malka 25.02.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No jasne... A ja z kolei nie wiem, co mam zrobic z grzebkiem. rozjaśnij mi, bo nie chwytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No jasne... A ja z kolei nie wiem, co mam zrobic z grzebkiem. rozjaśnij mi, bo nie chwytam Wiesz co, rozjasnie Ci na priwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No jasne... A ja z kolei nie wiem, co mam zrobic z grzebkiem. rozjaśnij mi, bo nie chwytam Wiesz co, rozjasnie Ci na priwie... tam zawsze jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Sluszna decyzja Małgoś. Uważam, że spraw nierozwiązanych które mogą mieć konsekwencje prawne lepiej nie nagłasniać na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.02.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 a ja właśnie kodeks pracy czytam i prawo spółek handlowych muszę sobie jakieś wydanie z komentarzami kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Sluszna decyzja Małgoś. Uważam, że spraw nierozwiązanych które mogą mieć konsekwencje prawne lepiej nie nagłasniać na forum. ło cholera, ide dziennik przeglądnąć, co ja tam popisałam bo u mnie same niedokończone sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Maylandko, a to by bylo w zasadzie do Ciebie pytanie... Ale to potem, nie bede Ci glowy zawracac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 a ja właśnie kodeks pracy czytam i prawo spółek handlowych muszę sobie jakieś wydanie z komentarzami kupić... ciekawe, prawie jak książka telefoniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 a ja właśnie kodeks pracy czytam i prawo spółek handlowych muszę sobie jakieś wydanie z komentarzami kupić... Moja mama mowi, ze najlepsze sa te: http://www.gofin.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.02.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 a ja właśnie kodeks pracy czytam i prawo spółek handlowych muszę sobie jakieś wydanie z komentarzami kupić... ciekawe, prawie jak książka telefoniczna dokładnie ale kurna musze przez to przebrnąć i najważniejsze pozaznaczać ... tyle, że mi się wszystko ważne wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.02.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Bedziesz po 8 piwach dzwonil o 5 rano do naczelnego? zaliczke wplaciłem nie grozi...rezerwacje mam ,alka ale masz jazdy ..ja pierdziele..tosz to jakis szariat jest tylko katolicki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ,alka ale masz jazdy ..ja pierdziele..tosz to jakis szariat jest tylko katolicki.. bluźnisz moje dziecko, bluźnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 a ja właśnie kodeks pracy Poł dnia nad nim dziś ślęczałam. Procedury pisze i padam już przed monitorem w robocie. Ja na Lex-ie bazuję głównie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.02.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 a ja właśnie kodeks pracy Poł dnia nad nim dziś ślęczałam. Procedury pisze i padam już przed monitorem w robocie. Ja na Lex-ie bazuję głównie. ja tak dla siebie czytam co by mnie pracownik nie zagiął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 a ja właśnie kodeks pracy Poł dnia nad nim dziś ślęczałam. Procedury pisze i padam już przed monitorem w robocie. Ja na Lex-ie bazuję głównie. ja tak dla siebie czytam co by mnie pracownik nie zagiął jakieś kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 My Gofina do Urzedu tez kupujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.02.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 a ja właśnie kodeks pracy Poł dnia nad nim dziś ślęczałam. Procedury pisze i padam już przed monitorem w robocie. Ja na Lex-ie bazuję głównie. ja tak dla siebie czytam co by mnie pracownik nie zagiął jakieś kłopoty nie zmieniłam stanowisko w pracy i akurat muszę się w tej kwestii dokształcić aby wiedzieć co i jak jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 a ja właśnie kodeks pracy Poł dnia nad nim dziś ślęczałam. Procedury pisze i padam już przed monitorem w robocie. Ja na Lex-ie bazuję głównie. ja tak dla siebie czytam co by mnie pracownik nie zagiął jakieś kłopoty nie zmieniłam stanowisko w pracy i akurat muszę się w tej kwestii dokształcić aby wiedzieć co i jak jak no to kamień z głazu mi spadl, bo myślałam ,że już u wszystkich się pier..niczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.02.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 na szczęście u mnie w firmie ok małgoś zapytanie poszło o te lamy ceramiczne - czy da się malować mam nadzieję, że jutro mąż będzie coś wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Dzieki Justynko. Malka, niezla z Ciebie *&^^ . Dzieki za pomysly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts