Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

malgos2, a czy tam u was w Smokowie nie ma upalów?- cos mi sie rykoszetem o uszy obilo, ze na slonce i mróz to nie nada mikrodermabrazji , a moze ja jakas nie dzisiejsza jestem, bo jesli sie mylę to sama bym chetnie :wink:

Spoko, tylko przez 10 dni nie wolno sie opalac i trzeba uzywac wysokich filtrow. Mam tylko troche czerwone czolo i policzki, ale na koniec mialam maseczke - plat kolagenowy i on mi uspokoil skore. Glupio tylko, ze po zabiegu nie wolno sie malowac - dopiero na drugi dzien.

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

malgos2, a czy tam u was w Smokowie nie ma upalów?- cos mi sie rykoszetem o uszy obilo, ze na slonce i mróz to nie nada mikrodermabrazji , a moze ja jakas nie dzisiejsza jestem, bo jesli sie mylę to sama bym chetnie :wink:

Spoko, tylko przez 10 dni nie wolno sie opalac i trzeba uzywac wysokich filtrow. Mam tylko troche czerwone czolo i policzki, ale na koniec mialam maseczke - plat kolagenowy i on mi uspokoil skore. Glupio tylko, ze po zabiegu nie wolno sie malowac - dopiero na drugi dzien.

8) Jeden dzien to jeszcze nie tragedia (...pod warunkiem,ze nikt nie widzi :lol: ) ale te 10 dni- kurcze w Gdansku tak slonce przypieka,ze pewnie trzeba by pomykac z parasolką :D :wink:

8) Jeden dzien to jeszcze nie tragedia (pod warunkiem,ze nikt nie widzi :lol: ) ale te 10 dni- kurcze w Gdansku tak slonce przypieka,ze pewnie trzeba by pomykac z parasolką :D :wink:

Dobre apteczne filtry powinny dac rade. Ja niestety dzisiaj caly dzien lazilam bez makijazu, nawet jakos nikt nie uciekl... Wszyscy byli rowno czerwoni i spoceni. :lol: :lol: :lol:

u nas nie ma szans na spocenie, bo wieje, ze hej! ....hej,hej! tak mi sie jakos zakrzyknęlo :oops: to pewnie przez to slonce :lol: ja juz jestem brązowa- taka karnacja, kazdy promyk slonca mnie wysledzi i zaatakuje :lol: :wink: dlatego dla mnie intensywne seanse pieknosci dostepne sa tyko w jesiennej plusze :-? a szkoda, bo nie powiem, przydalyby sie zapewne :wink:

no, i jak tam Aluland, fotki bedą? :wink:

ja też jestem zdziwiona, że Ci mikrodermabrazję zrobili :o :o :o

jak będziesz miała plamy to podaj ten zakład do sądu, bo taki zabieg robi sie tylko na wiosnę i późną jesienią, żeby efekty nie były odwrotne do zamierzonych. Nie ma szans, żeby Cię tak mocne słońce gdzieś nie łapło.

Ale jestem dobrej myśli oczywiście. A piękna to będziesz dopiero za parę dni, jak skutki uboczne (podrażnienie skóry) pójdą sobie...

W sumie ja też byłam dzis taka czerwona :o :o

a to upiększanie to przed parapetówą, co???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Malgos2, zerknelam do twojego dziennika- hmmmm, te przygotowania to na to szkolenie? :lol: chcesz tam zaczarowac jakiegos sprytnego wykonawce o "wyjątkowych umiejętnosciach manualnych" :oops: :wink: co by Ci .........piekną posadzkę polożyl, oczywiście :wink: :lol: ?

No co Ty! Przeciez z mezem jade. :roll: :roll: :lol: :lol: I mam nadzieje, ze to on sie nauczy robic, zebym nie musiala jakiemus obcemu chlopu placic. :roll: :roll: :lol:

ja też jestem zdziwiona, że Ci mikrodermabrazję zrobili :o :o :o

jak będziesz miała plamy to podaj ten zakład do sądu, bo taki zabieg robi sie tylko na wiosnę i późną jesienią, żeby efekty nie były odwrotne do zamierzonych. Nie ma szans, żeby Cię tak mocne słońce gdzieś nie łapło.

Ale jestem dobrej myśli oczywiście. A piękna to będziesz dopiero za parę dni, jak skutki uboczne (podrażnienie skóry) pójdą sobie...

W sumie ja też byłam dzis taka czerwona :o :o

a to upiększanie to przed parapetówą, co???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Spoko, wlascicielka jest moja kolezanka, wie co robi... Ona wie, ze ja nienawidze sie opalac, a zanim polece do NY, gdzie rzeczywiscie slonce jest straszne to juz mi sie zdazy wszystko wygoic. Zreszta wcale nie mam takiej masakry, w zasadzie juz teraz mi prawie wszystko zbielalo. Dobre filtry i dam rade. Ania - ja nie laze po sloncu caly dzien tak jak Ty!!! :lol: :lol: :lol: Mam alergie na trawy, wiec siedze w domu przy zamknietym oknie... :roll: