Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pytałam u mnie ale już nie zaglądasz: Jaką knajpę okupujem? Bo Dandi chce się dowiedzieć

A co? Dandi zna wszystkie knajpy w Krakowie? Juz mi sie pytal na priv. i odpowiedzialam mu z tego co pamietam. Co to kuzwa, wesele chcecie robic? Menu Wam potrzebne, orkiestre chcecie sprawidzic? :-? NIESPODZIANKA BEDZIE. :lol: :lol: :lol:

:oops: :oops: malka ja jus mom...ale kurna dziekujem za zainteresoffanie..co ja ci srobiłem slego?? :lol: :lol:

to fajnie,że masz :D no chciałam dobrze :D samo naturalne drewno, na podłodze prawdziwy parkiet i w recepcji zapewnili ,ze łóżko tez z litego, a nie jakiś mdf :lol:

Moment, to jakie ciuchy ja mam mieć ze sobą? :o

Żadnych eleganckich mi tu, bo nie przyjdę.

obowiązują kreacje wieczorowe, panowie koniecznie gangi i krawaty, no muchy w ostateczności mogą być

:lol: :lol: :lol:

:oops: :oops: malka ja jus mom...ale kurna dziekujem za zainteresoffanie..co ja ci srobiłem slego?? :lol: :lol:

to fajnie,że masz :D no chciałam dobrze :D samo naturalne drewno, na podłodze prawdziwy parkiet i w recepcji zapewnili ,ze łóżko tez z litego, a nie jakiś mdf :lol:

:o :o :o dswonilas??TAM????????? No kurna kara ciem nie minie...

wiolasz nomalnie standartowo..red majty..podfioski...koktajloffe ..kiecki ..pelny make-up..standardzik...jo bedem jak sfykle..skora copka i jeanse no moshe sie sarpnem na struksy..i jakom kosule s mankiethem..a co do krakuffka siem jedzie..nie :lol: :lol: :lol: