Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja Cie krece Justyna, ale kosmos... :lol: :lol: :lol:

ja będę w chacie sprzątac to odkurzacz wybieram ... mój mąż gary myje to szuka zmywarki :wink:

Oj, u nas to raczej malz czesciej odkurza, ale ja tego nie robie ze wzgledu na uraz do halasu. Moze jak bede miec cichy odkurzacz to nie bede miec z tym problemu.

Od tego szukania. Ultrasilencer jest najtanszy - ma 1800 W, 71 db, worek 2,5 l; Samsung ma 2000 W i wg producenta ma 70 db, a wszedzie podaja 67, worek 3 l i elektroszczotke, Rowenta jest najdrozsza - najlepszy model jest najcichszy, 66 db i ma najwiekszy worek - 4.5 l i moc 2200 W i elekroszczotke. Odrobine gorszy model Rowenty jest w cenie Samsunga i ma moc 2100, worek 3.5 l i glosnosc 69 db, ale ma tylko mini-elektroszczotke. No i badz tu madry... :roll:

http://www.maximedia.pl/?c=odkurzacze&p=philips_fc_8734

ja mam ten za blisko 600zł w zeszłym roku kupiłem i bardzo sobie chwale..zero worków..wysypujesz do kibelka zawardtosc..i nie ma problemow czasem taka zalaczona tam szczoteczką filtr nad umewallka przczyscisz..moc ma dobra..sztotke w łuk taki wszedzoie dojdzie ja sie tamn bardzo nie znam ale dla mnie on jest bardo dobry i fajny..kolorow tez jest kilka ja mam niebieski o ile to wazne..heheh jak znam kobietki to chyba tak..