malgos2 02.03.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Małgoś - przed 20 to ja bym chciała się urwać z zajęć OK, urywaj sie koniecznie. Wyrzucimy Cie o 8 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 hahahahahah optymistka - Ty naprawdę sądzisz, że dasz radę znieść moje towarzystwo dłużej niż godzinę kochanieńka o 8 rano to ja się musze zameldować u rektora a z nim nie ma zmiłuj co by nie było i jak by nie było bedzie dobrze choćbym miała przyjechać na dwie godzinki, śmignę naszą cudną A4 by poznać Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dobra, a teraz spadam po młode do przedszkola . . . . . . . . . . . . . . spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Spadaj, spadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.03.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 berek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Berek, berek. Tak mi za oknem ptaszki napierdzielaja, ze az sie zyc chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.03.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a ja juz mam oczaplas od umow i liczb dzisiaj.. a jeszcze jedna ostała.. wrr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzisiaj jakas plaga zamykania dziennikow. O co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzisiaj jakas plaga zamykania dziennikow. O co kaman? A o so chodzi? Dzien Dybry! chcialam powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzisiaj jakas plaga zamykania dziennikow. O co kaman? A o so chodzi? Dzien Dybry! chcialam powiedziec że co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzisiaj jakas plaga zamykania dziennikow. O co kaman? A o so chodzi? Dzien Dybry! chcialam powiedziec No ja tez nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzisiaj jakas plaga zamykania dziennikow. O co kaman? A o so chodzi? Dzien Dybry! chcialam powiedziec że co ?? Co, ze co? Wiem tyle, ze nic nie wiem...... Malgoska!! Oswiec!!! please!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzisiaj jakas plaga zamykania dziennikow. O co kaman? A o so chodzi? Dzien Dybry! chcialam powiedziec że co ?? Co, ze co? Wiem tyle, ze nic nie wiem...... Malgoska!! Oswiec!!! please!! to znaczy,że ktoś dziennik zamknął bo jeśli ten telewizyjny o 19.30 na pr 1 - to na moje łzy nie liczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzisiaj jakas plaga zamykania dziennikow. O co kaman? A o so chodzi? Dzien Dybry! chcialam powiedziec że co ?? Co, ze co? Wiem tyle, ze nic nie wiem...... Malgoska!! Oswiec!!! please!! to znaczy,że ktoś dziennik zamknął bo jeśli ten telewizyjny o 19.30 na pr 1 - to na moje łzy nie liczcie Jaki dziennik? Malkowej niebudowy? Malgoski betonowy? Czy jakis kompletnie inny, za ktorym nie ma co ryczec....juz pudelko chusteczek przyszykowalam przy kompie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzisiaj jakas plaga zamykania dziennikow. O co kaman? A o so chodzi? Dzien Dybry! chcialam powiedziec że co ?? Co, ze co? Wiem tyle, ze nic nie wiem...... Malgoska!! Oswiec!!! please!! No ale ja tez nie wiem, o co chodzi. Z Justyna sie domyslam, ale z mysza i dobroszka nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No ale ja tez nie wiem, o co chodzi. Z Justyna sie domyslam, ale z mysza i dobroszka nie bardzo. Idz na przeszpiegi i powiedz dowiedz sie o co chodzi.... Rany...czemu sie tak poddaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No ale ja tez nie wiem, o co chodzi. Z Justyna sie domyslam, ale z mysza i dobroszka nie bardzo. Idz na przeszpiegi i powiedz dowiedz sie o co chodzi.... Rany...czemu sie tak poddaja? Maja, historia Forum zna juz takie przypadki. Powody moga byc rozne - nieraz bardzo osobiste. Nie bede sie tak bezczelnie wypytywac, ale przykro mi... Justyna przynajmniej zalozyla album, bedzie ja mozna podgladac, a reszta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 o ja pierdziu, fucktycznie.....może one wiedzą cos czego my nie wiemy może jakieś CBŚ, albo inny czort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.03.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No ale ja tez nie wiem, o co chodzi. Z Justyna sie domyslam, ale z mysza i dobroszka nie bardzo. Idz na przeszpiegi i powiedz dowiedz sie o co chodzi.... Rany...czemu sie tak poddaja? Maja, historia Forum zna juz takie przypadki. Powody moga byc rozne - nieraz bardzo osobiste. Nie bede sie tak bezczelnie wypytywac, ale przykro mi... Justyna przynajmniej zalozyla album, bedzie ja mozna podgladac, a reszta... przynajmniej jedna osoba zauważyła Heloł jestem nadal z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 no ja sobie myslałaam,ze zostaniesz i chwała Ci za to, choc nie ukrywam - za cierpliwość podziwiam wielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts