anjamen 24.02.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 nic nie rozumiem co mowisz tynk zwykly taki lekko strukturalny (paca jakas robiony) ale pomalowany takim czyms co sie blyszczy no i pani mowila ze to wprawy wymaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.02.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 nic nie rozumiem co mowisz tynk zwykly taki lekko strukturalny (paca jakas robiony) ale pomalowany takim czyms co sie blyszczy no i pani mowila ze to wprawy wymaga. Wszystkie sa paca robione, no... moze prawie. I... jesli jest pomalowany (o ile nie jest to wosk) to powtarzam milionowy raz, ze to jest bez sensu. Farba, werniks czy cokolwiek w tym rodzaju zawsze bedzie bardziej miekkie niz tynk i bedzie sie drapac, rysowac itp. Wprawy owszem, wymaga wszystko, ale mysle, ze to duzo. A ile masz tego do zrobienia? Bo moze chodzi o mala powierzchnie i dlatego tak sie droza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.02.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 no o kominek mi chodzi tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.02.2009 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 no o kominek mi chodzi tylko No to pewnie nie wyjdzie za wiele tych metrow tam. Miejmy tylko nadzieje, ze zrobia Ci to paca stalowa (inox) a nie plastikowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.02.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 dzien dophry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.02.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam Pana Panie Duchu. A skoro juz jestes, mozesz mi powiedziec, ile mniej wiecej kosztuja dechy tarasowe i czy je istotnie mozna polozyc na balkonie tak jak mysle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ...Albo ja na taras? Duchu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.02.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 A skoro juz jestes, mozesz mi powiedziec, ile mniej wiecej kosztuja dechy tarasowe i czy je istotnie mozna polozyc na balkonie tak jak mysle? malgos -powtarzasz się a w DLH byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.02.2009 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 A skoro juz jestes, mozesz mi powiedziec, ile mniej wiecej kosztuja dechy tarasowe i czy je istotnie mozna polozyc na balkonie tak jak mysle? malgos -powtarzasz się a w DLH byłaś? Kasia, po co mam jezdzic do DLH, jak mi moze Duch powiedziec? Ogladalam, piekne sa, ale cen nie ma na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.02.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ogladalam, piekne sa, ale cen nie ma na stronie. a bo Ty na łatwiznę idziesz -trzeba jechac i pomacac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.02.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ogladalam, piekne sa, ale cen nie ma na stronie. a bo Ty na łatwiznę idziesz -trzeba jechac i pomacac ! Mnie macanie zupelnie do szczescia nie jest potrzebne Ty zboczona kobieto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.02.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ogladalam, piekne sa, ale cen nie ma na stronie. a bo Ty na łatwiznę idziesz -trzeba jechac i pomacac ! Mnie macanie zupelnie do szczescia nie jest potrzebne Ty zboczona kobieto! co to za zakupy bez macania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.02.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 najtansze bangikarai...9 cm szer 19 mm grube..cos okolo 12 zł metr biezacy...na metr kwadrat trzeba policzyc 9szt...to jest najtansza deska tarasowa tak z poamieci lata poprzedniego..potem masz szersze ryflowane dwustronnie grubsze..drewna massaranduba, ipe, modrzew syberyjski...thermo jesion, akacja..nio ceny tego sa przerózne..jest dawno po sezonie na tarasy i cen nie mam w glowie..teraz.. ale to jutro pare tel i dam ci znac jesli chcesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.02.2009 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ogladalam, piekne sa, ale cen nie ma na stronie. a bo Ty na łatwiznę idziesz -trzeba jechac i pomacac ! Mnie macanie zupelnie do szczescia nie jest potrzebne Ty zboczona kobieto! co to za zakupy bez macania? Kasia, ja po prostu Duchowi wierze bardziej niz wlasnemu mezowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.02.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Kasia, ja po prostu Duchowi wierze bardziej niz wlasnemu mezowi. mam nadzieję, że to dotyczy tylko kwestii "drewnianych"?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.02.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 najtansze bangikarai...9 cm szer 19 mm grube..cos okolo 12 zł metr biezacy...na metr kwadrat trzeba policzyc 9szt...to jest najtansza deska tarasowa tak z poamieci lata poprzedniego..potem masz szersze ryflowane dwustronnie grubsze..drewna massaranduba, ipe, modrzew syberyjski...thermo jesion, akacja..nio ceny tego sa przerózne..jest dawno po sezonie na tarasy i cen nie mam w glowie..teraz.. ale to jutro pare tel i dam ci znac jesli chcesz.. Kcem, kcem. Nie ma dla mnie specjalnie znaczenia, co to bedzie, byle sie nadalo. Dzieki. A robota to ile tak mniej wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.02.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 wisz cio jak obejrze tyn balkon obejrze tez i ci sklakuluje..jak sie ma to co chcesz do funkcjonalnosci..i kosztów...czasem naprawde ..pobejcowana..sosna wystarczy...robocizna bez udziwnien..jakies 40-50zł metr kwadrat ale sa jeszcze lageary to jest cholerstwo drogie..kołki nierdzewki itp..wiertła w twardych drewnach trzeba roboić odwierty..mozna zrobic tez tadras na klka sposobów..temat jest dosyc rozległy malgos..jak bede 14 stego obacze werande betonowej krakowianki...to cos ci poopowiadam..ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.02.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 OKejos. Mam nadzieje, ze to w ogole jest mozliwe, bo... wiesz, jak kocham plytki. I co kurna z tym noclegiem w koncu? Tylko Anja przyjezdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.02.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 nio kurna ale kaj..? jo moge zamowic i dzisiaj ale w znajdz jaka jeddynke bo ani z kamykiem ani z dandim soie dogadac kurna nie mossno..jeden nie fie cy bydzie bo mo klopotuuff..moc..drugi ros nocuje ros nie nocuje jo nie fiem nio z tymi lodśmi wis.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.02.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Duchu, a ile chcesz zaplacic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts