Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nitu, Ty... odpuszczam Ci pierwszy i ostatni raz. :wink: Tym tanczeniem Pana sie wykupilas. :lol: :lol: :lol:

o dzięki Ci o Łaskawa :)

mam nadzieję, że primo - zabawa się uda, secundo - foty będą :)

A Ty myslisz, ze po co 2 razy do fryzjera ide?

to i moze ja odrost zrobie przed 14stym :roll:

To mi przypomina, ze paznokcie jeszcze... :roll:

Nitu, Ty... odpuszczam Ci pierwszy i ostatni raz. :wink: Tym tanczeniem Pana sie wykupilas. :lol: :lol: :lol:

o dzięki Ci o Łaskawa :)

mam nadzieję, że primo - zabawa się uda, secundo - foty będą :)

A Ty myslisz, ze po co 2 razy do fryzjera ide?

to i moze ja odrost zrobie przed 14stym :roll:

To mi przypomina, ze paznokcie jeszcze... :roll:

jak wszyscy to wszyscy-babcia tyż :wink: :lol:

czyli że ja też se fryzjera pizne w przyszłym tygodniu ...paznokci Ci u mnie zero, ale aż tak się poświęcać (wybaczcie) nie bede :roll:

duch : buty torebka plaszczyk.... właśnie zażeram makaron z tuńczykiem po czym zapakuje swój zadek i jade do Karviny na zakupy :wink: :D ....trza jakoś wyglądać przy tych aliganckich dziołchach :lol:

Gośka ..... z jakimi kreacjami? :o

ja po prostu muszę kupić cokolwiek do ubrania ... niby dużo nie schudłam, bo tylko 10 kilo a wszystko wisi na mnie jakbym schudła ze 30 :roll: ... i żeby nie było- extra laską zaś też nie jezdem ( i nigdy nie byłam :( )...zostało jeszcze 10 do zrzucenia , więc wielkich zakupów nie planuję coby nie wyrzucać pół szafy za 2 miechy :roll:

Mam to samo jakby... :roll: Jedyne eleganckie spodnie, ktore kupilam latem z d.upy mi spadaja. :-? Ale moze jakims sznurkiem zawiaze? (na paski mam uczulenie...). :roll:

sznurek jest cool 8) ... ale ryzykować nie będę ... bo jakby tak się rozwiązał niechcący ... masakra http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif

Mam to samo jakby... :roll: Jedyne eleganckie spodnie, ktore kupilam latem z d.upy mi spadaja. :-? Ale moze jakims sznurkiem zawiaze? (na paski mam uczulenie...). :roll:

sznurek jest cool 8) ... ale ryzykować nie będę ... bo jakby tak się rozwiązał niechcący ... masakra http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif

Mowisz? Ale ja teraz nie mam kasy na nic, norrrrrmalnie na nic, zadne nowe ciuchy nie wchodza w gre. :( Zreszta i tak mi sie nic nie podoba. :roll:

Ania - klada sie listwy podlogowe i drobne pierdolki, niebawem bedzie podloga w tzw. duzej lazience z podlogowka i kafelkami Azulev Orion Marron, kupilam szafke pod umywalke i odkurzacz. I to tyle chyba z konkretow. Aaaaaaaa, i Duch jak przyjedzie to OBIECAL, ze obejrzy balkon i wymysli, czy tam deski by mogly byc. 8)