Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

widziały wydziały :D dzień po opublikowaniu Durczok zaprosił na Fakty przy czystym stole - i za to uwielbia tego goscia

Zostalo cos dla mnie? Takich bzdur sie naczytalam na niektorych watkach, ze musze walnac... :-?

czytamy te same wewątki, ide leczyć Scheuermanna , ziółkami i zieleniną z warzywnego.

Nefer - trawertym jest cudny :D

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ... no Dziień dobry przyszłam powiedzieć :D

Malko, boj sie Boga!! :roll:

Kiedy Ty spisz? :lol: :lol:

Czy jak te rybki w avatarze...

Dzien dobry!

Rany ale tu pijanstwo bylo nocne....przyszlam posprzatac....

A te czerwone g-stringi to kogo?

:lol: :lol:

Maja

Maja 7.40 -to ja już po prysznicu, z make - upem, przy kawce przed kompem zasiadam :D

A pijaństwo było, na skołatane nerwy, zamiast ziółek :lol: :lol:

a stringi nie moje - moje czarne były

A pijaństwo było, na skołatane nerwy, zamiast ziółek :lol: :lol:

Tia! A mnie jakimis Benedyktynami chciala oczy zamydlic, a tu taki hard core woda (tutaj prosze sobie wstawic "o" z kreseczka, jako, ze ja takowego nie posiadam) na stole...

Mi sie wyswietla, ze Twoj post o 6:40 byl....no tak ale z ze wszystkim do tylu jestem :roll: :roll:

O 7:40 to ja wlasnie sniadanie w dzieci wpycham, bysmy zdazyli przed 8:00 do samochodu sie zapakowac :wink:

Hello. Malgos wczoraj miala zamiar isc wczesnie spac, ale wyszlo jak zwykle - kolo 4:30...

Maja, tu pijanstwo jest zawsze, ze przerwami na jedzenie. :lol: :lol: :lol: I to, o jakiej godzinie Ci sie co wyswietla zalezy od tego, jaki masz czas ustawiony w profilu. Ty masz pewnie wyspowy... :roll:

Malgos czy Tobie się nie wydaje za 210zł/m2 tynku takiego z polyskiem to przesada - robocizna plus materiał, pytam bo Ty sie znasz a mnie to latwo naciagnac jak mi sie cos podoba :roll:

Ale jakiego tynku? Weneckiego? Marmorina? Wydaje mi sie to dosc duzo, moj malz liczyl znacznie mniej... :roll: