Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie przekonałaś się jeszcze,że ten pan nie zna pojecia "wstyd" i jeszcze kilku innych :roll:

uciekam, pewnie z ciśnieniem 500 na 800 nie usnę, ale muszę plan strategiczy przemysleć

Dobranoc

do jutra

Malka, sa gorsze nieszczescia na tym swiecie. Wiem, ze trudno byc spokojnym, ale zalatwisz go w koncu. Czuje to. 8) Dobranoc. :wink:

Gorsze nieszczęścia oglądam na codzień , moja chałupa to male miki.

Mam nadzieję,że przeczucie Cię nie myli

teraz juz serio

pa

cześć wszystkim :D

własnie se zarezerwowałam pokój w premium hostel ... jeden kłopot z głowy :roll:

teraz tylko do Ducha bym tel. potrzebowała na wszelaki wypadek (jak czytasz to proszę na priv) oraz informację gdzie my się w tym Rybniku w końcu spotykamy o tej 10.30 w sobotę 14-go marca roku bieżącego :wink: :lol:

dobra , póki co zabieram dupsko i jadę do Cieszyna na spotkanie ... bede wieczorkiem (jak mnie sępy do kompa dopuszczą :roll: :wink: )

pozdrawiam :D

cześć wszystkim :D

własnie se zarezerwowałam pokój w premium hostel ... jeden kłopot z głowy :roll:

teraz tylko do Ducha bym tel. potrzebowała na wszelaki wypadek (jak czytasz to proszę na priv) oraz informację gdzie my się w tym Rybniku w końcu spotykamy o tej 10.30 w sobotę 14-go marca roku bieżącego :wink: :lol:

dobra , póki co zabieram dupsko i jadę do Cieszyna na spotkanie ... bede wieczorkiem (jak mnie sępy do kompa dopuszczą :roll: :wink: )

pozdrawiam :D

a ja jakims miraclem fona do smoczycy nie sapodziołek..