malgos2 05.03.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 heheh w dejwa sie bawi w dejwa nio ło malko Dejw takich ładnych nie dzierga tego jeszcze nie wiesz No nie mow! Nie dosc, ze ceny negocjuje to jeszcze zaboty dzierga?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 heheh w dejwa sie bawi w dejwa nio ło malko Dejw takich ładnych nie dzierga tego jeszcze nie wiesz No nie mow! Nie dosc, ze ceny negocjuje to jeszcze zaboty dzierga?! ale ja o dzieckach gadolom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 heheh w dejwa sie bawi w dejwa nio ło malko Dejw takich ładnych nie dzierga tego jeszcze nie wiesz No nie mow! Nie dosc, ze ceny negocjuje to jeszcze zaboty dzierga?! ale ja o dzieckach gadolom jo tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 heheh w dejwa sie bawi w dejwa nio ło malko Dejw takich ładnych nie dzierga tego jeszcze nie wiesz No nie mow! Nie dosc, ze ceny negocjuje to jeszcze zaboty dzierga?! ale ja o dzieckach gadolom jo tyż a nie mówiłam? wszystko zrobią coby się Duchowi przypodobać ...nawet sie godoć nagle naumiały .... dziołchy nie ze Śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 daggus co ty prawisz..to nieprawda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Przyszłam do Ciebie ochłonąć, no ja pierniczę, co za dekiel ale dzieki dziewczynki - można na Was liczyć buziaczki for Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 daggus co ty prawisz..to nieprawda.. no przeca żartuja ... dziołchy wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Malka, damy rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Malka, damy rade. niech on się od pani Ani odwali, a ja tez mu odpuszczę forumową jazdę (bo na więcej niech nie liczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Malka, damy rade. niech on się od pani Ani odwali, a ja tez mu odpuszczę forumową jazdę (bo na więcej niech nie liczy) Dobra tam, mysle, kto tu jeszcze wyszczekany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Malka, damy rade. niech on się od pani Ani odwali, a ja tez mu odpuszczę forumową jazdę (bo na więcej niech nie liczy) Dobra tam, mysle, kto tu jeszcze wyszczekany... Bobik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Malka, damy rade. niech on się od pani Ani odwali, a ja tez mu odpuszczę forumową jazdę (bo na więcej niech nie liczy) Dobra tam, mysle, kto tu jeszcze wyszczekany... Bobik I Trufla i Filip i PUSIA Moni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Malka, damy rade. niech on się od pani Ani odwali, a ja tez mu odpuszczę forumową jazdę (bo na więcej niech nie liczy) Dobra tam, mysle, kto tu jeszcze wyszczekany... Bobik I Trufla i Filip i PUSIA Moni. dawać ich tu, poszczujemy dziada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Malka, damy rade. niech on się od pani Ani odwali, a ja tez mu odpuszczę forumową jazdę (bo na więcej niech nie liczy) Dobra tam, mysle, kto tu jeszcze wyszczekany... Bobik I Trufla i Filip i PUSIA Moni. Moja Katunia za 5 wyszczeka, jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Och, sorry, zapomnialabym! Twoja Katunia to moze nawet brzydkiemu panu krzywde zrobic. A jak zdrowie psicy tak w ogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Och, sorry, zapomnialabym! Twoja Katunia to moze nawet brzydkiemu panu krzywde zrobic. A jak zdrowie psicy tak w ogole? Małgoś nie prowokuj Ja znów prywatą pojadę Dziękuję Wam wszystkim - wiecie za co - ja Was wery love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Zdrowie psicy to juz okey ... na zdrową w każdym razie wygląda, dzięki A skrzywdzić takiego brzydkiego pana to bym jej nie pozwoliła ... mogłaby się czymś wrednym zarazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Masz rację, nie mozna ryzykować zdrowia psinki - absolutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Nie, damy jej tylko poszczekac z daleka. Tylko zeby tak... adwersarz sie odezwal, bo nudno bez niego sie zrobilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Nie, damy jej tylko poszczekac z daleka. Tylko zeby tak... adwersarz sie odezwal, bo nudno bez niego sie zrobilo. Teraz to ja juz na to nie liczę - brak argumentów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts