malgos2 25.02.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Wyzywaj sie malka, dawaj... Co sie stanelo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.02.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 o żesz qrwa , Małgoś czy moge się u Ciebie wyżyć, bo mnie nerwa ponosi Malka....komu przyp.....lic? IRA wyslac? IRA, w tym temacie, to mnie krzywde mogła by uczynić aaaaaa....ale ja myslalam, o tym na co/kogo Cie nerwa ponosi na Ciebie IRA bym nie wysylala.... Ale jakbys IRA , na katolicką pedagog posłał, to raczej z dużą doza prawdopodobieństwa, mogło by sie to odwrócić przeciw mnie (i Tobie) Kochana, Ty jakimis idalami zyjesz IRA popiera tego kto wiecej zaplaci....przez ostatnie 15 lat to handlarze bronia i narkotykami... jakas tam pani od katechezy, co wszystkie kaszaki w niedziele na tacy zostawia raczej na poparcie IRA nie ma co liczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Wyzywaj sie malka, dawaj... Co sie stanelo? ale będę , qrwa kląć Taka jedna stara niejeba..a pinda, powiedziała dzieciakom w przedszkolu, że tylko złe i głupie dzieci, jedzą mięso w środę popielcową. I moje młode bliskie łez było, bo on chciał dziś kurczaka na obiad..... noż słów mi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Babie nalezy sie zje.&^bka... Nozesz k&^%$%a dyktatura jak w Iranie. Poskarz sie dyrekcji, kuratorium i komu tam mozesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 malka trzeba było zrobić dorsza w przyprawie do kurczaka i moze by nie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 do takiej gadać, to jak grochem o ścianę, jej poprostu wpierdo.ić trzeba. Gdybym zrobiła to dziś to może uznano by to za afekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.02.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 To faktycznie glupie babsko!! Ale post przeciez malych dzieci nie obowiazuje...nawet moja tesciowa (tfu, tfu...katoliczka przepraktykowana) to moim dzieciom mowila... Podaj dziecku kurczaka i powiedz, ze to tunczyk....Amerykanie przeciez twierdza, ze tuna to chicken of the sea Nawet jedna glupia blondynka w TV w to uwierzyla, wiec dziecku tez da sie wcisnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 malka trzeba było zrobić dorsza w przyprawie do kurczaka i moze by nie zauważył tu nie o jedzenie chodzi, tylko o katopedagogiczne podejście do dzieci. Kutwa jedna będzie bzdury dzieciakom wpajać, niech se sama musli ze śledziem wpieprza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nie, nie, nie to nie chodzi o to, czy dzieci obowiazuje post i czy da sie dziecku wmowic, ze kurczak to tunczyk. Tu chodzi o to, ze poki co, mimo usilnych staran roznych blizniakow i ojcow nie ma jeszcze obowiazku byc katolikiem. I nawet jesli wiekszosc sie takimi mieni to nauczyciel nie ma prawa czegos takiego powiedziec, chyba, ze pracuje w przedszkolu prowadzonym przez siostry wizytki. Jesli pierdzieli cos tak glupiego to nie nadaje sie na nauczyciela i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Domyśliłam się ale nie ma sie co tak denerwować. Nerwy nic tu nie dadzą. Masz ochotę to roztrząsać to idź, porozmawiaj. Może ktoś inny na tym skorzysta takze bo przecież nie wszystkie dzieci w szkole z rodzin katolickich pochodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Podaj dziecku kurczaka i powiedz, ze to tunczyk.... nie z młodym te numery , już sam znalazł rozwiązanie, zjadł pierogi z serem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Otoz to Maylandko, dlatego uwazam, ze nie powinno sie takich rzeczy zostawiac. Moze akurat bylo tam dziecko prawoslawne, ktore ma Popielec za 2 tygodnie, moze bylo zydowskie, moze po prostu z rodziny ateistycznej, a moze jakies, ktore ma uczulenie na ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Jadłospis z dziś: śniadanie: chleb z masłem i jajkiem w majonezie obiad:barszcz ukraiński, kluski sląskie z sosem pieczarkowym i kapusta zasmażana podwieczorek: ślledz po sląsku i chleb. dzieci w grupie 25 , z katolickich rodzin 24. Przedszkole swieckie. Ale tak jak powiedzialam, nie o jedzenie chodzi, o sianie swego jedynie słusznego swiatopoglądu. Mój mąż jest katolikiem, rozsądnym katolikiem, nie ładuje dziecku sieczki do głowy, jedynie rozmawia o swoich przekonaniach. I wiem,że tak się da. I cholera to wkurza najbardziej, że to co budujemy w domu, porozumienie i tolerancję, jedna głupia pinda w kilku słowach podważa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Sledz na podwieczorek to rzeczywiscie super pomysl. Od wychowywania w wierze sa rodzice, a nie kurde przedszkole. Co to w ogole jest i czemu to ma sluzyc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Na etapie przedszkola dzieci są zapatrzone w panią jak w obraz. Z biegiem lat im to mija. Życie samo weryfikuje poglądy. Juz na etapie podstawowki potrafią wyłapać różnicę między nauką, religią a przekonaniami. WIdzę, że emocjonalnie do tego podeszłaś bardzo. Jeśli to naprawdę tak ważne dla Was to pogadaj z panią. Może sobie sprawy nie zdaje jaki wydźwięk mają jej słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Jak ktos sobie nie zdaje sprawy z tego, jaki wydzwiek maja slowa, ze jakiekolwiek dzieci sa zle czy glupie to chyba nie nadaje sie do pracy z dziecmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Na etapie przedszkola dzieci są zapatrzone w panią jak w obraz. Z biegiem lat im to mija. Życie samo weryfikuje poglądy. Juz na etapie podstawowki potrafią wyłapać różnicę między nauką, religią a przekonaniami. WIdzę, że emocjonalnie do tego podeszłaś bardzo. Jeśli to naprawdę tak ważne dla Was to pogadaj z panią. Może sobie sprawy nie zdaje jaki wydźwięk mają jej słowa. Owszem emocjonalnie, bo jak zobaczyłam łzy w oczach młodego, ze niby on tym złym i głupim jest bo ma ochote na udko, no agresor mi się włączył. Już trochę przeszło, bo młode kumate i po rozmowie zrozumiał,ze słowa pani nie są wyrocznią. A z ową pania sobie napewno porozmawam, choc ten temat przerabialiśmy przed Bozym Narodzniem i Jasełkami i nic nie dotarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Malka... Ja bym chyba z jakas bazuka tam wparowala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Uzbrojona jestem po zęby (patrz dziennik) , jednak postaram sie to załatwic na swój sposób, nie bin Laden'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No jasne... A ja z kolei nie wiem, co mam zrobic z grzebkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts