malgos2 26.02.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Dobrzy ludzie poradzcie, czy jak mam powierzchni 2,142 na podlogowke elektryczna, to czy jak kupie mate 2m2 to bedzie OK? Nie bede miec plytek na scianach, wiec nie bedzie gdzie tej maty zgubic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.02.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 cusss podobhnygo why?? Bo lubię!! Psycholog może miałby coś na temat do powiedzenia, ale czniam to psssecie łona mnie lovuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Odpowie mi kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Duchu, to się cieszyć tylko powinieneś Małgoś, powinno być dobrze, ale może zapytaj Dochtora - 1950 - On się na tym zna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Musze juz wiedziec, a pewnie ten 1950 to nie taki szajbus jak my i nie przesiaduje na Forum od rana do nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Dobrzy ludzie poradzcie, czy jak mam powierzchni 2,142 na podlogowke elektryczna, to czy jak kupie mate 2m2 to bedzie OK? Nie bede miec plytek na scianach, wiec nie bedzie gdzie tej maty zgubic. ja kupiłam większe i będziemy obcinać, ale 14 cm , możesz "zgubić" - po 7 z każdej strony i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Musze juz wiedziec, a pewnie ten 1950 to nie taki szajbus jak my i nie przesiaduje na Forum od rana do nocy. I tu mogłabyś się zdziwić ... poszukaj Go na Psychologu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Dobrzy ludzie poradzcie, czy jak mam powierzchni 2,142 na podlogowke elektryczna, to czy jak kupie mate 2m2 to bedzie OK? Nie bede miec plytek na scianach, wiec nie bedzie gdzie tej maty zgubic. ja kupiłam większe i będziemy obcinać, ale 14 cm , możesz "zgubić" - po 7 z każdej strony i będzie ok. Odwrotnie jest - mam wiecej, chce mniej, bo nastepna opcja to 2,5 m2. Czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 u depesi czesto widziany łostatnio ruffnies braza a cy ja pisem ze mi sle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Dobrzy ludzie poradzcie, czy jak mam powierzchni 2,142 na podlogowke elektryczna, to czy jak kupie mate 2m2 to bedzie OK? Nie bede miec plytek na scianach, wiec nie bedzie gdzie tej maty zgubic. ja kupiłam większe i będziemy obcinać, ale 14 cm , możesz "zgubić" - po 7 z każdej strony i będzie ok. Odwrotnie jest - mam wiecej, chce mniej, bo nastepna opcja to 2,5 m2. Czujesz? no chwytam, ale cos kłopoty z wysłowieniam mam zostawisz bez ogrzewania po 7 cm z każdej strony, jak ta mata bedzie "szła", gdzie w ogóle ta podłogowka ma być ? w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Dobrzy ludzie poradzcie, czy jak mam powierzchni 2,142 na podlogowke elektryczna, to czy jak kupie mate 2m2 to bedzie OK? Nie bede miec plytek na scianach, wiec nie bedzie gdzie tej maty zgubic. ja kupiłam większe i będziemy obcinać, ale 14 cm , możesz "zgubić" - po 7 z każdej strony i będzie ok. Odwrotnie jest - mam wiecej, chce mniej, bo nastepna opcja to 2,5 m2. Czujesz? no chwytam, ale cos kłopoty z wysłowieniam mam zostawisz bez ogrzewania po 7 cm z każdej strony, jak ta mata bedzie "szła", gdzie w ogóle ta podłogowka ma być ? w łazience? Aaaaa, no wlasnie o to kaman. Ze bez ogrzewania po 7 bedzie a nie, ze te 7 wlezie na sciany. To okejos. Ma byc w lazience i nie wiem, jak bedzie szla, jakos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Zaraz, a czy nie jest tak, że maty nie kłądzie się pod tą...no ... armaturę, czyli kabine, wannę itp. ?? Może trzeba jednak będzie dociąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Małgoś, ale połozenie maty dość istotne, nie układa sie tego pod wanną , kabinami, pralkami , może okazać się ,że te 2 m to za dużo bedzie Ja kupiłam takie do przycinania, jakby co nożyczki w łapę i se wycinanki łowickie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Zaraz, a czy nie jest tak, że maty nie kłądzie się pod tą...no ... armaturę, czyli kabine, wannę itp. ?? Może trzeba jednak będzie dociąć? Stad te 2.142, moja lazienka jest mala, ale nie az TAK mala. Policzone to jest z pominieciem szafki i wanny, ewentualnie pod kibelkiem wiszacym bedzie, to juz trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Brazka - telepatia czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Zaraz, a czy nie jest tak, że maty nie kłądzie się pod tą...no ... armaturę, czyli kabine, wannę itp. ?? Może trzeba jednak będzie dociąć? Stad te 2.142, moja lazienka jest mala, ale nie az TAK mala. Policzone to jest z pominieciem szafki i wanny, ewentualnie pod kibelkiem wiszacym bedzie, to juz trudno. pod wiszącym może być - w stopy cieplo przy dłuższym posiedzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Zaraz, a czy nie jest tak, że maty nie kłądzie się pod tą...no ... armaturę, czyli kabine, wannę itp. ?? Może trzeba jednak będzie dociąć? Stad te 2.142, moja lazienka jest mala, ale nie az TAK mala. Policzone to jest z pominieciem szafki i wanny, ewentualnie pod kibelkiem wiszacym bedzie, to juz trudno. pod wiszącym może być - w stopy cieplo przy dłuższym posiedzeniu Tak wlasnie pomyslalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Wiecie co, siedze sobie i zastanawiam sie, co mi tak smedzi w TV, a tam... oredzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Brazka - telepatia czy co ? Lecę spać, oczy mam już na zapałkach! Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2009 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 A wiecie, ze ja mam juz piekne listwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts