malka 03.03.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Udało się!!!! mamy wizytę końcem kwietnia i wycieczkę do Krakowa Sprobuj sie nie zapowiedziec. a co ? chcesz poznać mojego małego potwora Jasne. Jesli jest chociaz troche do Ciebie podobny to chce. chyba nie chcę by był do mnie podobny , nadwaga, za duży biust ,etc. - nie , zdecydowanie nie. Lepiej niech będzie podobny do Keanu Reeves'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Udało się!!!! mamy wizytę końcem kwietnia i wycieczkę do Krakowa Sprobuj sie nie zapowiedziec. a co ? chcesz poznać mojego małego potwora Jasne. Jesli jest chociaz troche do Ciebie podobny to chce. chyba nie chcę by był do mnie podobny , nadwaga, za duży biust ,etc. - nie , zdecydowanie nie. Lepiej niech będzie podobny do Keanu Reeves'a Z charakteru mowie, z charakteru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Udało się!!!! mamy wizytę końcem kwietnia i wycieczkę do Krakowa Sprobuj sie nie zapowiedziec. a co ? chcesz poznać mojego małego potwora Jasne. Jesli jest chociaz troche do Ciebie podobny to chce. chyba nie chcę by był do mnie podobny , nadwaga, za duży biust ,etc. - nie , zdecydowanie nie. Lepiej niech będzie podobny do Keanu Reeves'a Z charakteru mowie, z charakteru! Takprzypuszczałam, ale odgoniłam te potworne mysli bardzo szybko, bo tego jeszcze bardziej nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 I tak chce poznac malko-potworka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 I tak chce poznac malko-potworka. ok, ok, ale przemyśl to jeszcze, to spotkanie moze sie skończyć traumą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 I tak chce poznac malko-potworka. ok, ok, ale przemyśl to jeszcze, to spotkanie moze sie skończyć traumą Watpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.03.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dzień dobry! Co słychac w KRK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Hmmm... slonce zaszlo, ponuro dosyc jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 03.03.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Cześć Małgoś zdradź jakie listwy sie kładą- rozumiem że podłogowe, ale jakie, jakie? Rozmyślamy z mężem jakie dawać listwy. Tzn. ja, bo on już postanowił- że będą to listwy stalowe. dal mnie git, tylko że kupa z nimi roboty- na składzie leży to całkiem zardzewiałe,więc nie chce mi się z tym bawić.Może masz lepszy pomysł. Urabiam tez męża żeby chociaż w kibelku zrobił mi betonową podłogę. z blatem do kuchni chyba wymiękniemy( nie mogę znaleźć preparatów żeby nadawały się do kontaktu z żywnością) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witaj magnolia. Listwy sa zwyczajne - drewniane, biale, bez zadnych wyzlobien czy toczen, 2 x 5 cm. Stalowe moze i sa OK, tylko trudniej je dobrze zainstalowac przy krzywych scianach. Dla mnie te biale sa super. Na 100 procent sa preparaty, ktore moge miec kontakt z zywnoscia, poszukaj jeszcze. Zadzwon do Ardexu do Czeladzi, tam przynajmniej wiedza, czym handluja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.03.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 a miały być zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Oj, ale nie mialam kiedy pojechac... Beda zdjecia, moze nawet w tym tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 W mieszkanku klada sie listwy, jest pieknie, a w miedzyczasie kupilam sobie mate, I niech mi nikt nie mowi, ze zla. Cześć Małgoś - a gdzie masz zamiar położyć tę matę ???? ....w łazience ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 W mieszkanku klada sie listwy, jest pieknie, a w miedzyczasie kupilam sobie mate, I niech mi nikt nie mowi, ze zla. Cześć Małgoś - a gdzie masz zamiar położyć tę matę ???? ....w łazience ? W lazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 no to teraz mam jasność ... bo przez chwilę pomyślałem, że zmieniłaś zupełnie orientację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 no to teraz mam jasność ... bo przez chwilę pomyślałem, że zmieniłaś zupełnie orientację Ze beton skuwam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 no to teraz mam jasność ... bo przez chwilę pomyślałem, że zmieniłaś zupełnie orientację Ze beton skuwam? noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Nie wiem, czy to dobrze, ale kupilam szafke. Teraz miejmy nadzieje, ze da sie na niej zainstalowac umywalke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Nie wiem, czy to dobrze, ale kupilam szafke. Teraz miejmy nadzieje, ze da sie na niej zainstalowac umywalke. jeżeli szafka nie jest z betonu ... to się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Gratuluje zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts