magnolia 04.03.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Małgoś, dzięki za odpowiedź w sprawie listew.Jeszcze popatrzę sobie na te białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Małgoś, dzięki za odpowiedź w sprawie listew. Jeszcze popatrzę sobie na te białe. Jak bede w mieszkaniu to zrobie zdjecia, ale w zasadzie nie jest to nic szczegolnego. Takie proste rozwiazania podobaja mi sie najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.03.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Malgos -a nie boisz się ze białe listwy ci się będą ciapac -jak bedziesz np ścierała mopem? -tak w zasadzie, to czym się myje beton? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Malgos -a nie boisz się ze białe listwy ci się będą ciapac -jak bedziesz np ścierała mopem? -tak w zasadzie, to czym się myje beton? ... Jak sie zaciapia, to je bede malowac. Mysle, ze beton myje sie... raczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Oblukałaś kibelki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Nigdzie tego Hybnera Neptuna nie moge znalezc. Wyswietlaja mi sie tylko deski do niego. Moze w sklepach gdzies znajde. Kolo jest super i taniutkie tylko doprowadzenie wody ma z boku. Ale moze jakos to przezyje, bo w ogole nie moge znalezc z doprowadzeniem z tylu, juz zaczynam watpic, ze takie w ogole istnieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Nigdzie tego Hybnera Neptuna nie moge znalezc. Wyswietlaja mi sie tylko deski do niego. Moze w sklepach gdzies znajde. Kolo jest super i taniutkie tylko doprowadzenie wody ma z boku. Ale moze jakos to przezyje, bo w ogole nie moge znalezc z doprowadzeniem z tylu, juz zaczynam watpic, ze takie w ogole istnieja. koło ma odpływ z tyłu Hybnera mogę Ci załatwić taniutko , ma sie te wtyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Nigdzie tego Hybnera Neptuna nie moge znalezc. Wyswietlaja mi sie tylko deski do niego. Moze w sklepach gdzies znajde. Kolo jest super i taniutkie tylko doprowadzenie wody ma z boku. Ale moze jakos to przezyje, bo w ogole nie moge znalezc z doprowadzeniem z tylu, juz zaczynam watpic, ze takie w ogole istnieja. koło ma odpływ z tyłu Hybnera mogę Ci załatwić taniutko , ma sie te wtyki Hmmmm... A Hybner nie wiesz gdzie ma ten pierdzielony odplyw? Byloby super, bo umywalke tez byc moze wezme z Hybnera, musialabym ja przymierzyc jeszcze do szafki, ale myslalam o takiej malutkiej - Fiord. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Nigdzie tego Hybnera Neptuna nie moge znalezc. Wyswietlaja mi sie tylko deski do niego. Moze w sklepach gdzies znajde. Kolo jest super i taniutkie tylko doprowadzenie wody ma z boku. Ale moze jakos to przezyje, bo w ogole nie moge znalezc z doprowadzeniem z tylu, juz zaczynam watpic, ze takie w ogole istnieja. koło ma odpływ z tyłu Hybnera mogę Ci załatwić taniutko , ma sie te wtyki Hmmmm... A Hybner nie wiesz gdzie ma ten pierdzielony odplyw? Byloby super, bo umywalke tez byc moze wezme z Hybnera, musialabym ja przymierzyc jeszcze do szafki, ale myslalam o takiej malutkiej - Fiord. Mojego speca pytałam o kibelek na małą dupkę z odpływem poziomym z tyłu, powiedział,że Neptun taki właśnie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Nigdzie tego Hybnera Neptuna nie moge znalezc. Wyswietlaja mi sie tylko deski do niego. Moze w sklepach gdzies znajde. Kolo jest super i taniutkie tylko doprowadzenie wody ma z boku. Ale moze jakos to przezyje, bo w ogole nie moge znalezc z doprowadzeniem z tylu, juz zaczynam watpic, ze takie w ogole istnieja. koło ma odpływ z tyłu Hybnera mogę Ci załatwić taniutko , ma sie te wtyki Hmmmm... A Hybner nie wiesz gdzie ma ten pierdzielony odplyw? Byloby super, bo umywalke tez byc moze wezme z Hybnera, musialabym ja przymierzyc jeszcze do szafki, ale myslalam o takiej malutkiej - Fiord. Mojego speca pytałam o kibelek na małą dupkę z odpływem poziomym z tyłu, powiedział,że Neptun taki właśnie ma Ten spec to jakis super fachura jest. Szkoda, ze go nie moge nigdzie zobaczyc. Tylko ja mowie o doprowadzeniu wody z tylu, czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Sory skopałam sprawę, ja coś ostatnio niekumata jakaś, zapytałam nie o to co chciałaś wiedzieć dziś już dam mu spać, a jutro zadzwonię i zapytam o doprowadzenie wody , ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Sory skopałam sprawę, ja coś ostatnio niekumata jakaś, zapytałam nie o to co chciałaś wiedzieć dziś już dam mu spać, a jutro zadzwonię i zapytam o doprowadzenie wody , ok ? Spoko, nie boj zaby. A skad tego Hybnera masz taniutko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Sory skopałam sprawę, ja coś ostatnio