malgos2 03.06.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 malgos2, a czy tam u was w Smokowie nie ma upalów?- cos mi sie rykoszetem o uszy obilo, ze na slonce i mróz to nie nada mikrodermabrazji , a moze ja jakas nie dzisiejsza jestem, bo jesli sie mylę to sama bym chetnie Spoko, tylko przez 10 dni nie wolno sie opalac i trzeba uzywac wysokich filtrow. Mam tylko troche czerwone czolo i policzki, ale na koniec mialam maseczke - plat kolagenowy i on mi uspokoil skore. Glupio tylko, ze po zabiegu nie wolno sie malowac - dopiero na drugi dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.06.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 malowac....pięknej i bez tego pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 malowac....pięknej i bez tego pięknie Nie bede dawac zdjec "przed" i "po"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.06.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 malowac....pięknej i bez tego pięknie Nie bede dawac zdjec "przed" i "po"... wystarczy wkleić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.06.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 malowac....pięknej i bez tego pięknie Nie bede dawac zdjec "przed" i "po"... czy moze tych w "trakcie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 malowac....pięknej i bez tego pięknie Nie bede dawac zdjec "przed" i "po"... wystarczy wkleić.. No przeciez mowie, ze nie bede... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.06.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 bede się skłaniał, namawiał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 bede się skłaniał, namawiał.. To najpierw Ty wklej swoje - bez makijazu i z... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.06.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 bede się skłaniał, namawiał.. To najpierw Ty wklej swoje - bez makijazu i z... proszę dokończyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 bede się skłaniał, namawiał.. To najpierw Ty wklej swoje - bez makijazu i z... proszę dokończyć.... Z makijazem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 czyli z zarostem i bez ok idę szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 czyli z zarostem i bez ok idę szukać. No to czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.06.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 potrwa to chwil kilka mniej niż wiek cały ale jednak potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 03.06.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 malgos2, a czy tam u was w Smokowie nie ma upalów?- cos mi sie rykoszetem o uszy obilo, ze na slonce i mróz to nie nada mikrodermabrazji , a moze ja jakas nie dzisiejsza jestem, bo jesli sie mylę to sama bym chetnie Spoko, tylko przez 10 dni nie wolno sie opalac i trzeba uzywac wysokich filtrow. Mam tylko troche czerwone czolo i policzki, ale na koniec mialam maseczke - plat kolagenowy i on mi uspokoil skore. Glupio tylko, ze po zabiegu nie wolno sie malowac - dopiero na drugi dzien. Jeden dzien to jeszcze nie tragedia (...pod warunkiem,ze nikt nie widzi ) ale te 10 dni- kurcze w Gdansku tak slonce przypieka,ze pewnie trzeba by pomykac z parasolką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 malgos2, a czy tam u was w Smokowie nie ma upalów?- cos mi sie rykoszetem o uszy obilo, ze na slonce i mróz to nie nada mikrodermabrazji , a moze ja jakas nie dzisiejsza jestem, bo jesli sie mylę to sama bym chetnie Spoko, tylko przez 10 dni nie wolno sie opalac i trzeba uzywac wysokich filtrow. Mam tylko troche czerwone czolo i policzki, ale na koniec mialam maseczke - plat kolagenowy i on mi uspokoil skore. Glupio tylko, ze po zabiegu nie wolno sie malowac - dopiero na drugi dzien. Jeden dzien to jeszcze nie tragedia (pod warunkiem,ze nikt nie widzi ) ale te 10 dni- kurcze w Gdansku tak slonce przypieka,ze pewnie trzeba by pomykac z parasolką Dobre apteczne filtry powinny dac rade. Ja niestety dzisiaj caly dzien lazilam bez makijazu, nawet jakos nikt nie uciekl... Wszyscy byli rowno czerwoni i spoceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 03.06.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 u nas nie ma szans na spocenie, bo wieje, ze hej! ....hej,hej! tak mi sie jakos zakrzyknęlo to pewnie przez to slonce ja juz jestem brązowa- taka karnacja, kazdy promyk slonca mnie wysledzi i zaatakuje dlatego dla mnie intensywne seanse pieknosci dostepne sa tyko w jesiennej plusze a szkoda, bo nie powiem, przydalyby sie zapewne no, i jak tam Aluland, fotki bedą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 03.06.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Malgos2, zerknelam do twojego dziennika- hmmmm, te przygotowania to na to szkolenie? chcesz tam zaczarowac jakiegos sprytnego wykonawce o "wyjątkowych umiejętnosciach manualnych" co by Ci .........piekną posadzkę polożyl, oczywiście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.06.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 ja też jestem zdziwiona, że Ci mikrodermabrazję zrobili jak będziesz miała plamy to podaj ten zakład do sądu, bo taki zabieg robi sie tylko na wiosnę i późną jesienią, żeby efekty nie były odwrotne do zamierzonych. Nie ma szans, żeby Cię tak mocne słońce gdzieś nie łapło. Ale jestem dobrej myśli oczywiście. A piękna to będziesz dopiero za parę dni, jak skutki uboczne (podrażnienie skóry) pójdą sobie... W sumie ja też byłam dzis taka czerwona a to upiększanie to przed parapetówą, co??? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2008 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Malgos2, zerknelam do twojego dziennika- hmmmm, te przygotowania to na to szkolenie? chcesz tam zaczarowac jakiegos sprytnego wykonawce o "wyjątkowych umiejętnosciach manualnych" co by Ci .........piekną posadzkę polożyl, oczywiście ? No co Ty! Przeciez z mezem jade. I mam nadzieje, ze to on sie nauczy robic, zebym nie musiala jakiemus obcemu chlopu placic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2008 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 ja też jestem zdziwiona, że Ci mikrodermabrazję zrobili jak będziesz miała plamy to podaj ten zakład do sądu, bo taki zabieg robi sie tylko na wiosnę i późną jesienią, żeby efekty nie były odwrotne do zamierzonych. Nie ma szans, żeby Cię tak mocne słońce gdzieś nie łapło. Ale jestem dobrej myśli oczywiście. A piękna to będziesz dopiero za parę dni, jak skutki uboczne (podrażnienie skóry) pójdą sobie... W sumie ja też byłam dzis taka czerwona a to upiększanie to przed parapetówą, co??? :lol: Spoko, wlascicielka jest moja kolezanka, wie co robi... Ona wie, ze ja nienawidze sie opalac, a zanim polece do NY, gdzie rzeczywiscie slonce jest straszne to juz mi sie zdazy wszystko wygoic. Zreszta wcale nie mam takiej masakry, w zasadzie juz teraz mi prawie wszystko zbielalo. Dobre filtry i dam rade. Ania - ja nie laze po sloncu caly dzien tak jak Ty!!! Mam alergie na trawy, wiec siedze w domu przy zamknietym oknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts