malgos2 04.03.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Oj, mam nadzieje, ze juz do nas nie wroci, chociaz w TV strasza, ze tak (ale oni zawsze klamia). Maja, gratulacje. To kiedy sie wprowadzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.03.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Oj, mam nadzieje, ze juz do nas nie wroci, chociaz w TV strasza, ze tak (ale oni zawsze klamia). Maja, gratulacje. To kiedy sie wprowadzasz? Zapowiadalam sie, ze w tym roku wakacje to u SIEBIE spedze Kuzyn sie pyta czy namiot kupilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Oj, mam nadzieje, ze juz do nas nie wroci, chociaz w TV strasza, ze tak (ale oni zawsze klamia). Maja, gratulacje. To kiedy sie wprowadzasz? Zapowiadalam sie, ze w tym roku wakacje to u SIEBIE spedze Kuzyn sie pyta czy namiot kupilam Obawiam sie, ze moze Ci byc potrzebna przyczepa... Fajnie, bedziemy Cie odwiedzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.03.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Taka przyczepa do ktorej doczepia sie namiot: http://i.pbase.com/u11/auld/large/11051477.CaravanTent.jpg Ale beda wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Taka przyczepa do ktorej doczepia sie namiot: Mozna tez taka wieksza, wypasiona, z kibelkiem w srodku i prysznicem. Taka, w jakiej mieszkaja ludzie w Arizonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.03.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Taka przyczepa do ktorej doczepia sie namiot: Mozna tez taka wieksza, wypasiona, z kibelkiem w srodku i prysznicem. Taka, w jakiej mieszkaja ludzie w Arizonie. Nie da sie spadnie z mojej skarpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Taka przyczepa do ktorej doczepia sie namiot: Mozna tez taka wieksza, wypasiona, z kibelkiem w srodku i prysznicem. Taka, w jakiej mieszkaja ludzie w Arizonie. Nie da sie spadnie z mojej skarpy Wow. To Ty tam masz Cliffs of Moher normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.03.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Taka przyczepa do ktorej doczepia sie namiot: Mozna tez taka wieksza, wypasiona, z kibelkiem w srodku i prysznicem. Taka, w jakiej mieszkaja ludzie w Arizonie. Nie da sie spadnie z mojej skarpy Wow. To Ty tam masz Cliffs of Moher normalnie. A co! druga Irlandie mam Tuskowi sie nie udalo, ale mnie to i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Taka przyczepa do ktorej doczepia sie namiot: Mozna tez taka wieksza, wypasiona, z kibelkiem w srodku i prysznicem. Taka, w jakiej mieszkaja ludzie w Arizonie. Nie da sie spadnie z mojej skarpy Wow. To Ty tam masz Cliffs of Moher normalnie. A co! druga Irlandie mam Tuskowi sie nie udalo, ale mnie to i owszem Ale skad Ty tam wezmiesz swiezego Guinessa? Zostanie Ci tylko whiskey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.03.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ale skad Ty tam wezmiesz swiezego Guinessa? Zostanie Ci tylko whiskey. Cala nadzeja w Baileys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ale skad Ty tam wezmiesz swiezego Guinessa? Zostanie Ci tylko whiskey. Cala nadzeja w Baileys I w irish coffee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.03.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Malgos...jako ze narzekasz na swoje limity na kartach roznych moze tak pod temat kartowo-wyplacajacy... Orientujesz sie ile mozna jednorazowo wyciagnac z bankomatu w jednym dniu? Pytam na powaznie...musze dac 3tys PLN na raczke w gotowce i bede miala tylko 3 dni w PL......do kantorow nie lubie chodzic, bo jak sama nazwa wskazuje kantuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 mayadaski - wprawdzie nie mnie pytasz ... i na pewno nieładnie odpowiadać .... ale zaryzykuję ...wszystko zależy jaki rodzaj karty masz, w jakim banku, jaki jest limit dzienny, czy to karta płatnicza czy kredytowa, jaki masz status klienta w swoim banku .... wreszcie jaki to bank .... ...jak widzisz ... trudno o konkretną odpowiedź.... ...chyba, że korzystasz z nie swoich kart ... wtedy bierz ile bankomat wyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 w Millennium można to regulowac via internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Malgos...jako ze narzekasz na swoje limity na kartach roznych moze tak pod temat kartowo-wyplacajacy... Orientujesz sie ile mozna jednorazowo wyciagnac z bankomatu w jednym dniu? Pytam na powaznie...musze dac 3tys PLN na raczke w gotowce i bede miala tylko 3 dni w PL......do kantorow nie lubie chodzic, bo jak sama nazwa wskazuje kantuja Gwozdzik dobrze mowi. Zalezy tez od bankomatu i limitow dziennych. W niektorych mozna wyciagnac np. tylko 1,5 tys., ale mozna dwa razy pod rzad tyle wyciagnac. Generalnie 3 tys. to nie powinien byc problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.03.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 witam w domku nadrobie zaleglosci..teraz sie tylko psuchwthom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.03.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Gwozdziku dziekuje bardzo, ze ryzykujesz Taka odpowiedz ma: Mam swoje karty dwie: jedna bankomatowa (Laser, czyli polaczenie bankomatowej z debetowa) oraz druga kredytowa. Obie z banku AIB, ktorego jestem cennym klientem od 11 lat i dzienny limit jest 700 Euro....tyle o mnie Jest jeszcze karta kredytowa doczepiona do Pana Meza...Pan Maz wyrozumialy i z ta karta da sie podlaczyc do bankomatu. Jego limit dzienny tez jest 700 Euro...... ...bo tak wszystkie bankomaty tutaj maja.... Odpowiedz warta ryzyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.03.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Gwozdzik dobrze mowi. Zalezy tez od bankomatu i limitow dziennych. W niektorych mozna wyciagnac np. tylko 1,5 tys., ale mozna dwa razy pod rzad tyle wyciagnac. Generalnie 3 tys. to nie powinien byc problem. Dzieki wielkie!! Powinnam wtedy dac rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.03.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dzień Dobry! dziś w gazecie wyczytałam, że na lotnisku Balice aresztowano pasażerkę, która w samolocie z Londynu próbowała (jeszcze w powietrzu) otwierac drzwi w samolocie Oczywiście była pijana.. no i nie wiem czemu -od razu o malgos pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Gwozdzik dobrze mowi. Zalezy tez od bankomatu i limitow dziennych. W niektorych mozna wyciagnac np. tylko 1,5 tys., ale mozna dwa razy pod rzad tyle wyciagnac. Generalnie 3 tys. to nie powinien byc problem. Dzieki wielkie!! Powinnam wtedy dac rade Tylko nie wiem, czy biorac pod uwage prowizje za wyciagniecie z bankomatu (szczegolnie z karty kredytowej) i przeliczenia po kursie bankowym, nie oplaca Ci sie bardziej wymienic kasy w kantorze. Kachna, bardzo smieszne. Ja o tym slyszalam juz z tydzien temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts