Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o żesz qrwa , Małgoś czy moge się u Ciebie wyżyć, bo mnie nerwa ponosi :evil: :evil: :evil:

Malka....komu przyp.....lic?

IRA wyslac?

:wink:

IRA, w tym temacie, to mnie krzywde mogła by uczynić :cry:

aaaaaa....ale ja myslalam, o tym na co/kogo Cie nerwa ponosi :o

na Ciebie IRA bym nie wysylala.... 8)

Ale jakbys IRA , na katolicką pedagog posłał, to raczej z dużą doza prawdopodobieństwa, mogło by sie to odwrócić przeciw mnie (i Tobie)

Kochana, Ty jakimis idalami zyjesz :roll: :roll:

IRA popiera tego kto wiecej zaplaci....przez ostatnie 15 lat to handlarze bronia i narkotykami... jakas tam pani od katechezy, co wszystkie kaszaki w niedziele na tacy zostawia raczej na poparcie IRA nie ma co liczyc :wink:

Wyzywaj sie malka, dawaj... Co sie stanelo? :-?

ale będę , qrwa kląć :evil:

Taka jedna stara niejeba..a pinda, powiedziała dzieciakom w przedszkolu, że tylko złe i głupie dzieci, jedzą mięso w środę popielcową.

I moje młode bliskie łez było, bo on chciał dziś kurczaka na obiad.....

noż słów mi brak :x

To faktycznie glupie babsko!! :evil:

Ale post przeciez malych dzieci nie obowiazuje...nawet moja tesciowa (tfu, tfu...katoliczka przepraktykowana) to moim dzieciom mowila...

Podaj dziecku kurczaka i powiedz, ze to tunczyk....Amerykanie przeciez twierdza, ze tuna to chicken of the sea :wink: Nawet jedna glupia blondynka w TV w to uwierzyla, wiec dziecku tez da sie wcisnac :wink:

:lol: :lol:

malka trzeba było zrobić dorsza w przyprawie do kurczaka i moze by nie zauważył :wink: :lol:

tu nie o jedzenie chodzi, tylko o katopedagogiczne podejście do dzieci. Kutwa jedna będzie bzdury dzieciakom wpajać, niech se sama musli ze śledziem wpieprza :evil:

Nie, nie, nie to nie chodzi o to, czy dzieci obowiazuje post i czy da sie dziecku wmowic, ze kurczak to tunczyk. Tu chodzi o to, ze poki co, mimo usilnych staran roznych blizniakow i ojcow nie ma jeszcze obowiazku byc katolikiem. I nawet jesli wiekszosc sie takimi mieni to nauczyciel nie ma prawa czegos takiego powiedziec, chyba, ze pracuje w przedszkolu prowadzonym przez siostry wizytki. :evil: :evil: :evil: :evil: Jesli pierdzieli cos tak glupiego to nie nadaje sie na nauczyciela i tyle.

Jadłospis z dziś:

śniadanie: chleb z masłem i jajkiem w majonezie

obiad:barszcz ukraiński, kluski sląskie z sosem pieczarkowym i kapusta zasmażana

podwieczorek: ślledz po sląsku i chleb.

8)

dzieci w grupie 25 , z katolickich rodzin 24.

Przedszkole swieckie.

Ale tak jak powiedzialam, nie o jedzenie chodzi, o sianie swego jedynie słusznego swiatopoglądu.

Mój mąż jest katolikiem, rozsądnym katolikiem, nie ładuje dziecku sieczki do głowy, jedynie rozmawia o swoich przekonaniach. I wiem,że tak się da.

I cholera to wkurza najbardziej, że to co budujemy w domu, porozumienie i tolerancję, jedna głupia pinda w kilku słowach podważa :evil:

Na etapie przedszkola dzieci są zapatrzone w panią jak w obraz. Z biegiem lat im to mija. Życie samo weryfikuje poglądy. Juz na etapie podstawowki potrafią wyłapać różnicę między nauką, religią a przekonaniami.

WIdzę, że emocjonalnie do tego podeszłaś bardzo. Jeśli to naprawdę tak ważne dla Was to pogadaj z panią. Może sobie sprawy nie zdaje jaki wydźwięk mają jej słowa. :roll:

Na etapie przedszkola dzieci są zapatrzone w panią jak w obraz. Z biegiem lat im to mija. Życie samo weryfikuje poglądy. Juz na etapie podstawowki potrafią wyłapać różnicę między nauką, religią a przekonaniami.

WIdzę, że emocjonalnie do tego podeszłaś bardzo. Jeśli to naprawdę tak ważne dla Was to pogadaj z panią. Może sobie sprawy nie zdaje jaki wydźwięk mają jej słowa. :roll:

Owszem emocjonalnie, bo jak zobaczyłam łzy w oczach młodego, ze niby on tym złym i głupim jest bo ma ochote na udko, no agresor mi się włączył.

Już trochę przeszło, bo młode kumate i po rozmowie zrozumiał,ze słowa pani nie są wyrocznią.

A z ową pania sobie napewno porozmawam, choc ten temat przerabialiśmy przed Bozym Narodzniem i Jasełkami i nic nie dotarło :evil: