dardurdka 02.03.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Na pewno się na Tobie pozna Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dobrze, ze cala nocka przede mna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No tak, tylko prof to przeczyta i ma podpisac... to dokładnie jak z moimi referencjami No to pisz, miła, ladna inteligaenta, ale najwieksza zaleta to skromność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.03.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ja bym tak nie mogła do rana pisać, już prawie wysiadam... tak więc powodzenia, i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No tak, ale tu konkrety musza byc, dlaczego mam jechac na ta konferencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No tak, ale tu konkrety musza byc, dlaczego mam jechac na ta konferencje. no jak to czemu, bo wykorzystasz wiedzę tam zdobytą najlepiej ze wszystkich kandydatów, bo jesteś najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No tak, ale tu konkrety musza byc, dlaczego mam jechac na ta konferencje. no jak to czemu, bo wykorzystasz wiedzę tam zdobytą najlepiej ze wszystkich kandydatów, bo jesteś najlepsza Nie znam niestety tych innych kandydatow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No tak, ale tu konkrety musza byc, dlaczego mam jechac na ta konferencje. no jak to czemu, bo wykorzystasz wiedzę tam zdobytą najlepiej ze wszystkich kandydatów, bo jesteś najlepsza Nie znam niestety tych innych kandydatow. i co z tego i tak jesteś najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No tak, ale tu konkrety musza byc, dlaczego mam jechac na ta konferencje. no jak to czemu, bo wykorzystasz wiedzę tam zdobytą najlepiej ze wszystkich kandydatów, bo jesteś najlepsza Nie znam niestety tych innych kandydatow. i co z tego i tak jesteś najlepsza No dobra, cos tam postaram sie wymadzic i mam nadzieje dotrzec w koncu na poczte, bo sie juz od piatku tak wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Pisz Małgoś, pisz - bedzie dobrze, a potem opowiesz jak było na konferencji ide poczytać trochę, bo jestem tak do tyłu, że aż mi samej siebie wstyd Dziś pomęczę SI, a co mi tam Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dziś pomęczę SI, a co mi tam Nie po duchowemu, a nie wiem o co kaman... Jednostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dziś pomęczę SI, a co mi tam Nie po duchowemu, a nie wiem o co kaman... Jednostki? Integracja sensomotoryczna wymiekam...ide wziąć gorącą kąpiel (wiem, ze niezdrowe, ale jakie przyjemne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dziś pomęczę SI, a co mi tam Nie po duchowemu, a nie wiem o co kaman... Jednostki? Integracja sensomotoryczna wymiekam...ide wziąć gorącą kąpiel (wiem, ze niezdrowe, ale jakie przyjemne) Jesli niezdrowe, to ja musze byc strasznie niezdrowa, bo codziennie biore. Integracja sensomotoryczna powiadasz... Cos czuje, ze jej nie mam dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Jak dlugo bedziecie dzisiaj spac, he? Wstawac kochani! http://img6.imageshack.us/img6/7356/springflowers1915024291.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.03.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Malgos??? tak wczesnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Jeszcze nie poszlam spac. Musialam cos pilnie napisac i chce isc na poczte o 8, wiec siedze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.03.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Jeszcze nie poszlam spac. Musialam cos pilnie napisac i chce isc na poczte o 8, wiec siedze. Malgos nie moge a ja wstalam wczesniej bo umywalke bede licytowac, ostatnio jak kupilam to pan sprzedal komus innemu a mi sie nie spieszy wiec czekam na okazje no i jest okazje, konczy sie o 7.06 wiec wstalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A gdzie licytujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.03.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 na allegro, jakos mam wstret do ebaya chociaz moje lampki juz sa w Hannoverze i w przyszlym tygodniu Dejw je przywiezie. a Twoje doszly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 na allegro, jakos mam wstret do ebaya chociaz moje lampki juz sa w Hannoverze i w przyszlym tygodniu Dejw je przywiezie. a Twoje doszly? Anja, moja lampa doszla w 3 dni po zakonczeniu aukcji. Musialas miec gigantycznego pecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts