Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No kurna mala!!!

Gadasz syfrem. Pozniej wszystko znika!! Ablo innych ludzi dzienniki i zwalasz na FBI?

Nie gadaj do mnie szyfrem, bo ja IRA mam niedaleko :wink:

Moj jeszcze nie zniknal. 8)

Mój też, ale zaczynam się bać :-?

Moga znikac z powodow a) budowlanych - ktos sie wkurzyl, ze pierdzieli budowe, ekipy nawalaja, kredytu nie dostal, co tam, cos tam b) namierzenia przez kogos znajomego, najczesniej pracownika / pracodawcy lub ewentualnie wykonawcy / dewelopera c) osobistych - tu najrozmaitsze nieszczescia od rozwodu po smierc kogos bliskiego. :( Nigdy to nie jest nic przyjemnego, stad ta panika na Forum. :-?

No to zalezy, o czym piszesz w tym dzienniku i w komentach. :roll:

Prawde i tylko prawde!!!

:lol:

No tak, ale wiesz... O mezu, o tesciowej, o zachodzeniu w ciaze, nie chcialabys, zeby wszyscy to czytali. Ja na szczescie nie mam pracodawcy, a grzebki moje albo niekumate jakies, albo ze wstydu sie nie ujawniaja, wiec na razie mam spokoj. No i dom to co innego. Trzeba tez uwazac na zlodzieji... :roll: Takie podawanie dokladnych namiarow na siebie to nie jest dobry pomysl... :roll:

Prawde i tylko prawde!!!

oooo kochana i tu się możesz zdziwić... :) ja swój dom kupiłam i pisząc prawde i tylko prawdę jestem straszona przez developerów sądem za pomówienia :o

To faktycznie, jak ktos z dziennika budowy robi sobie pamietnik....moze byc nieciekawie, jak trafi na kogos "zyczliwego"

O tym nie pomyslalam....

Ale tez nigdy pamietnikow nie prowadzilam :roll: :roll:

:lol: :lol:

To o pracy - dzisiaj pracuje z domu...i jak widac bardziej powinno sie to nazywac forumowanie niz pracowanie :lol: tralalala moj szef tego nie zrozumie, bo po polskiemu nie umie :lol: :lol: :lol:

Prawde i tylko prawde!!!

oooo kochana i tu się możesz zdziwić... :) ja swój dom kupiłam i pisząc prawde i tylko prawdę jestem straszona przez developerów sądem za pomówienia :o

Tak dobrze pracowali, ze sami sie teraz wstydza?

:wink:

To ja juz nie wiem po co te dzienniki?

Zeby wizualizacje z roznych katalogow designerskich wlepiac ile sie da?

Ale co to ma wspolnego z dziennikiem budowy?

Kurcze....musze sobie to przemyslec....