niekumata jakaś, zapytałam nie o to co chciałaś wiedzieć dziś już dam mu spać, a jutro zadzwonię i zapytam o doprowadzenie wody , ok ? Spoko, nie boj zaby. A skad tego Hybnera masz taniutko? od mojego speca on ma duuuuuże rabaty na armaturkę , a że mnie lubi, a ja lubie Ciebie, to mozna to scedować, i powiedzieć, że on lubi Ciebie i dlatego może Ci go załatwić taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Sory skopałam sprawę, ja coś ostatnio niekumata jakaś, zapytałam nie o to co chciałaś wiedzieć dziś już dam mu spać, a jutro zadzwonię i zapytam o doprowadzenie wody , ok ? Spoko, nie boj zaby. A skad tego Hybnera masz taniutko? od mojego speca on ma duuuuuże rabaty na armaturkę , a że mnie lubi, a ja lubie Ciebie, to mozna to scedować, i powiedzieć, że on lubi Ciebie i dlatego może Ci go załatwić taniej Dzieki. Szkoda, ze sie wczesniej nie poznalysmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Sory skopałam sprawę, ja coś ostatnio niekumata jakaś, zapytałam nie o to co chciałaś wiedzieć dziś już dam mu spać, a jutro zadzwonię i zapytam o doprowadzenie wody , ok ? Spoko, nie boj zaby. A skad tego Hybnera masz taniutko? od mojego speca on ma duuuuuże rabaty na armaturkę , a że mnie lubi, a ja lubie Ciebie, to mozna to scedować, i powiedzieć, że on lubi Ciebie i dlatego może Ci go załatwić taniej Dzieki. Szkoda, ze sie wczesniej nie poznalysmy... Maty tez mi specu załatwiał, za 12 m2 zapłaciłam 450 zł, musze jeszcze termostat jakiś dokupić i mam podłogówke w łazience na górze za psie pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Sory skopałam sprawę, ja coś ostatnio niekumata jakaś, zapytałam nie o to co chciałaś wiedzieć dziś już dam mu spać, a jutro zadzwonię i zapytam o doprowadzenie wody , ok ? Spoko, nie boj zaby. A skad tego Hybnera masz taniutko? od mojego speca on ma duuuuuże rabaty na armaturkę , a że mnie lubi, a ja lubie Ciebie, to mozna to scedować, i powiedzieć, że on lubi Ciebie i dlatego może Ci go załatwić taniej Dzieki. Szkoda, ze sie wczesniej nie poznalysmy... Maty tez mi specu załatwiał, za 12 m2 zapłaciłam 450 zł, musze jeszcze termostat jakiś dokupić i mam podłogówke w łazience na górze za psie pieniądze I czego sie nie odzywala wczesniej, he? Pozostaje tylko kwestia transportu. Kibelek to nie taka prosta sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Sory skopałam sprawę, ja coś ostatnio niekumata jakaś, zapytałam nie o to co chciałaś wiedzieć dziś już dam mu spać, a jutro zadzwonię i zapytam o doprowadzenie wody , ok ? Spoko, nie boj zaby. A skad tego Hybnera masz taniutko? od mojego speca on ma duuuuuże rabaty na armaturkę , a że mnie lubi, a ja lubie Ciebie, to mozna to scedować, i powiedzieć, że on lubi Ciebie i dlatego może Ci go załatwić taniej Dzieki. Szkoda, ze sie wczesniej nie poznalysmy... Maty tez mi specu załatwiał, za 12 m2 zapłaciłam 450 zł, musze jeszcze termostat jakiś dokupić i mam podłogówke w łazience na górze za psie pieniądze I czego sie nie odzywala wczesniej, he? Pozostaje tylko kwestia transportu. Kibelek to nie taka prosta sprawa. Sie nie odzywała bo tu większość w głęboko elytarną armaturę się zaopatruje,a do takiej to ja dostępu nie mam. Kibelek, hmmmmm, jak fotele poskładam to do jeździdła się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Sory skopałam sprawę, ja coś ostatnio niekumata jakaś, zapytałam nie o to co chciałaś wiedzieć dziś już dam mu spać, a jutro zadzwonię i zapytam o doprowadzenie wody , ok ? Spoko, nie boj zaby. A skad tego Hybnera masz taniutko? od mojego speca on ma duuuuuże rabaty na armaturkę , a że mnie lubi, a ja lubie Ciebie, to mozna to scedować, i powiedzieć, że on lubi Ciebie i dlatego może Ci go załatwić taniej Dzieki. Szkoda, ze sie wczesniej nie poznalysmy... Maty tez mi specu załatwiał, za 12 m2 zapłaciłam 450 zł, musze jeszcze termostat jakiś dokupić i mam podłogówke w łazience na górze za psie pieniądze I czego sie nie odzywala wczesniej, he? Pozostaje tylko kwestia transportu. Kibelek to nie taka prosta sprawa. Sie nie odzywała bo tu większość w głęboko elytarną armaturę się zaopatruje,a do takiej to ja dostępu nie mam. Kibelek, hmmmmm, jak fotele poskładam to do jeździdła się zmieści Sumienia bym nie miala. A baterie to jakie mozna sobie przejrzec? Elytarnej nie mam w planach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Przeglądaj do woli, choć przyznaję, że Hanse i Grochy na allegro maja w podobnych cenach jak mój spec, czyli 33% od ceny katalogowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 przy okazji bym zgaręła jakby co, specjalnie to ja się za granice nie wypuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts