malgos2 06.03.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Małgoś, a dlaczego 2 razy idziesz ... Za jednym się nie da??? Bo raz trwala, a drugi odrosty. Nie da sie na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.03.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Nitu, Ty... odpuszczam Ci pierwszy i ostatni raz. Tym tanczeniem Pana sie wykupilas. o dzięki Ci o Łaskawa mam nadzieję, że primo - zabawa się uda, secundo - foty będą A Ty myslisz, ze po co 2 razy do fryzjera ide? to i moze ja odrost zrobie przed 14stym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Nitu, Ty... odpuszczam Ci pierwszy i ostatni raz. Tym tanczeniem Pana sie wykupilas. o dzięki Ci o Łaskawa mam nadzieję, że primo - zabawa się uda, secundo - foty będą A Ty myslisz, ze po co 2 razy do fryzjera ide? to i moze ja odrost zrobie przed 14stym To mi przypomina, ze paznokcie jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.03.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 i tak to leci ...buty torebka plaszczyk..ja pierdziu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 I jeszcze samochód pod kolor lakieru do paznokci by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.03.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 no przecież jak tu zyc..echhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Duchu, nawet mi nie przypominaj o butach. Braza, samochod zbedny, pic bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.03.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 nooo jak takie to ma być spotkanie to foty konieczne... i zaraz se tu znajde kogoś odpowiedzialnego za fotostory, by mi potem nikt nie wciskał, że wszyscy mieli aparaty ino każdy się wstydził wyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.03.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Nitu, Ty... odpuszczam Ci pierwszy i ostatni raz. Tym tanczeniem Pana sie wykupilas. o dzięki Ci o Łaskawa mam nadzieję, że primo - zabawa się uda, secundo - foty będą A Ty myslisz, ze po co 2 razy do fryzjera ide? to i moze ja odrost zrobie przed 14stym To mi przypomina, ze paznokcie jeszcze... jak wszyscy to wszyscy-babcia tyż czyli że ja też se fryzjera pizne w przyszłym tygodniu ...paznokci Ci u mnie zero, ale aż tak się poświęcać (wybaczcie) nie bede duch : buty torebka plaszczyk.... właśnie zażeram makaron z tuńczykiem po czym zapakuje swój zadek i jade do Karviny na zakupy ....trza jakoś wyglądać przy tych aliganckich dziołchach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 06.03.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ja byłam dzis u fryzjera ale grzywki nie obcięłam nie odważyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ja tez bez wielkich zmian. I na zadne wielkie halo sie nie nastawiam, wiec dziewczyny, nie przesadzajcie z tymi kreacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.03.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Gośka ..... z jakimi kreacjami? ja po prostu muszę kupić cokolwiek do ubrania ... niby dużo nie schudłam, bo tylko 10 kilo a wszystko wisi na mnie jakbym schudła ze 30 ... i żeby nie było- extra laską zaś też nie jezdem ( i nigdy nie byłam )...zostało jeszcze 10 do zrzucenia , więc wielkich zakupów nie planuję coby nie wyrzucać pół szafy za 2 miechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Mam to samo jakby... Jedyne eleganckie spodnie, ktore kupilam latem z d.upy mi spadaja. Ale moze jakims sznurkiem zawiaze? (na paski mam uczulenie...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.03.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Mam to samo jakby... Jedyne eleganckie spodnie, ktore kupilam latem z d.upy mi spadaja. Ale moze jakims sznurkiem zawiaze? (na paski mam uczulenie...). sznurek jest cool ... ale ryzykować nie będę ... bo jakby tak się rozwiązał niechcący ... masakra http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Bry ja mam dziewczynki tak jaby w drugą stronę gumki w pasie bo materiału brakuje ale kreacji wieczorowej nie założę, nie ma takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Mam to samo jakby... Jedyne eleganckie spodnie, ktore kupilam latem z d.upy mi spadaja. Ale moze jakims sznurkiem zawiaze? (na paski mam uczulenie...). sznurek jest cool ... ale ryzykować nie będę ... bo jakby tak się rozwiązał niechcący ... masakra http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif Mowisz? Ale ja teraz nie mam kasy na nic, norrrrrmalnie na nic, zadne nowe ciuchy nie wchodza w gre. Zreszta i tak mi sie nic nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.03.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 dobra, lecę ... bo mi kuźwa sklepy pozamykają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 udanych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.03.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Małgosia, ja Cię proszę... streszczenie dawaj bo wogóle nie wiem co się działo u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ania - klada sie listwy podlogowe i drobne pierdolki, niebawem bedzie podloga w tzw. duzej lazience z podlogowka i kafelkami Azulev Orion Marron, kupilam szafke pod umywalke i odkurzacz. I to tyle chyba z konkretow. Aaaaaaaa, i Duch jak przyjedzie to OBIECAL, ze obejrzy balkon i wymysli, czy tam deski by mogly byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts