malgos2 02.03.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No to zalezy, o czym piszesz w tym dzienniku i w komentach. Prawde i tylko prawde!!! oooo kochana i tu się możesz zdziwić... ja swój dom kupiłam i pisząc prawde i tylko prawdę jestem straszona przez developerów sądem za pomówienia Twoi depesie to se moga to strasznie wsadzic wiesz gdzie. To nie Ameryka, gdzie za straty moralne mozna pare milionow dostac. Musieliby udowodnic, na jakie straty ich narazilas liczone w PLN. Aleeeeeeeee, niestety nasze posty sa bardzo wysoko zawsze w guglarce i przez przypadek mozna na cos trafic. A w komentach to wiadomo jak jest - im bardziej osobiste tym bardziej popularne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.03.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ecchh no właśnie szczególnie moje...masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 lo matko! wygooglowalam jak sugerowalas...i jestem drugim postem....nie lubie gdy wielki brat patrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ale co wyguglowalas? Dom na Kaszubach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dom na skarpie kaszuby - to googlowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dom na skarpie kaszuby - to googlowalam Ale kto by szukal czegos takiego chcac Cie znalezc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dom na skarpie kaszuby - to googlowalam Ale kto by szukal czegos takiego chcac Cie znalezc? Nie wiem....sama zaczelaz s tym googlowaniem to wpadlam w paranoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dobra, to jakbyście mnie szukali ?? bo moich pomysłów wójek googel nie chwyta - na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.03.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dzien dobrymoj dziennik jest.i jest i chyba bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Malka, Ciebie guglowalabym: wredota najgorsza na Slasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Malka, Ciebie guglowalabym: wredota najgorsza na Slasku. to w zyciu nie mnie nie znajdziesz - Duch Ci wyskoczy w pierwszej trójce bo ja nie za Ślunska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 A tam, Slask czy Zaglebie, co za roznica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.03.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ja łona jezd z saglybia i plosem nie mylić...bo to juss nie slunsk..ide nakrecici free willy 5 bede wyplumkany popatsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Probowalam i nikt z Was nie wyskakuje. Google klamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.03.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ja łona jezd z saglybia i plosem nie mylić...bo to juss nie slunsk..ide nakrecici free willy 5 bede wyplumkany popatsem duszek ... pojawiasz sie wszędzie a do mnie nie zajrzałeś och ty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 A tam, Slask czy Zaglebie, co za roznica... Idź na mecz Zagłębia Sosnowiec z Ruchem Chorzów i powtórz to wystarczająco głośno , a gwarantuje dowiesz się jaka jest różnicza TO TAKI ŻART - BROŃ CIĘ BOSZE NIE RÓB TEGO, BO ZYWA NIE WYJDZIESZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Wiem przeciez. A na mecz sie nie wybieram. Umarlabym z nudow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Wiem przeciez. A na mecz sie nie wybieram. Umarlabym z nudow. Na tego typu meczach to ostania rzecz jaka moze spotkać to nuda, mowa o trybunach bo na boisku- to faktycznie flaki z olejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 malka ja tez niedlugo dolacze do Zaglebia bedziemy sasiadkami, zdradze Slask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 malka ja tez niedlugo dolacze do Zaglebia bedziemy sasiadkami, zdradze Slask O i to jest dobra wiadomość w tym dziwnie mrocznym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts