anjamen 28.02.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 zamienimy się .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Wiecie co, obsmialam sie w czwartek w castoramie. Ludzie ogladaja parapety, facet mowi: jakies kwiatki tu bedziesz miala czy cos... babka wkurzona: zadnych kwiatkow nie bedzie, wykluczone! Pewnie chodzilo o to, ze jak taki piekny parapet, to szkoda go kwiatkami zaslaniac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 no a jak, toz trza sie pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Znalazlam taniutkie elektryczne garnki do fondue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 a ja nie robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Nie lubisz, czy oszczedzasz biodra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 nigdy nie probowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Eeeee, to proste jak drut, nawet w mikrofalowce mozesz zrobic albo w kapieli wodnej. Najpierw wlewasz biale wino, zagotowujesz je, potem wrzucasz do tego starty ser - najlepiej dwa rodzaje, jeden jakis ostrzejszy typu cheddar czy cos takiego (ser sie oprosza maka, zeby sie za mocno nie kleil, to sposob Maklowicza), ja zawsze jeszcze do sera daje jakis czosnek, troche ostrej papryki, tymianek, ale to zupelnie zalezy od inwencji, wrzucasz tyle sera, zeby moglo sie stopic i zeby sie zrobila taka konsystencja, zeby sie dalo kawalkiem bagietki troche tego sera nabrac. Jesz, dolewasz wina i od nowa. Mozna nawet robic fondue na piwie, z kminkiem. Zadna filozofia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.02.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Bylismy na fondue we Francyji zaplacilismy majatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 We Francyji tylko kawa jest tania w knajpach. Oni wiecie, robia z tego filozofie. Kiedys moja tesciowa chciala zrobic i owczesnego chlopaka mojej szwagierki pogonila po calym Krakowie w poszukiwaniu kirschu, bo taki miala przepis. Juz to widze jak Francuzi kirsch dodaja. Biora skrawki sera, ktore im zostaly i topia je, zeby im dokumentnie nie zgnily tak jak u nas sie robi nieraz bigos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.02.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Tak, jak obiecałam, przyniosłam torcikahttp://foto3.m.onet.pl/_m/24f51339cce133fd831b4f48da1f51bb,10,19,0.jpg Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Magda... A co z moja dieta? Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.02.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Oj Gosia, raz to nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 http://img12.imageshack.us/img12/893/33670longdrinkbacardizc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.02.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 dobry wieczór to ja przyszłam na krzywą mordkę Twoje zdrówko Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Dzieki. To na druga noge bedzie za Twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Dzień dobry, witam Was, Zaczynamy, bo już czas, Jesteś Ty i jestem ja , Razem to jesteśmy My ) to taka przedszkolna piosenka, którą mój syn często śpiewa, jak kogoś lubi ... i tak sobie od niego ściągnęłam A, że przedszkole już dawno mamy za sobą to przyniosłam jeszcze http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/01drink6001.jpg Teren mam nadzieję zaznaczony solidnie i trwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2009 02:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 O, i to mi sie podoba! Witaj Kruelko, fajnie, ze wpadlas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 01.03.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.03.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 no tak ja poszlam spac a one imprezke rozkrecilytrzeba bylo mnie obudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.