malgos2 23.02.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Eeee, dasz rade. Tobie podrzucę To nieglupie, nie musialabym mdlosci porannych przechodzic i takich tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Eeee, dasz rade. Tobie podrzucę To nieglupie, nie musialabym mdlosci porannych przechodzic i takich tam. no co Ty, mdłości też Ci podrzucę i 30 godzinny poród, to se sama przerabiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Eeee, dasz rade. Tobie podrzucę To nieglupie, nie musialabym mdlosci porannych przechodzic i takich tam. no co Ty, mdłości też Ci podrzucę i 30 godzinny poród, to se sama przerabiaj. Tak to jest z lekarzami sie zadawac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Eeee, dasz rade. Tobie podrzucę To nieglupie, nie musialabym mdlosci porannych przechodzic i takich tam. no co Ty, mdłości też Ci podrzucę i 30 godzinny poród, to se sama przerabiaj. Tak to jest z lekarzami sie zadawac. ja myslałam,ze Twój slubny to artysta jakis, a nie dochtór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Eeee, dasz rade. Tobie podrzucę To nieglupie, nie musialabym mdlosci porannych przechodzic i takich tam. no co Ty, mdłości też Ci podrzucę i 30 godzinny poród, to se sama przerabiaj. Tak to jest z lekarzami sie zadawac. ja myslałam,ze Twój slubny to artysta jakis, a nie dochtór Zaraz, zaraz to kto mial mi tego dzieciaka podrzucic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Eeee, dasz rade. Tobie podrzucę To nieglupie, nie musialabym mdlosci porannych przechodzic i takich tam. no co Ty, mdłości też Ci podrzucę i 30 godzinny poród, to se sama przerabiaj. Tak to jest z lekarzami sie zadawac. ja myslałam,ze Twój slubny to artysta jakis, a nie dochtór Zaraz, zaraz to kto mial mi tego dzieciaka podrzucic? jakiś lekarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Eeee, dasz rade. Tobie podrzucę To nieglupie, nie musialabym mdlosci porannych przechodzic i takich tam. no co Ty, mdłości też Ci podrzucę i 30 godzinny poród, to se sama przerabiaj. Tak to jest z lekarzami sie zadawac. ja myslałam,ze Twój slubny to artysta jakis, a nie dochtór Zaraz, zaraz to kto mial mi tego dzieciaka podrzucic? jakiś lekarz? Moze Pan Bog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Eeee, dasz rade. Tobie podrzucę To nieglupie, nie musialabym mdlosci porannych przechodzic i takich tam. no co Ty, mdłości też Ci podrzucę i 30 godzinny poród, to se sama przerabiaj. Tak to jest z lekarzami sie zadawac. ja myslałam,ze Twój slubny to artysta jakis, a nie dochtór Zaraz, zaraz to kto mial mi tego dzieciaka podrzucic? jakiś lekarz? Moze Pan Bog? no cóż każdy ma swoich znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Eeee, dasz rade. Tobie podrzucę To nieglupie, nie musialabym mdlosci porannych przechodzic i takich tam. no co Ty, mdłości też Ci podrzucę i 30 godzinny poród, to se sama przerabiaj. Tak to jest z lekarzami sie zadawac. ja myslałam,ze Twój slubny to artysta jakis, a nie dochtór Zaraz, zaraz to kto mial mi tego dzieciaka podrzucic? jakiś lekarz? Moze Pan Bog? no cóż każdy ma swoich znajomych Gdyby to mialo byc niepokalane poczecie, to nie ma wyjscia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Niepokalane, powiadasz ? to co za frajda z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Niepokalane, powiadasz ? to co za frajda z tego No nie wiem, musze Radio Maryja wlaczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Niepokalane, powiadasz ? to co za frajda z tego No nie wiem, musze Radio Maryja wlaczyc... a co jakiś instruktarz: jak sobie niepokalanie począć, w audycji nocnej ojca dyktatora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Kliknij "sluchaj" http://www.radiomaryja.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Kliknij "sluchaj" http://www.radiomaryja.pl/ chcesz mnie zabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Kliknij "sluchaj" http://www.radiomaryja.pl/ chcesz mnie zabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Kliknij "sluchaj" http://www.radiomaryja.pl/ chcesz mnie zabić Co Cie nie zabije, to Cie wzmocni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 To ja sobie seteczkę strzelę - tak na wzmocnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 To ja sobie seteczkę strzelę - tak na wzmocnienie To ja chyba tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 to po seteczce http://www.czajkus.friko.pl/Inne%20pojemnosci/100%20ml/Pan%20Tadeusz.jpg i poetycko zakończymy wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.02.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 co zakonczymy co zakonczymy a kurna moi powiadomien to skapi fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts