monia i marek 05.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 eeeeeeeeeeej ja nie nadazam za Wami, Malgos ja chetnie omacam beton, ale ja z tych co zaraz beda chcieli cos zjesc i sie napic ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Cześć Małgoś chciałam Ci kogoś przedstawić http://lh5.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SbASfJIEgeI/AAAAAAAABiA/vkeFdBaq2nw/s512/DSCN3705.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Malka to Twoj??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 fajoffy tyn ksieciunio...) gratki malko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Malka to Twoj??????????????????? ano mój a pod szyją mojego, ten zabocik, co to go dziergałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Malka to Twoj??????????????????? ano mój a pod szyją mojego, ten zabocik, co to go dziergałam a mi mozesz taki wydziergac? co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Malka to Twoj??????????????????? ano mój a pod szyją mojego, ten zabocik, co to go dziergałam a mi mozesz taki wydziergac? co? żabocik czy młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 heheh w dejwa sie bawi w dejwa nio ło malko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 heheh w dejwa sie bawi w dejwa nio ło malko Dejw takich ładnych nie dzierga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 eeeeeeeeeeej ja nie nadazam za Wami, Malgos ja chetnie omacam beton, ale ja z tych co zaraz beda chcieli cos zjesc i sie napic ja też Ja tez, dlatego macanie betonu (i ogladanie balkonu przez Duchatego, o to mi chodzi tak naprawde... ) - 10 minut, potem spadowa do knajpy. Tez musze cos z tego miec. Blisko wszedzie jest, za duzo Wam czasu nie zajme. Malka - Ksieciunio bossssski, ale skad on ma takie pukle! Musisz mi go przedstawic koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Pukle młodemu wyrosły, a że ma awersje do fryzjerów i zapatrzone toto w slubnego, to on też musi mieć długie i już co się będę z młodym kłócić - chce niech ma, jeszcze mu bokiem wyjdą. dobra, to o Księciuniu, a teraz mi powiedz gdzie Wy będziecie tak wedla 18 , hę, bo mi się nie chce po całym Krakófku ganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Pukle młodemu wyrosły, a że ma awersje do fryzjerów i zapatrzone toto w slubnego, to on też musi mieć długie i już co się będę z młodym kłócić - chce niech ma, jeszcze mu bokiem wyjdą. Calkiem slusznie, w zyciu kazdego faceta nastepuja postrzyzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 za szybko piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dopiero co pisalas, ze bedziesz o 3, widze, ze jednak ciagnie Cie do nocnikow. Wedle 6 bedziemy miec miejscowke (jak mi sie jutro uda ja zrobic) w Bunkier Cafe - jest to na Plantach miedzy Szewska a Szczepanska. Najblizej zaparkowac mozesz na Lobzowskiej / Asnyka, ewentualnie na Dunajewskiego, jesli znajdziesz miejsce, ale dojechac tam mozesz tylko od tych ulic. No chyba, ze masz inne parkingowe plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dopiero co pisalas, ze bedziesz o 3, widze, ze jednak ciagnie Cie do nocnikow. Wedle 6 bedziemy miec miejscowke (jak mi sie jutro uda ja zrobic) w Bunkier Cafe - jest to na Plantach miedzy Szewska a Szczepanska. Najblizej zaparkowac mozesz na Lobzowskiej / Asnyka, ewentualnie na Dunajewskiego, jesli znajdziesz miejsce, ale dojechac tam mozesz tylko od tych ulic. No chyba, ze masz inne parkingowe plany. Kochanieńka, o 3 to ja może się urwę, trzeba jeszcze wrócić na house , doprowadzic się do stanu uzywalności no i dojechać, więc ze 3 h mi zejdzie. proste dodawanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 a plan parkingowy, muszę dopiero rozpracować w życiu nie byłam jeździdłem w KRK jako szofer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dopiero co pisalas, ze bedziesz o 3, widze, ze jednak ciagnie Cie do nocnikow. Wedle 6 bedziemy miec miejscowke (jak mi sie jutro uda ja zrobic) w Bunkier Cafe - jest to na Plantach miedzy Szewska a Szczepanska. Najblizej zaparkowac mozesz na Lobzowskiej / Asnyka, ewentualnie na Dunajewskiego, jesli znajdziesz miejsce, ale dojechac tam mozesz tylko od tych ulic. No chyba, ze masz inne parkingowe plany. Kochanieńka, o 3 to ja może się urwę, trzeba jeszcze wrócić na house , doprowadzic się do stanu uzywalności no i dojechać, więc ze 3 h mi zejdzie. proste dodawanie No to musialysmy sie nie zrozumiec, bo mi sie wydawalo, ze mowilas, ze zostaniesz zaledwie do 6... No to suuuuuuuper, ze bedziesz z nocnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dopiero co pisalas, ze bedziesz o 3, widze, ze jednak ciagnie Cie do nocnikow. Wedle 6 bedziemy miec miejscowke (jak mi sie jutro uda ja zrobic) w Bunkier Cafe - jest to na Plantach miedzy Szewska a Szczepanska. Najblizej zaparkowac mozesz na Lobzowskiej / Asnyka, ewentualnie na Dunajewskiego, jesli znajdziesz miejsce, ale dojechac tam mozesz tylko od tych ulic. No chyba, ze masz inne parkingowe plany. Kochanieńka, o 3 to ja może się urwę, trzeba jeszcze wrócić na house , doprowadzic się do stanu uzywalności no i dojechać, więc ze 3 h mi zejdzie. proste dodawanie No to musialysmy sie nie zrozumiec, bo mi sie wydawalo, ze mowilas, ze zostaniesz zaledwie do 6... No to suuuuuuuper, ze bedziesz z nocnikami. jeszcze wczoraj twierdziłaś ,że popołudnikiem bendem na ale masz prawo nie ogarniać - jak ten kocur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 heheh w dejwa sie bawi w dejwa nio ło malko Dejw takich ładnych nie dzierga tego jeszcze nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 heheh w dejwa sie bawi w dejwa nio ło malko Dejw takich ładnych nie dzierga tego jeszcze nie wiesz nie takie ładne to tylko owady majstrują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts