inez5 05.06.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 sama sobie zrobisz po szkoleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2008 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 sama sobie zrobisz po szkoleniu Ale to nie bedzie taki znowu twardy ten beton . Ten, co twardy to tylko betoniarz z betoniarki moze wylac... Jutro Wam wszystko opowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 05.06.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 .....a potem umieścisz zdjecia i zaczniesz testowac , a ja za pół roku zapukam i zapytam"....no, i jak?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2008 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 .....a potem umieścisz zdjecia i zaczniesz testowac , a ja za pół roku zapukam i zapytam"....no, i jak?" Ten material tez tani jest, wiec musze zaczac kase zbierac... Za pol roku moze bede miala ile trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 05.06.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 hmmmmm, a moze byście oboje buchneli na kolana z packami do polerowania i poszaleli na tym wylanym juz betonie, tak by go wypolerowac "jak jaki wiatrak" , a potem pociągnąc zywicą akrylową... troche to ekstremalna rozrywka,ale skoro recznie poleruje sie betonowe ściany czy blaty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jak Małgoś wypoleruje ręcznie 50 m2 podłogi, to strach się będzie do niej zbliżyć Z taką łapką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 05.06.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jak Małgoś wypoleruje ręcznie 50 m2 podłogi, to strach się będzie do niej zbliżyć Z taką łapką ale jaką bedzie miec satysfakcję !!!! no, dobra, przesadziłam ...jakie odciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jak Małgoś wypoleruje ręcznie 50 m2 podłogi, to strach się będzie do niej zbliżyć Z taką łapką ale jaką bedzie miec satysfakcję !!!! no, dobra, przesadziłam ...jakie odciski Satysfakcję na pewno też Same zyski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 05.06.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jak Małgoś wypoleruje ręcznie 50 m2 podłogi, to strach się będzie do niej zbliżyć Z taką łapką ale jaką bedzie miec satysfakcję !!!! no, dobra, przesadziłam ...jakie odciski Satysfakcję na pewno też Same zyski i oszczędnosci w kieszeni na jakąś odlotową lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jak Małgoś wypoleruje ręcznie 50 m2 podłogi, to strach się będzie do niej zbliżyć Z taką łapką ale jaką bedzie miec satysfakcję !!!! no, dobra, przesadziłam ...jakie odciski Satysfakcję na pewno też Same zyski i oszczędnosci w kieszeni na jakąś odlotową lampę Musze Was zmartwic, oryginalna wylewka byla popekana i grzebki rzucily na to siatke elewacyjna i zatarly klejem. Ni cholery nie da sie tego wypolerowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jak Małgoś wypoleruje ręcznie 50 m2 podłogi, to strach się będzie do niej zbliżyć Z taką łapką ale jaką bedzie miec satysfakcję !!!! no, dobra, przesadziłam ...jakie odciski Satysfakcję na pewno też Same zyski i oszczędnosci w kieszeni na jakąś odlotową lampę Musze Was zmartwic, oryginalna wylewka byla popekana i grzebki rzucily na to siatke elewacyjna i zatarly klejem. Ni cholery nie da sie tego wypolerowac. To najpierw drapakiem go, drapakiem... I pazurami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jak Małgoś wypoleruje ręcznie 50 m2 podłogi, to strach się będzie do niej zbliżyć Z taką łapką ale jaką bedzie miec satysfakcję !!!! no, dobra, przesadziłam ...jakie odciski Satysfakcję na pewno też Same zyski i oszczędnosci w kieszeni na jakąś odlotową lampę Musze Was zmartwic, oryginalna wylewka byla popekana i grzebki rzucily na to siatke elewacyjna i zatarly klejem. Ni cholery nie da sie tego wypolerowac. To najpierw drapakiem go, drapakiem... I pazurami To mi musisz kote wypozyczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jak Małgoś wypoleruje ręcznie 50 m2 podłogi, to strach się będzie do niej zbliżyć Z taką łapką ale jaką bedzie miec satysfakcję !!!! no, dobra, przesadziłam ...jakie odciski Satysfakcję na pewno też Same zyski i oszczędnosci w kieszeni na jakąś odlotową lampę Musze Was zmartwic, oryginalna wylewka byla popekana i grzebki rzucily na to siatke elewacyjna i zatarly klejem. Ni cholery nie da sie tego wypolerowac. To najpierw drapakiem go, drapakiem... I pazurami To mi musisz kote wypozyczyc... Kotę pożyczę, jak dojdziesz do polerowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jak Małgoś wypoleruje ręcznie 50 m2 podłogi, to strach się będzie do niej zbliżyć Z taką łapką ale jaką bedzie miec satysfakcję !!!! no, dobra, przesadziłam ...jakie odciski Satysfakcję na pewno też Same zyski i oszczędnosci w kieszeni na jakąś odlotową lampę Musze Was zmartwic, oryginalna wylewka byla popekana i grzebki rzucily na to siatke elewacyjna i zatarly klejem. Ni cholery nie da sie tego wypolerowac. To najpierw drapakiem go, drapakiem... I pazurami To mi musisz kote wypozyczyc... Kotę pożyczę, jak dojdziesz do polerowania OK, jutro Ci powiem, na jakim etapie sie przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 A z innej beczki - spelnilam dzisiaj dobry uczynek i obdarowalam siostrzenca meza rowerem po corce znajomego, prawie w ogole nie jezdzony. Najpierw sie buntowal, ze nie chce jezdzic, a potem sie okazalo, ze nie chcial jezdzic, bo mial kiepski rower. A jak zobaczyl ten, to oszalal i chce jezdzic natychmiast... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 OK, to czekam Kota pyta, czy wyżywienie zapewniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 OK, to czekam Kota pyta, czy wyżywienie zapewniasz? A co lubi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jeszcze parę dobrych uczynków i świętą zostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jeszcze parę dobrych uczynków i świętą zostaniesz Mam wrazenie, ze juz zostalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 OK, to czekam Kota pyta, czy wyżywienie zapewniasz? A co lubi? Wszystko Wszystkożerna kota - od kurczaka, do skrzydłokwiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts