malgos2 02.03.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Justynko, CBS dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.03.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 melduję, że jestem i będę już mam galerię jak chciałybyście jakieś konkretne zdjęcie albo namiar który był w dzienniczku to pytać Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.03.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a i tytuł komentarzy u mnie się zminił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Nie szkodzi, mam Cie obsikana, to Cie znajde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.03.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Nie szkodzi, mam Cie obsikana, to Cie znajde. och ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Justynko, CBS dziala. Co to CBS? Jaksa odmiana ABSu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Justynko, CBS dziala. Co to CBS? Jaksa odmiana ABSu? Raczej FBI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.03.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Justynko, CBS dziala. Co to CBS? Jaksa odmiana ABSu? Raczej FBI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No kurna mala!!! Gadasz syfrem. Pozniej wszystko znika!! Ablo innych ludzi dzienniki i zwalasz na FBI? Nie gadaj do mnie szyfrem, bo ja IRA mam niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No kurna mala!!! Gadasz syfrem. Pozniej wszystko znika!! Ablo innych ludzi dzienniki i zwalasz na FBI? Nie gadaj do mnie szyfrem, bo ja IRA mam niedaleko Moj jeszcze nie zniknal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No kurna mala!!! Gadasz syfrem. Pozniej wszystko znika!! Ablo innych ludzi dzienniki i zwalasz na FBI? Nie gadaj do mnie szyfrem, bo ja IRA mam niedaleko Moj jeszcze nie zniknal. Mój też, ale zaczynam się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 A blisko? To moze moj tez powinien zniknac, tylko ja nic o tym nie wiem? Tak na ogolnie, bez nazwisk....dlaczego dzienniki moga zanikac? O wyklad sie napraszam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Moga znikac z powodow a) budowlanych - ktos sie wkurzyl, ze pierdzieli budowe, ekipy nawalaja, kredytu nie dostal, co tam, cos tam b) namierzenia przez kogos znajomego, najczesniej pracownika / pracodawcy lub ewentualnie wykonawcy / dewelopera c) osobistych - tu najrozmaitsze nieszczescia od rozwodu po smierc kogos bliskiego. Nigdy to nie jest nic przyjemnego, stad ta panika na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Rozumiem 1 i 3....ale 2?Co to przeszkadza znajomym czy wykonawcy, ze mamy dziennik? Kurcze, moj wykonawca to maz kuzynki...moze powinnam sie wtedy zamknac?hmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No to zalezy, o czym piszesz w tym dzienniku i w komentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No to zalezy, o czym piszesz w tym dzienniku i w komentach. Prawde i tylko prawde!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No to zalezy, o czym piszesz w tym dzienniku i w komentach. Prawde i tylko prawde!!! No tak, ale wiesz... O mezu, o tesciowej, o zachodzeniu w ciaze, nie chcialabys, zeby wszyscy to czytali. Ja na szczescie nie mam pracodawcy, a grzebki moje albo niekumate jakies, albo ze wstydu sie nie ujawniaja, wiec na razie mam spokoj. No i dom to co innego. Trzeba tez uwazac na zlodzieji... Takie podawanie dokladnych namiarow na siebie to nie jest dobry pomysl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No to zalezy, o czym piszesz w tym dzienniku i w komentach. Prawde i tylko prawde!!! oooo kochana i tu się możesz zdziwić... ja swój dom kupiłam i pisząc prawde i tylko prawdę jestem straszona przez developerów sądem za pomówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 To faktycznie, jak ktos z dziennika budowy robi sobie pamietnik....moze byc nieciekawie, jak trafi na kogos "zyczliwego" O tym nie pomyslalam.... Ale tez nigdy pamietnikow nie prowadzilam To o pracy - dzisiaj pracuje z domu...i jak widac bardziej powinno sie to nazywac forumowanie niz pracowanie tralalala moj szef tego nie zrozumie, bo po polskiemu nie umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No to zalezy, o czym piszesz w tym dzienniku i w komentach. Prawde i tylko prawde!!! oooo kochana i tu się możesz zdziwić... ja swój dom kupiłam i pisząc prawde i tylko prawdę jestem straszona przez developerów sądem za pomówienia Tak dobrze pracowali, ze sami sie teraz wstydza? To ja juz nie wiem po co te dzienniki? Zeby wizualizacje z roznych katalogow designerskich wlepiac ile sie da? Ale co to ma wspolnego z dziennikiem budowy? Kurcze....musze sobie to przemyslec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts