Maluszek 03.03.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 szafeczka prześlicznej urody jest a qrka u nas szkół jak śnieg jest to nie zamykają - cholibka gdzie my żyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Tak, jest troche wyzsza, tamta miala 76 a ta ma 81 cm. No i nie widze zadnych ubytkow. Galki moge sobie zmienic na malachitowe (po cos je w koncu kupilam) a blat jak mi sie zachce moge zmienic na marmurowy i bedzie gites. Wlasnie sie dogaduje ze sprzedawca na koszty wysylki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Jeszcze nie poszlam spac. Musialam cos pilnie napisac i chce isc na poczte o 8, wiec siedze. Malgos nie moge a ja wstalam wczesniej bo umywalke bede licytowac, ostatnio jak kupilam to pan sprzedal komus innemu a mi sie nie spieszy wiec czekam na okazje no i jest okazje, konczy sie o 7.06 wiec wstalam Jesu, wstawać by aukcji pilnować a może by tak snajpera ustwaic i dalej słodko spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Malka, Tobie tylko walki i snajperzy w glowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Malka, Tobie tylko walki i snajperzy w glowie. kto z kim przestaje ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Taaaaa, jasne. Na mnie zwalaj. A ja mialam isc spac i w ogole mi sie nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 małgoś - no co Ty teraz pójdziesz spać zostań z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A mnie właśnie kurwica chwyta, szukam gastrologa dziecięcego i kurna najbliższe terminy na grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.03.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dzien dobry. Malka, a nie mozesz wysuplac 100 zl z kieszeni i isc prywatnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dzien dobry. Malka, a nie mozesz wysuplac 100 zl z kieszeni i isc prywatnie? Małgoś ja wysuplam nawet 200 tylko gdzie są gastrolodzy dziecięcy, którzy przyjmuja prywatnie ? Obdzwoniłam dzisiaj juz z 20 gabinetów, przychodi, klinik.....ble ble ble i dopa, albo nie prowadzą praktyki prywatnej, albo terminy z kosmosu. Jest nadzieja jeszcze w Zabrzu, ale nie moge sie dodzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.03.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A mnie właśnie kurwica chwyta, szukam gastrologa dziecięcego i kurna najbliższe terminy na grudzień a prywatnie nie możesz umówić wizyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.03.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dzien dobry. Malka, a nie mozesz wysuplac 100 zl z kieszeni i isc prywatnie? Małgoś ja wysuplam nawet 200 tylko gdzie są gastrolodzy dziecięcy, którzy przyjmuja prywatnie ? Obdzwoniłam dzisiaj juz z 20 gabinetów, przychodi, klinik.....ble ble ble i dopa, albo nie prowadzą praktyki prywatnej, albo terminy z kosmosu. Jest nadzieja jeszcze w Zabrzu, ale nie moge sie dodzwonić jakby co to mogę dać ci namiar, ale w Warszawie - pani docent przyjmuje prywatnie i Centrum Zdrowia Dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dzien dobry. Malka, a nie mozesz wysuplac 100 zl z kieszeni i isc prywatnie? Małgoś ja wysuplam nawet 200 tylko gdzie są gastrolodzy dziecięcy, którzy przyjmuja prywatnie ? Obdzwoniłam dzisiaj juz z 20 gabinetów, przychodi, klinik.....ble ble ble i dopa, albo nie prowadzą praktyki prywatnej, albo terminy z kosmosu. Jest nadzieja jeszcze w Zabrzu, ale nie moge sie dodzwonić http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=gastrolog&s.sm.title=&s.sm.forumXx=606&sf=tresc&s.sm.author=&y=0&x=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dzien dobry. Malka, a nie mozesz wysuplac 100 zl z kieszeni i isc prywatnie? Małgoś ja wysuplam nawet 200 tylko gdzie są gastrolodzy dziecięcy, którzy przyjmuja prywatnie ? Obdzwoniłam dzisiaj juz z 20 gabinetów, przychodi, klinik.....ble ble ble i dopa, albo nie prowadzą praktyki prywatnej, albo terminy z kosmosu. Jest nadzieja jeszcze w Zabrzu, ale nie moge sie dodzwonić http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=gastrolog&s.sm.title=&s.sm.forumXx=606&sf=tresc&s.sm.author=&y=0&x=0 Małgoś - wszystkie kontakty z tego wątku wydzwonione, jest jeszcze opcja z dr Maliszewską, ale mam dzwonić w połowie kwietnia cała reszta koniec roku A do Pieniążka nie pójdę, nie ma opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dzien dobry. Malka, a nie mozesz wysuplac 100 zl z kieszeni i isc prywatnie? Małgoś ja wysuplam nawet 200 tylko gdzie są gastrolodzy dziecięcy, którzy przyjmuja prywatnie ? Obdzwoniłam dzisiaj juz z 20 gabinetów, przychodi, klinik.....ble ble ble i dopa, albo nie prowadzą praktyki prywatnej, albo terminy z kosmosu. Jest nadzieja jeszcze w Zabrzu, ale nie moge sie dodzwonić http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=gastrolog&s.sm.title=&s.sm.forumXx=606&sf=tresc&s.sm.author=&y=0&x=0 Małgoś - wszystkie kontakty z tego wątku wydzwonione, jest jeszcze opcja z dr Maliszewską, ale mam dzwonić w połowie kwietnia cała reszta koniec roku A do Pieniążka nie pójdę, nie ma opcji Shit, a gdzies dalej? W KRK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Udało się!!!! mamy wizytę końcem kwietnia i wycieczkę do Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Udało się!!!! mamy wizytę końcem kwietnia i wycieczkę do Krakowa Sprobuj sie nie zapowiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Udało się!!!! mamy wizytę końcem kwietnia i wycieczkę do Krakowa Sprobuj sie nie zapowiedziec. a co ? chcesz poznać mojego małego potwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Udało się!!!! mamy wizytę końcem kwietnia i wycieczkę do Krakowa Sprobuj sie nie zapowiedziec. a co ? chcesz poznać mojego małego potwora Jasne. Jesli jest chociaz troche do Ciebie podobny to chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts