Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie Anula :( Już się przed Gosią ładnie wytłumaczyłam i przyjęła to nawet łagodnie :D

Umówiłaśmy się ( w sumie za Twoimi plecami) :oops: , że zobaczymy się u Ciebie na parapetówie. To będzie też okazja dla Moni- naszek Królowej, żeby zobaczyć barokowe ogrody i dla Małgoś , żeby oblecieć wrocławskie knajpy :lol:

W tym zakresie to liczymy na Ciebie :p

Mój mąż też chce jechać do Krakowa, ale nie teraz bo On nie ma jeszcze urlopu. Oświadczył mi, że będzie mu coś w rodzaju "przykro" :roll:

A na imprezkę do Ciebie to koniecznie przyjdę. Bo raz to Ciebie chcę poznać, no i przy okazji jeszcze parę osób. No i te wnętrza... :p

ktoś coś mówił o odcinaniu mat. Przecież mat nie wolno odcinać. Powiem tak: ja mam założone maty w całym domu. Stwierdziłam, że mogłabym to uważać za swój drugi fach. Trochę będziesz musiała się nagimnastykować przy układaniu. Ja w jednej łazience mam aż na ścianie, bo fachowcy obliczyli moc grzewczą tak, że nie starczyło miejsca na podłodze (pod wanną itp. zabudowanymi miejscami nie wolno układać).

Hej.

Wiem, wiem, 38 minut spoznienia. :lol: :lol: :lol: Kupilam w koncu 2m2, zeby nie przycinac kabelkow. :wink: Rubinowa witaj w komentach.

Maja, po wpisie u Ciebie napisalam jeszcze dwa pisma - do grzebka i do zalewajacego mnie sasiada. :roll:

Eeee tegooo...to sie insomnia nazywa, zeby nie nazwac tego inaczej :wink: znaczy sie brutalniej :lol: