego marmuru, coooo ? Ta wersja B mrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Jeszcze mi powiedz, gdzie te cuda znalazlas... a proszzzzzzz: http://www.noclaf.pl/index.php?a=galeria&b=madera&f=c Szafki se tam bede kupywać A wiesz, ze na tej stronce niedawno bylam i ich kurna nie zauwazylam? Ale jesli te umywalki sa w takich cenach jak szafki to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.02.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Nie ma sprawy, a co chcesz w tej paczce? Moze tez jakas naleweczke od Benedyktynow? Sniegu niestety kupa, nie to co u Ciebie... Od Benedyktynow?? A to swieta ze mnie chcesz zrobic? Mam juz krokusy w ogrodzie...wczoraj odkrylam, ze zakile zaczynaja juz kwitnac na skwerach i parkach, a tu jeszcze 3 tygodnie do Patryka... Kurcze, czy cos sie ostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Jeszcze mi powiedz, gdzie te cuda znalazlas... a proszzzzzzz: http://www.noclaf.pl/index.php?a=galeria&b=madera&f=c Szafki se tam bede kupywać A wiesz, ze na tej stronce niedawno bylam i ich kurna nie zauwazylam? Ale jesli te umywalki sa w takich cenach jak szafki to... Nie rób scen. Szafki będą do łazienki trawertynowej i na górze do kamiennej drugiej. Serce nie sługa. Zamówiłam u nich katalog i próbnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ty, wez mnie nie denerwuj, co? Zonkile, jasne... Patryk... Pisalam prace mgr o Patryku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Przerwa w nadawaniu - przemieszczam się do chałupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Jeszcze mi powiedz, gdzie te cuda znalazlas... a proszzzzzzz: http://www.noclaf.pl/index.php?a=galeria&b=madera&f=c Szafki se tam bede kupywać A wiesz, ze na tej stronce niedawno bylam i ich kurna nie zauwazylam? Ale jesli te umywalki sa w takich cenach jak szafki to... Nie rób scen. Szafki będą do łazienki trawertynowej i na górze do kamiennej drugiej. Serce nie sługa. Zamówiłam u nich katalog i próbnik No i super, ja juz serce oddalam betonowi i wierna jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.02.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 No i super, ja juz serce oddalam betonowi i wierna jestem. Kurcze, a maz wie? Jak tu taki beton dzielic przy rozwodzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ja to : jak Na pół :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Na szczescie beton jest tylko MOJ. Nic nie bedzie dzielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.02.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 co zrobilas POTWORZE????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 U Ciebie napisalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.02.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 malgos..hheheh ale jezdes ..bad ...wstydz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.02.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 e tam czego ma sie wstydzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Wstydzic to sie dopiero bede jak sie do milych pan w UKSie przejde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.02.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ło malko... no pszecie..sartowholek dziefcynki niom... nie lincujta popirom jak syfu jejo narobilyk to moghom beknonc..malgos pseciek wis ło tem pra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ło malko... no pszecie..sartowhole dziefcynki niom... nie lincujta popirom jak syfu jejo narobilyk to moghom beknonc..malgos pseciek wis ło tem pra? Wiesz, facet naciaga mnie na robote, ktora od poczatku byla bez sensu i probuje mnie szantazowac tym, ze ja jemu szlam na reke i kazalam mu brac faktury na siebie i ze on mi nie wystawil faktury i CO JA NA TO? Odpisalam mu, ze mam nadzieje, ze dopelnil obowiazkow podatkowych i ze jak ma za duzo faktur to niech je zwyczajnie podrze. Gdybys widzial jak mi podloge drewniano-barlinkowa spierdzielil, to bys zawalu dostal. Jeszcze mu sie za to nie dostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 23.02.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ło malko... no pszecie..sartowholek dziefcynki niom... nie lincujta popirom jak syfu jejo narobilyk to moghom beknonc..malgos pseciek wis ło tem pra? tego to czasem zrozumieć ... język se człowiek połamie i oczy bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ło malko... no pszecie..sartowholek dziefcynki niom... nie lincujta popirom jak syfu jejo narobilyk to moghom beknonc..malgos pseciek wis ło tem pra? tego to czasem zrozumieć ... język se człowiek połamie i oczy bolą Przetlumacze: Lo matko, no przeciez zartowalem dziewczynki, no. Nie linczujcie, popieram, jak syfu narobili to moga beknac. Malgos przeciez wiesz o tym, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 23.02.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ło malko... no pszecie..sartowholek dziefcynki niom... nie lincujta popirom jak syfu jejo narobilyk to moghom beknonc..malgos pseciek wis ło tem pra? tego to czasem zrozumieć ... język se człowiek połamie i oczy bolą Przetlumacze: Lo matko, no przeciez zartowalem dziewczynki, no. Nie linczujcie, popieram, jak syfu narobili to moga beknac. Malgos przeciez wiesz o tym, prawda? no to mógłby tak od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts